Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasárnapi Kalapos Úrvezető (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Tapétázz papírpénzzel! 2009.03.31 14:00:00
A forint elmúlt félévi mélyrepülését sokan szörnyülködve nézték, de ez semmi a jelenkor legnagyobb inflációjához képest. A zimbabwét irányító Mugabénak sikerült elérnie azt a bravúrt, hogy a helyi fizetőeszköz, a zimbabwei dollár 231 millió százalékkal értékelődjön…..
Trendi dolog lehet a katana manapság az autósok körében, hisz néhány hónapja csak, hogy legutóbb kitettünk egy olyan posztot, amiben a szamurájok fő fegyvere szerephez jutott, Gergely pedig ezúttal egy benzinkúton látott egy jó kis kardos kergetőzést. Semmi rendes történetet nem…..
Vasárnapi Kalapos Úrvezető (törölt) 2009.03.23 12:20:05
@fiveeeee:
Felsorolnál néhányat? Csakhogy mi kötsögök is okosodjunk...
Barcafan bár fizet a Sport 1-ért, nézni nem tudja, mert azt a Fibernet már nem sugározza. Az ügyfélszolgálat szerint nem tudtak megegyezni a csatornával, ezért kikerült a csomagból, amit ezen felül még jól át is rendeztek. Lehetséges, hogy ügyfeleket nem értesítették a…..
Vasárnapi Kalapos Úrvezető (törölt) 2009.03.18 16:50:02
@Pitta2: De ha olyan területen laksz, ahol van a fibernek digitális adása, akkor nappal-éjjel nézhetsz recskatévét... Méghozzá a legfinomakból való hármat...
Utax a karácsonyi bevásárlása során találkozott ezzel a szimpatikusan egyszerű karácsonyfa talppal és azonnal magáévá is tette. Az még nem tudni, ki kell-e kötni szenteste damillal a fát a fügönnykarnishoz, vagy mennyit kell majd szenvedni a törzs belefaragásával, de az…..
Vasárnapi Kalapos Úrvezető (törölt) 2008.12.22 08:52:02
autózz! Én nem ember vagyok 2008.12.15 13:36:00
Néhányan valószínűleg felháborodnak majd, hogy megint Audis poszt, meg minek boncolgatni már ezt a sztereotíp témakört. De János ezúttal egy olyan példánnyal akadt össze, aki saját magát sem veszi emberszámba. Már csak az a kérdés, hogy akkor mégis micsoda? Ma végre sikerült…..