Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyopaar

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Jarmo Tolvanen távozik 2010.03.27 11:44:00
Távozik a magyar bajnok Sapa Fehérvár AV19-től Jarmo Tolvanen vezetőedző – derül ki a Fejér Megyei Hírlap cikkéből. A finn mester, akinek irányítása mellett Palkovicsék először jutottak be az EBEL rájátszásába, a pénteki szezonzáró csapatebéden búcsúzott el a…..
Akkor sem kell elkeseredni, ha kiesünk, az is csak egy olyan állapot lenne, amelyben újra bizonyíthatnánk – mondja Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. Néhány napig vártunk, hadd ülepedjenek a tapasztalatok az olimpiai selejtezők után, a hét…..
gyopaar 2009.02.14 12:02:14
@Dackell: Ezt a tornát közvetíti valamelyik TV?
Hiába jubilált az orosz klasszis, otthon kapott ki a Washington. Büntetőkkel verte a Carolina a San Josét, a siker vezéráldozattal járt, az egyik legjobb Canes-játékos, Eric Staal megsérült. Nyolcmeccses idegenbeli túráján 4. győzelmét aratta a Chicago. 296. meccsén a 200.…..
Az M1 nem a Telesport, hanem a rigai szervezők hibájából nem tudja élőben közvetíteni a magyar válogatott pénteki, Olaszország elleni olimpiai selejtezőjét, mondta blogunknak Schulek Csaba. A sportfőszerkesztőség vezetője ugyanakkor közölte: az ukrán meccset a 12:10-es…..
A Washington legyőzte a Detroitot, Ovecskin kétszer is betalált. A Boston egy góllal verte a New York Rangerst, Tuukka Rask shutouttal debütált a szezonban. A Pittsburghöt a Toronto is legyőzte. A nyugati rangadón idegenben múlta felül a Chicago a San Josét.Ovecskin a harmadik harmadban…..
A játékosok felépültek, az edzők megbetegedtek az Alba Volánnál. Énekes Lajos az orvosok tanácsára nem is lesz ott a kispadon az Innsbruck elleni mai fehérvári mérkőzésen. A csapat viszont megint négysornyi játékossal állhat fel."Jó néhány visszatérőnk lesz,…..
Oroszország nagy ország. Mint tudjuk. Vagyis dehogy tudjuk. Szerintem egy olyan magyarnak, aki nem járt Oroszországban, fogalma sem lehet arról, micsoda távolságok vannak ebben az országban. Persze mindenki tudja, hogy Moszkva-Vlagyivosztok az nyolc nap és hogy Moszkvában több mint…..
Jégkorong A fekete hétvége 2008.11.19 14:43:00
Az elmúlt szombaton és vasárnap olyan dolgok történtek magyar jégen, alsó és felső szinten egyaránt, amely mellett a balhékat kerülő és a szennyes kiteregetésében tudatosan nem eminens blogunk nem mehet el szó nélkül. Szigorú vélemény következik.Kezdjük a kirakattal, az Alba…..
Megvan végre a keddi Alba Volán–Vienna Capitals csodameccs összefoglalója, jó hosszan, gólokkal, kapuvasakkal, kimaradt ziccerekkel, méltó büntetésekkel, verekedésekkel, mindennel. Aki nem látta, nézze meg, aki látta, az szintén nézze meg, és borzongjon. ..