Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lizza

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009-ben egy fiatal srác vett egy doboz negatívot, mert azt remélte, hogy talál majd alapanyagot a könyvéhez. Ez nem jött össze, viszont rengeteg gyönyörű képre bukkant, ezért utánament a sztorinak. A képeket egy Vivian Maier nevű nő készítette, aki nevelőnőként élt…..
Egy felmérés szerint:A 13 év feletti amerikaiak több mint 40 százaléka vásárolt könyvet 2009-ben.64 százalékuk nő.Leginkább a thrillerek és krimik keresettek.A vásárlások 22 százalékát olyan háztartások tették, melyeknek éves összbevétele kevesebb mint 32 ezer…..
lizza 2010.09.30 17:23:23
Abszolút piacpárti vagyok, a háztáji zugárusokat (akiket ma biztos gerilla zöldségeseknek neveznének) pedig kifejezetten szeretem. A kiskertben megtermelt egy-két zacskó cserkóval vagy néhány csokor virággal behéveznek a Kertvárosból az Örsre és a megállóban kínálják a…..
Rengeteg almát eszem, főleg a hideg évszakokban, úgyhogy kevés jobb konyhai eszközt tudok elképzelni almadaraboláshoz, mint ez a kis cucc itt:Ezt lenyomva nyolc darab formás kis szeletet lehet vágni egyetlen pillantás alatt. Ha jól csinálod, akkor az eredmény ez:Ez olyan mértékben…..
lizza 2009.12.03 12:46:35
Azon a szép ködös budapesti reggelen, amiről külföldi site-okon is jelentek meg képek, én is készítettem egy felvételt, ahogy áthalad a villamos a Margit hídon. Sajnos amikor felkaptam a fejem, hogy milyen gyönyörű az egész, azt hittem, hogy már a híd végénél járunk. Aztán…..
Egyre jobban érdekel, ki hogyan motiválja magát, intézi el az ügyeit, honnan merít inspirációt, stb. Ezért örültem a Slate összeállításának, ahol befutott embereket kérdeztek meg arról, hogyan intézik az életüket. Van, akit az önostorozás motivál (Judd Apatow rendező), más…..
... egy ilyen kifacsart, csonttalan, idétlenre photoshopolt modellel reklámozni egy farmert, legyen az bármilyen kényelmes is...
Critical Miss Sűrű hétvége volt 2009.06.23 07:58:00
Szokatlanul sok videót lőttem a hétvégén, ezek közül kettőt teszek fel végül. Az egyik már megvolt, a KKP tüntetés, a másik pedig a fent látható videó egy új médiaművészeti és történeti kiállítás, a Pillanatgépek megnyitójáról. Ez most nem igazán jött be, gondolom,…..