Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budweiser (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Moszkva tér mindenre a legjobb hely, én nyolc évet húztam le az ahhoz közeli iskolában, és a hajnali vendégmunkás-keringőtől a délutáni csalamádés hamburgerig mindent átéltem ott. A szakítás csak egy dolog, az ilyen férfiakat végleg törölni kell az emlékezetből. Innen…..
Reggelente én is borzalmas oroszlánfrizurával ébredek, úgyhogy megértem a levélírót, hogy hirtelen nem tudta, hogy ki is az a Robi. De hogy azóta sem? Hipnózis? A képet innen loptuk Sziasztok!   Egy, az én történeteim közül:     Na jó, nem kifejezetten szakítós,…..
A blog történetében még nem volt olyan poszt, ami Angliához kötődött volna, és jól végződött volna. (Mondjuk olyat mér küldenének nekünk?) Én csak annyit szeretnék mondani: ne higgyetek egyetlen angol pasi szavában sem! Sziasztok, Pár hete olvasom a blogot és eszembe jutott…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..