Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nellie az elefánt

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Fortélyos félelem 2007.02.14 11:30:00
Ki járt jól a WTC-merénylettel? Ki jár jól a Teve utcaival? Veszélyes eszköz a titkosszolgálat. Meg a kalasnyikov is. ..
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
w Istentelenül konzervatív 2007.02.02 20:00:00
Már egy hete csak a modern konzervativizmusra gondolok. Nem, van az egy éve is. Olyan öt, de legkésőbb tizenöt esztendő múlva ugyanis konzervatív szeretnék lenni, és még többször írni esztendőnek az évet. Polgármesterként egy kis faluban. Ráznám a járókeretet per sörétes…..
Nellie az elefánt 2007.02.03 09:29:26
Én úgy hiszem, hogy van egy vékony, fényes vonal, hívhatjuk úgy: Objektív Igazság, amely felé törekednünk kell(ene), bárhonnan is indulunk, de minden kategorizálódással ettől egyre távolabb és távolabb kerülünk. Hiszel Istenben? Melyikben? Az elosztó-kirovóban vagy a megbocsátóban? És hol? Otthon, lefekvés előtt, vagy templomban hányod magadra a keresztet? És melyik irányban? Próbálsz úgy élni, hogy nem baszol ki senkivel, vagy kikúrsz másokkal, legfeljebb meggyónod? És akinek meggyóntad, az vajon ír-e jelentéseket, és ha igen, kinek, (talán épp egy ateista rendszer képviselőjének)? És ha hiszel Istenben, ettől már egy platformra kerülsz azzal a sok hülyével, akik a Tv-ben verik magukat és elképesztő állatságokat ugatnak? És ettől már konzervatív vagy és hivatkozhatnak rád olyan mógerek, akiktől amúgy a hideg kiráz? És kell-e egyáltalán tömörülni? Kell-e nekem egyetértenem valakikkel csak azért, mert kurvára nem értek egyet másokkal, miközben egyre távolabb kerülök attól az objektív igazságtól, amely valahol tuti hogy létezik?
Nincs szükség új pártra, sőt ezekre sincs. Ha egyszer mintegy tízezer évnyi kísérletezés után újra eljutunk az közvetlen egyéni véleménynyilvánításhoz és nem fizetünk másokat azért, hogy a nevünkben, ám a saját érdekeik szerint ügyködjenek, rengeteg felesleges kolonctól szabadulhatunk meg. Egy kérdés, két válasz (I/N), egy ember, egy szavazat, és az a fura az egészben, hogy már most megvalósítható.