Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JagelloZ

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Valamilyen "rejtélyes oknál" fogva mostanában a legkülönbözőbb cégek gondolják úgy, hogy tökéletes célcsoport vagyunk a számukra - így aztán megragadva a jogi lehetőséget, orrba-szájba küldik a leveleket az info kukacos címeinkre. Nincs ezzel semmi gond,…..
Úgy kezdem, hogy hamut szórok a fejemre és megszaggatom köntösömet: visszaeső parkolási szabálytalankodók vagyunk. Ezt a visszaeső jellegű tevékenységet mi mindig "járdán parkolás" témában szoktuk előadni, nem kapu előtt, nem a teljes járdát elfoglalva, hanem mindig…..
Az utóbbi időben belefutottam olyan oldalakba, ahol ugyan érdekelt a tartalom, de ismerve a "kollégák" napi 5-szöri mailküldési szokásait, nem akartam megadni semelyik mailcímemet. Még akkor sem, ha azt ígérték, hogy le is lehet iratkozni. Én az ilyennek nem hiszek, mert sok…..
Ritkán írok a keresésről, a találati listáról és a keresőoptimalizálásról. Ennek leginkább az az oka, hogy konkrétumot nem adok ki, ez pedig táptalajul szolgál a rosszindulatú, munkanélküli, unatkozó ostobák számára, hogy kritizáljanak. Persze valódi szakmabeliek nyilván…..
Vérző szívvel búcsúztunk az év legjobb zsarus sorozatától, ami elképesztő izgalmakat, fordulatokat és emberséget pumpált belénk szűk hat rész alatt. A világgal rendületlenül harcoló, elvetemült kopó, Luther szemszögéből láthattuk, milyen a helyzet Anglia legmélyebb…..
JagelloZ 2010.06.24 15:21:30
A sorozat fogyóeszköz a tévében, olyan, mint a szövetségi kapitány a magyar válogatott mellett: ha nem hozza a számokat, kíméletlenül elkaszálják. Nem azt a fejest, aki a tévénél zöld utat adott a projektnek és aki berendelte a sorozatot, majd kis cédulákon elküldött…..
Jönnek a mailek, jönnek, de csak nem látom a beérkezett üzenetek között. Naná, hogy nem, mert be van állítva, hogy egyből a törölt üzenetek közé tegye eme feladó közlendőit.Egy kerületi étterem, a Tonett küzd időnként, hogy beférkőzzön személyes terembe. Nem sikerül…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Erősen azon az állásponton vagyok, hogy a magyar termelőket kell támogatni. Ez részünkről nemcsak hazafias elhatározás, de józan megfontolás is, azért, mert amit a magyar termelő állít elő, annak van ÍZE. Megdöbbentő módon kolbász íze van a kolbásznak, eper íze az epernek…..
Amikor webdesign-t készítünk, adódik úgy, hogy nem találunk odaillő grafikát. Ilyenkor aztán előkapom olvashatóbbik kézírásom, és csinálok belőle egy abszolút egyedi betűtípust, majd grafikát. Két helyen használtuk már ezt. Tegnap, jártamban-keltemben viszontláttam az…..
JagelloZ 2010.05.11 14:42:42
A Grassalkovich család címere a gödöllői kastély homlokzatán: ..
Címadásban talán nem vagyok még annyira jó, de igyekszem.:))A fotó egy vursliban készült: ..
Kezdem ott, hogy eszem ágába nem jutott volna a tvitter előtt ülni, ha a tévék normálisan nyomják a választási műsorokat. Rákészültünk földimogyoróval és a héjnak való edénnyel, de nem történt semmi, sőt, úgy nézett ki, nem is fog. De a tvitteren meg úgy tűnt, jön az…..
Az úgy alakult, hogy a kisdedet már 6-7 hónapos korában megtanítottam lapozni, hogy ne tépázza meg a sok év alatt összegyűlt házi könyvtárat. Akciós újságokon gyakoroltunk, és a kisded életkorát meghazudtoló gyorsasággal tanulta meg a helyes lapozást.A múltkor hozzáértően…..
A szomszéd meglepett bennünket egy Magyaros Vagdalttal, a Szegedi Paprika Zrt. vegykonyhájából. Azt mondta, hogy egy 100-asért vette valamelyik hiperben, de valahogy nincs étvágya hozzá, miután elolvasta az összetevők listáját.Azt mondom, hogy egészen szokásos. A guar gumi, a xantán…..
Kevés olyan babacucc van, amire azt mondom, hogy ezt bárkinek ajánlom. A terhes biztonsági övterelőről már régebben írtam, most egy másik TERMÉK-ről lesz szó.Ki ne tudott volna nekitámaszkodni a szagnak, amit a csecsemők képesek előállítani egy viszonylag ritkán szellőztetett…..
Pár hete, talán egy hónapja is van, hogy a környékbeli egyik Lidl-ben serénykedtek a dolgozók, és átrendezték szinte az egész áruházat. Szinte csak a hűtőpultok és a zöldségosztály maradt a régi helyén, különben minden egyéb áru nagyjából úgy találta meg régi helyét,…..
Akik régóta olvasnak, tudják, hogy spirituális dolgok nem állnak távol tőlem. Hovatovább tényszerűen kijelenthetem, hogy fél-mester vagyok, ugyanis elvégeztem a prána nadi tanfolyamok közül kettő és felet. Ha elvégzem a hármast, akkor papírom lesz róla, hogy prána nadi mester…..
Található az interneten egy lista, amely a címe szerint marketingeseket gyűjt csokorba. A lista összeállítója rábízta a listán szereplőkre, hogy ők nevezzék meg saját magukat. Mivel valaki engem is javasolt arra a listára, megnéztem a múltkor, hogy kik vannak még ott, kinek merre…..
Induljunk az alapoktól: mi az a tvitter?A tvitter, avagy helyesen írva Twitter azt jelenti "csiripelés". A Twitter egy olyan internetes eszköz, amellyel kb. sms hosszúságú üzeneteket nyomhatunk ki a világhálóra, hasonlatosképpen az ég madaraihoz, akik csiripelnek…..