Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajtoscsiga

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hat a tegnapi kicsit mozgalmas egy nap volt:Dnemvolt elso ket oram, ezert negyed9ig aludhattam, termeszetesen mostis majdnem elkestem, de vegulis idoben beestem meg, aztan meg tesin tancot probaltunk, kiderult h egy 8 masodperc hianyzik abbol a vagasbol, amit kozhirre tetettem, szal jovagyok XD...…..
na...ugye nemvolt laptopom majdnem 3 hetig... na mar 2 is van :D mondjuk egyik anyame. ma hozta HP.....Na szal, hetfon jott a telo h kesz a notim, nagy boldogan elsuhantam albacomp-hoz....... atvettem boldogan, kifizettem a 20rupeszt......................hazahoztam. nem mukodott. jo akkor…..
sajtoscsiga 2008.10.28 22:52:36
Szép kis nap OoAnya ébresztett 6:51kor, hogy igazán ideje lenne felkelni. szimpla 10 perces keses miatt turbotempo-ban  szedelozkodtem. Bementem suliba a metron tomegnyomi... Teltek multak a tanorak, eljott az ido, hogy atkeljunk a masik epuletbe. na hat leven hogy 20 perces szuni volt, es a…..
Az ország egy része valószínűleg továbbra is lelkesen nézi majd a Megasztárt (Tv2, 19:30), a többieknek főleg drámák és thrillerek jutnak. A kritikák szerint például Clive Owen miatt megér egy próbát kora este a Tizedmásodperc (Hallmark, 20:00) című angol dráma, melynek…..
A VoIP-szolgáltató új kampánnyal kívánja népszerűsíteni "Unlimited World" csomagját.Azok a Skype-felhasználók, akik emailben megkapták a vouchert, egy hónapig ingyen hívhatják több mint 30 ország vezetékes számait. (Magyarország, majdnem az összes uniós ország és…..
Adrinak elujságoltam, hogy az ő tiszteletére is irogatok blogot, hogy nézegethessen még itt is , nbem elég suliban:D szerelmünk teljesüléseképp még a többi időben is velem kell h foglalkozzon! XDHa Kaukáztus, és nem mehetek. Eghyrészt fáj a torkom, másrészt holnap suli -.-Tegnapi…..