Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dell

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Az első szavazó 2010.04.11 09:02:00
A mai nap abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy én ellenőrizhettem a szavazatokat gyűjtő doboz lezárását. Sokan talán nem tudják, hogy kerül oda, így néhány szót ejtek róla.Ha elmész szavazni, láthatod a dobozt, amibe be kell dobni a borítékot. Ha jól megfigyeled, ez egy…..
Dell 2010.04.11 17:10:00
"@Senkifia: apropó kampánycsend:azért az is vicces, hogy azok után,ami kampány alatt,meg kampány közben meg, 20 évig ment, itt bárki is lenne aki, nem tudja,kire akar szavazni,és majd a fülke előtt utolsó percben meggyőzik,hogy mégse erre,hanem arra :) hát az meg is érdemli,hogy megagitálják :) "

Meglepődnél, ha tudnád, mekkora réteg teszi az x-et egy vagy másik párt mellé - az utolsó benyomás (akár egy szín!) alapján.

Egyébként az egyik ismerősöm felhívott, miszerint a szavazókörbe lépéskor szembesült a jelöltlistával és bizonyos leinenmann vagy ki független jelöltként megbódította a fejét...ugyanis a t.öke tele volt az összes párttal és gondolta: végre! Egy független!!!!

Az független "úriember" a szavazólistán egyébként csak azért gyűjtött kopogtatócédulát, mert a sciennet piramisjáték miatt egyébként lecsuktak volna. Mentelmi jog....és MÉG EGY ILYEN GAZEMBER IS BEKERÜLHET AZ UTOLSÓ BENYOMÁS ALAPJÁN A LISTÁRA A MAI MAGYARORSZÁGON!!!!!!!

Szóval ne becsüld le az emberi butaságot. Már Einstein is erre figyelmeztette az emberiséget - és ez nagyobb műve, mint a relativitáselmélet...
Dell 2010.04.11 18:03:52
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző:

4.45-kor zár a kocsma a törzsvendégek számára is?
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Dell 2009.12.01 19:34:41
Dell 2009.12.01 19:36:39
Dell 2009.12.01 19:38:50
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
Dell 2008.10.16 14:31:39
szabóZ,

Wannqwerrr írásából nem derül ki, hogy ő tényleg az értelmiséghez tartozik, avagy nem. Annyit írt, hogy tiszteli az értelmiségi embereket.
Igaz, egy hatalmas logikai csapdába sétált, hisz Hofi pontosan attól volt kiakadva, hogy íly módon osztjuk meg a társadalmat - mesterségesen gerjesztve a különböző iskolai végzettséggel rendelkező embereket.
Wannqwerrr, Hofi üzenete arról szólt, hogy vegyük észre: az akkori hatalom is a 'Divide et impera' elvét hasznosítja. Talán arra is utalt, hogy nem csupán az IQ, hanem az EQ szerint is lehetne rétegeket képezni.
Nem mennék bele abba a vitába, hogy ki számít tanultabbnak - aki szellemi javakat halmoz, vagy aki gyakorlati tapasztalatával válik hasznos tagjává a társadalomnak. Hofi a "büdöslábú diszkópatkány" típust nevezte bunkónak, illetve egyéb, munkakerülő egyéneket.

Talán még valami, mielőtt a műsorról is írnék: a magyar nyelvet számonkérni 'Wannqwerrr' névvel kissé visszás. Én nem is teszem - látod a nevem, ugye!? :-)

A műsor pedig - szerintem - nézhetetlen volt. Agressziót sugalt, ugyanakkor adott egy képet a társadalmunkról is. Sajnos ma már ilyeneken nő fel a nemzedékek sora. Ez a műsor kicsit tovább is ment. Számomra a következő volt az üzenete: nem elég, hogy tudás nélkül is pénzhez juthatsz, de akkor vagy a legelismertebb és honoráltabb tagja a társadalomnak, ha emellett még el is tudsz taposni másokat is.

No, abbahagyom, mert az ilyen hosszú hozzászólásokat én is gyakran átugrom :-)