Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pojka

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
:::Juci világa::: Garázsvásár 2011.10.02 10:40:00
A várakozást messze felülmúló siker övezte az első, általunk szervezett Garázsvásárt. Rengetegen jöttek, gyakorlatilag folyamatos volt a forgalom, és mindannyian nagyon sok mindent értékesítettünk - a spagettimérőtől az olajfestményen át a régi könyvekig, játékokig,…..
A Szárnyát vagy combját című film egyik legszórakoztatóbb jelenete, amikor az ízlelését teljesen elvesztő étteremkritikus Duchemin (Louis De Funes) egy bor színéből, sűrűségéből, fényáteresztő-képességéből mondja meg, hogy melyik pincészet melyik évjáratát töltöttek…..
prijateljica szia, 2008.10.17 11:30:11
ma már jobb a munkamorálunk, igaz az idő katasztófális.Ma reggel busszal jöttem dolgozni, furcsa volt nézelődni az ablakból, mennyi változás van pl. csak a csömöri úton, amit ha autóval suhanok be a városba vagy hazafelé nem is veszek észre.Lányi Csaba jelentkezett, megtaláltuk…..
prijateljica kedvesem, 2008.10.16 14:01:01
mivel ma már van vagy egy hete hogy nem hívsz fel, úgy gondoltam, hogy imhol leírom azokat a számunkra, barátságunkra fontos eseményeket, dógokat, amiket egy kávé mellett mesélnék neked.Ha mesélhettem volna neked, akkor tudnád hogy sikeresen túlvagyok a bőrgyógyászon. Hála a Jó…..