Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kd_

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerkesztőségbe jár az angol Autocar hetilap, és mint minden külföldi papírújság, rendes késéssel szokott érkezni. Aztán még kell egy kis idő, hogy a kezembe akadjon. Hát tegnap megragadtam a június másodikai számot. Rögtön az elején a szerkesztői beköszöntő: hoppá,…..
kd_ 2014.06.25 09:53:11
@Pasas: Te tudod mind az 50 állam nevét és elhelyezkedését odaát? Pedig azok is a mi országunkhoz hasonló méretűek.
IDDQD Isten által, harmadszor 2010.06.04 17:59:00
Amikor anno kitaláltuk az IDDQD-t, egy dologban mind a négyen egyetértettünk: nem lesznek olyan posztok, hogy "OMG kijött az XYZ játék trailere és üt mint az ipari áram", mert arra ott van a világ összes többi játékos blogja és magazinja, mi inkább az olyan érdekes és…..
kd_ 2010.06.04 20:01:45
@rootshaper: nekem az első rész zenéje ugrott be róla azonnal.
Friss híreink: Az első személyes megtekintő minden lebeszélési kísérletem ellenére rögtön megvásárolta az Elnökit. Remélem, boldog tulajdonlásnak néz elébe. Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, jó érzés, hogy sok szerető gazdajelölt jelentkezett. És a Z, barátaim, az…..
Sanyi tegnap még szűz volt, ma meg már az "extrém hosszú magyarázattól lelombozott hallgató betaposása az imaginárius sárba" versenyszám egyik nemzetközi ígérete. Hogy miért vagyok ilyen nagy véleménnyel róla? Mert képes volt elfüstölni pár agytekervényemet ezzel:…..
kd_ 2009.08.11 08:58:32
@kd_: természetesen a Gyisztő Balla (sic!). Ej de korán van még.
Az még oké lenne, ha csak csecsemőket rabolnának el és megbecstelenítenék nőrokonainkat, de nekik ez sem elég, ők viccelni akarnak. Na, ezt már Nem! Hogy miért állok a varsói gyors elé? Hát ezért, a tettes ezúttal Ince:Melyik munkamániás vízi élőlénynek okozta saját vesztét…..
Mit lehetne mondani? Csendben sírni kell, aztán elbújni valami celofánzacskóba. Renn követte el, a megoldás perszeMikolás..
kd_ 2008.12.09 17:52:01