Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wannqverr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
Wannqverr 2008.10.16 13:50:05
Sziasztok!
A Cápa tényleg egy alja (!) műsor. nem baj, ha egy ilyen megbukik. Többre is ráférne. Úgy a TV2 műsorainak 80%-ra. A magyar média-paletta egyik legmegalázóbban gyönge csatornája!
Ám e mellett szeretnék visszajelezni a cikk és a blog 1-2 "gondolatára"...
1. Fölemelkedhetnénk már abból nyugatseggét-nyaló szokásból, hogy mindent "külföldiül" kell írni, mert az úgy "menő"... Mi az, hogy "kommentezni"? Tudom, mit jelent, de miért nem vagytok képesek azt írni, hogy "hozzászólni"? Ugyanannyi szótag, még ugyanannyi betű is! Csupán az történne, hogy magyar ember, Magyarországon, magyar oldalon, magyarokkal magyarul "beszél"... Nos? nagyon különös volna, nem?
2. A cikk egy mondatához:"Talán tíz után, a tévé előtt agonizáló értelmiség vevő lett volna rá,..." Tessék? Az agonizálni szó azt jelenti: haldokolni. Szerinted az értelmiség haldokol? No, akkor elég nagy baj volna. Tudod, engem is, téged is az értelmiség tanított meg pl. írni, s te sajnos ekkora barom lettél, hogy ilyeneket írsz le. Egy társadalmat az értelmiség éltet! Nem a bankvilág és nem a proli és nem a szolgáltatás. Ugyanis az értelmiség a társadalom "agya". Nem szégyellem kimondani: én sokra becsülöm őket. Sehol nem tartanánk nélkülük. Persze, mindezt csak az értheti meg, akinek legalább egy csekély IQ-ja van. Aki ez ellen berzenkedik, az a HOFI által oly sokat szidott össznépi bunkók társadalmát gyarapítja. (Hu, ez nehéz mondat volt, vajon minden olvasó megértette?)Annak idején, a kommunista időkben állítólag a társadalmi osztályokat így nevezték: munkásosztály - parasztság - értelmiség, a munkás az osztály, a parasztság az meg "ság", az értelmiség pedig "csak" réteg. Ahogy megint csak HOFI mondta: "Öltözködjünk rétegesen, mert ráfázunk!" Már komoly jelei vannak annak, hogy már rá is fáztunk... Én nem sírnék, ha a gyerekeim "értelmiségiek" lennének majd, mert pénzt ugyan keveset fognak keresni, de legalább elmondhatják, hogy eszük az van. És ettől lehet, hogy nem lesz olyan anyagi jóléte, mint egy sok "nem értelmiségi"-nek, de legalább nem kell szégyellniük magukat önmaguk előtt, egy esetleges ilyen mondatért, ami a cikkben is szerepelt...