Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ukk

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hahaha 2007.03.20 11:32:00
Megbeszéltem a Kreatívval, hogy az eddig csak jelszóval olvasható, nekik írt cikkekről levegyék az Indapassnál is hatékonyabb bilincset. A Kreatív a reklámszakma havilapja, az én rovatom pedig Lakossági fórum címen fut, és laikus kritikai hőbörgéssel szolgálja a jobb…..
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..
Amilyen sokat kellett várnunk arra, hogy Speak személyében magyar sztárja legyen a nemzetközi videómegosztóknak, olyan kevés idő alatt érkezett meg a második. Ráadásul őt mi is imádjuk, nem csak ilyen internetes senki! Csisztu Zsuzsa melleinek fantasztikus növekedését két…..
ukk 2007.03.12 13:11:57
: [
w Something wicked 2007.02.28 13:00:00
A múlt héten hírt adtam egy pécsi ufóészlelésről; mégpedig abból a fajtából, amire érdemes egy csöpp figyelmet fordítani. Ellentétben az olyan sztorikkal, miszerint elvittek a hálószobámból, és megerőszakoltak a rovarlányok, ami - további értesítésig - alapvetően a…..
w Sekély sírhant 2007.02.26 06:30:00
A kommunizmus áldozatainak emléknapja fontos ünnep lehetne. Fontos, mert maga a kommunizmus egyre vonzóbb errefelé. Nem volt gázáremelés, nem voltak terepjárós bunkók – legfeljebb egyenruhában –, és nem voltak szinglihordák, volt viszont teljes foglalkoztatás. Nem volt…..
Subba Celeb apró 2007.02.19 20:24:00
Na ki az a híresség akinek pár hónapja beszart a házassága, majd egy színésznőcske fickójával összebútorozott, és nagyon szívesen nyilatkozott az új életéről? Persze az új pali már el is hagyta. Vajon meddig tartja még fenn a látszatot?..
w Istentelenül konzervatív 2007.02.02 20:00:00
Már egy hete csak a modern konzervativizmusra gondolok. Nem, van az egy éve is. Olyan öt, de legkésőbb tizenöt esztendő múlva ugyanis konzervatív szeretnék lenni, és még többször írni esztendőnek az évet. Polgármesterként egy kis faluban. Ráznám a járókeretet per sörétes…..
Az RTL Klub jól beharangozta, hogy akkor ők is jégre viszik saját sztárjaikat, hadd bukdácsoljon Stohl Buci meg Détár Enikő, vagy még talán Bajor Imre is, mert hát ugye, ha seggre esésről van szó, a humor nagyágyúit sem hagyhatjuk ki. Állítólag már megvolt a helyszín, már…..