Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PJoe

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mogyorós csoki krém állítólag Napoleon egyik embargójának köszönhető. Persze ez már senkit nem érdekel, amikor maga elé veszi a kis mogyorós-csokis üveget és mit kenyérre kenni meg ilyenek, simán elkezdi enni egy kiskanállal, csak úgy magában. Tesztünkön a cél, hogy megtaláljuk a legfinomabb…..
A gyártóknak problémát okoz, hogy hova tegyék az előlapi kamerát egy keret nélküli telefonon. A kínaiak megoldották!..
Ha a modern emberről egy szobrot kellene készíteni, akkor valószínűleg az alkotás a „mobiltöltőt bőszen kereső” állapotot örökítené meg az utókor számára. Az okoskütyük világában élők számára egyetlen szám mérvadó: a töltöttség értéke! De az felülír mindent: gyereksírást, tanulást, ebédidőt, utolsó…..
Olyan emberrel még nem találkoztam, aki ne szerette volna a Nutellát. Sosem volt olcsó mulatság, az utóbbi néhány évben viszont brutális ára lett. Ráadásul az egészségtudatosság is egyre nagyobb teret nyer, és hát a Nutella azért nem ennek a szemléletnek az éllovasa. Korábban már találtam nektek egy…..
Dubajban szálltam át két Emirates járat között, ahol volt pár órám nézelődni. Kávéztam, ittam egy gyümölcslevet, ettem egy burgert a mekiben, majd a shopok fele vettem az irányt. A vámmentes boltokban néhány érdekességet találtam, amit más repülőtereken eddig soha. ..
Látták mit művel ez a multi? Akciókat hirdet. Például most éppen lazacot akciózik. Norvég lazacot. Hát mi mást. Az egész ország hadban áll Norvégiával, erre az Auchan Dolchstoss-t követ el a magyar emberek ellen. Az Auchan azt hiszi kigúnyolhatja a magyar embereket azzal, hogy…..
Belsőség Kanalas Dacia Hiéna 2014.06.01 09:11:30
A múltkori Dacia-túra meglepően érdekes volt. Bónuszként itt egy videó, hogyan teszteli robotokkal az ajtók működését. Ilyesmi volt az Ikeában is, székekkel, ezek szerint az autókat is így tesztelik. Egyébként tíz hét alatt százezerszer nyitják-csukják a vezető ajtaját, az…..
Az egésznek az okozója Lacus barátom, aki megdobott egy levéllel valamikor január végén. Mert mint minden, a végén beláthatatlan következményekkel járó projekt az életemben, ez is ilyen ártatlanul kezdődött, hadd idézzem: „ha már azért vettem motort, hogy együtt menjünk…..
Ugye megvannak a régi úszós tollak? Az olajszerű izével töltött tollban esetünkben egy Swift úszkál, a háttérben Esztergom látképével. A nyereményhez egy XXL-es Suzuki póló is jár. A nyereményért csupán meg kell válaszolni egy kérdést. Talán kevesen tudják, de a Suzuki…..
Senki nem tudja pontosan, kik állnak a magukat Tax The Rich (adóztasd meg - vagy büntesd - a gazdagot) - csoport mögött. Az interjú-felkéréseket elutasítják, a minimálisnál kevesebb infót csepegtetnek magukról, annyi biztos csak, hogy van egy-két drága/ritka autójuk (vagy remek…..
Egy kavicsfelverődés vagy fólia miatt nem kell rögtön a korrupcióhoz nyúlni, mindkettő lehet legális. De miért kell halálra kínozni a dízeleket? Vélemények az azonos című írásunkról...
PJoe 2011.03.14 15:16:16
@KuKori:

Hát igen, földmüvelö. Próbáltál már traktort elözni kacskaringós, dupla záróvonalos úton? Ezerszer megfogadtam, nem leszek ideges, de mégse sikerül, föleg, ha a parasztja nem húzódik félre az elsö adandó alkalommal. Müszaki itt sem mentes ám a simliskedéstöl, csak a lazább követelmények miatt valószínüleg nem kell annyit.
PJoe 2011.03.15 00:53:08
@KuKori:

Cork szép hely, jártam ott magam is. Én 2 órányira vagyok oda, a sunny south easten. ;)
Ne gondolja, hogy csak bonyolult kérdésekkel lehet értékes konchoz jutni. Ez a kérdés azoknak kedvez, akik ebédre is Googlet esznek, és az ülökben a notebookkal mennek a rötyire. Ha szeretne a Scania energiaitaltól mámorosan fetrengeni a láthatósági mellénnyel betömött…..
PJoe 2010.12.11 16:23:33
Nem fogjuk megkérdezni, ki találta fel a gyufát, sem azt, kinek a nevéhez fűződik a karburátor megalkotása. A robotizált autógyártás csírájának, a futószalaggal történő összeszerelés atyjára sem kérdezünk rá, mert ez itt most másról szól. Peres Lászlóról. Mit mutatott…..
PJoe 2010.12.11 16:03:40
Belsőség Papír? Pénz! 2010.07.04 07:00:00
Sarc. Ez a szó jut eszembe elsőként. Minden egyes autó megvételekor újra és újra megdöbbent, hogy micsoda elcseszett aratógép kapja el az ember lengedező kabátujját abban a pillanatban, amikor a nevét az adásvételi aljára karcolja. Egy teljesen mezei kétütemű Trabant, amelynek a…..
PJoe 2010.07.04 10:54:45
@Darth Revan:
Csak csendben tedd hozzá azt, hogy útadó min. 172 euro/év, ha 1 literes, ha egykettes már inkább 300, s 600-700 euro alatt nem igen fogsz rá biztosítást kötni, ha csak nincs jó pár év ncb-d. Átírás ugyan gombokért, de az állam és a biztosítók utána szopóágra küld. Így már talán teljesebb a kép!
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..
PJoe 2010.01.08 16:59:59
@Stock:
Józan paraszti ész: az érvényes müszaki vizsga feltétele a forgalomban való részvételnek,szóval ha bibi van,a biztosító törli kezeit,hisz ki biztosítani 1 szabálysértö jármüvet?
Alapvetően ez inkább a levelezési rovatunkba passzolna, de van egy konkrét oka, hogy a Belsőségre kerül. Nem szeretem, ha fényeznek, pontosabban szeretem, mert hízeleg a hiúságomnak, de hát kinek nem? Viszont nem teszem ki az ablakba.Viszont a levélből idéznék mégis, a fényezős…..
Tényleg nem célom szegény MTI-t állandóan kipécézni, de ekkora galibát már régen okoztak félrefordítással. A történet ott kezdődött, hogy megjelent egy cikk egy kanadai újságban, amely arról szólt, hogy a vízumkényszer eltörlése után megugrott a menedékkérő magyarok…..
PJoe 2009.10.09 22:00:46
@tobias2: Egyszeru parasztlogika: briteknel balra hajts van, amcsiknal jobbra, tehat az a nearside, ezert a kulonbseg. Egyszeru, mint az 1x1!;)
PJoe 2009.10.09 23:13:29
@Ingyen Online Stratégia játék magyarul: Neha 5, vagy az a 2x2?? :) Sajna 1x1-nel hianyoztam a sulibol,igy ez nekem tabu!
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..
Felületes szemlélő számára – no meg annak, aki nem látogat el a Halle 6-ba – úgy tűnhet,  az idei Frankfurti Szalon a területi képviselőknek szánt autók kiállítása. Csupa unalmasan fehér kocsi áll a standokon, oldalukon kisebb-nagyobb betűkkel hirdetik, hogy…..
Eljött az ideje, eladó a Camry. Ütött-kopott, de végtelenül jószándékú és megbízható, igaz barát. Sírva és nem szívesen engedjük el. Kicsit több, mint egy éve vettük, volt róla teszt, vettünk rá gumit. Egyszer elromlott a termosztátja. Kiszereltettem belőle egy rakás…..
A sztori nem kacifántos: mivel gazdája annak idején eladta lelkét a bajor ördögnek, így nem csoda, hogy pár E28 és E34 után, 850 ezer forintért hozzá került mai tesztalanyunk. Első körben atomjaira szedte (ennek persze – kellő tapasztalat híján – ne álljanak neki…..