Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kételkedem

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években unalomig hallgatthattuk az amúgy kiváló előadók remek dalait, például az Alma Zenekartól, vagy Halász Judittól. Remek a hangulatom, kívánom hogy legyen még?  Őszintén szólva a szerkesztőségben megkönnyebbültünk, mikor felfedeztünk egy új szülinapos dalt,…..
Reklámfaló Le a luxussal! 2011.03.23 12:21:00
  A napokban olvastuk a hírt, hogy Pekingben betiltották a luxusreklámokat a közterületeken, hogy a luxuscikkek reklámozásával ne mélyüljön tovább a szakadék a szegények és a gazdagok között. A hirdetésekből emellett el kell tűnniük az autóknak, a lakásoknak, sőt, a…..
Reklámfaló Játék, vagy üzlet? 2011.02.16 18:38:00
Egyre több cég számára létfontosságú a facebookon  saját, egyedi (vagy annak tűnő) oldal létrehozása, egyre nagyobb a verseny a kreatív ötletek terén is, mindenki a kegyeinkért versenyez. A cégek számára egyre kedvesebb a brandelt online játékok piaca, melyek keretében…..
 A következő bejegyzést főként azoknak szánom, akik  gyakorló szülők, vagy gyermek vállalását fontolgatják. Az utóbbi időben egyre több olyan LEGO-t hirdetnek,  melyek burkoltan vagy nem burkoltan agresszivitásra sarkalnak és mentesek a kreativitástól.Mivel nem…..
A bejegyzés apropója egy uzsonnásdoboz 1983-ból, de nem akármilyen! Az uzsonnásdobozon az akkor mozikba került Jedi visszatér motívumai láthatók.  Tudom, hogy csak kiváltságosok számára elérhető, hogy ilyen kincs legyen a birtokukban.  Így néz ki:Azon…..
73 millió Forint gyűlt össze a devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi gyerekek részére a devecseri iszapkárosultak javára az oktatási államtitkárság és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által szervezett "Százforintos gyűjtőakcióban". A kezdeményezés nemes,…..
Reklámfaló Igazi motorra vágysz? 2010.10.18 13:32:00
Egyetlen gegre épül egy Yamaha kereskedő hirdetése, megmosolyogtató, kérdés, hogy mennyire tesz jót a brandnek, illetve, hogy te tudnád-e, melyik márkát reklámozta? Olcsónak olcsó, de jó? Én valahogy nem kaptam el a feelingjét, bár a Morriconét idéző zene és az indítás…..
 Mostani bejegyzésünk rendhagyó, mert nem "csak" reklámról szól, de valahol mégis...   Világéletemben szerettem az olyan rekámokat, videoklipeket, melyek érzésekkel operálnak. Szánalom, öröm, düh - a cél, hogy valamilyen érzést váltson ki…..
Érdekes elképzelés a zene felhasználása egy brand népszerűsítésére. Láthattunk már többször ilyet, azonban ezt még megfejelték az alkotók némi poénnal.   Nem akarom lelőni a filmben rejlő vicces részeket, azonban az egy nap alatt közel százhatvanezer megtekintés…..
Miután szomorúan konstatáltuk, hogy ez a blog több mint két évig hibernált állapotban volt, viszont számunkra fontos, hogy jól megmutassuk azokat a reklámokat amiket érdemes, vagy épp ellenkezőleg, egyáltalán nem érdemes megnézni, úgy döntöttünk, folytatjuk, és szerencsére…..
Onlinemarketing blog Ki kattint? 2010.04.14 23:58:00
Érdekes kutatást küldött az ETARGET: azt vizsgálták, kik kattintanak az ETARGET hirdetésekre. Talán magyaráznom sem kell, hogy az ETARGET által megjelentetett hirdetések két lépésben hatnak a fogyasztókra: önmagában a megjelenés hordoz egyfajta reklámértéket (ezért lehet…..
  Felkészülési túrák A nyári kerékpártúra előtt szükséges bemelegítő túrákat tartani, ezeket a környék legszebb tájaira szervezzük, hogy minden szempontból sikeres legyen a ráhangolódás. Mindegyik túra hossza nagyjából 100 km, amennyit majd egy nap tekerni fogunk…..
Subba Braco 2008.10.16 08:55:00
Hogy kicsoda Braco? Még nem ismeritek? Ő az az ember, aki néz. Nézi ahogyan őt nézik, és ettől a világban csodálatos dolgok történnek. Például olyan, hogy nézett valakit Horvátországban, akinek a rákos unokája ettől meggyógyult Ausztráliában. Braco hamarosan itthon is nézni…..
Kételkedem 2008.10.16 12:16:52