Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stratovarius

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemrég kinevezett új U16-os szövetségi edző, Risto Kurkinen jövő szerdán és csütörtökön tartja az első összejövetelt. Az első napra az 1995-ben, a másodikra az 1996-ban született játékosokat hívta meg. Mindkét napon két jeges edzés lesz.1995-ben születettek:Kapusok:…..
stratovarius 2010.09.11 18:13:53
@hokinyuszi: Szia!
En kerek bocsanatot, Mate tenyleg tevedesböl kerülhetett 97-eskent az U16 keretebe ( ..bizonyara semmi keresnivaloja nincs ott!!), mert ahogy MeLa jol tudja,csak az U16-os felmeresen tudott reszt venni.

Azonban az, hogy "közeleben sem az U14 A-nak" ????
Na bosass meg (...megegyszer)!!

Mateapuka
stratovarius 2010.09.11 18:14:42
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
A serdülőknél a MAC nagyon elkapta a magabiztosan listavezető Bp. Sztárok SE-t, a kölyök korosztályban a jól hajrázó Kercsó-csapat gálázva nyerte az alapszakaszt, és bekezdett a rájátszásban is, itt a káposztásmegyeriek bajban vannak. Serdülők. Akik eddig úgy hitték, csak…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
stratovarius 2009.09.17 17:29:53
@ob4: Gyerekekről Zalaegerszegen??????
Már mióta nem szól a dal Róluk?
Pusztuljon onnan MINDENKI, aki nem az ő javukat akarja!!!!!!!!!!
stratovarius 2009.09.17 19:13:48
Zalaegerszegen mindenki jót akar, de másként. Heves vita zajlik blogunkon is a zalai hoki körül. Sok a szereplő, sok az indulat. Az új tulajdonos a helyzet hosszú távú megoldására törekszik, ezért a hokicsapatban is szerepet vállal. A jövőben sok változás várható, ráadásul…..
Kiszáll a HC Csíkszereda finanszírozásából Kurkó János György. A csapat fő támogatója a klub honlapján jelentette be döntését. Az üzletember magyarázatában itt mélyedhetnek el bővebben. Azon vagyunk, hogy mi is megszólaltassuk őt, ez tegnap reggel óta nem sikerült.…..
stratovarius 2009.05.21 11:22:59
@rexford: szerintem nem...(még..)
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
Február elején az MKB Bank elfogadta az új tulajdonosjelölt ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy a technikai részletek egyeztetése és a bank által előírt feltételek teljesítése esetén akár még ebben a hónapban rendeződhet a zalai jégpálya tulajdoni viszonya.Fendrik Zsolt ügyvéd a…..
stratovarius 2009.04.02 22:17:38
@jósoló: tudtommal nem.
csapategység????...naja.......
stratovarius 2009.04.06 23:03:22
@türéshatár: ..a véleményét???
Miről...???? és miért???
"Nem várt pozitív fejleményekről számolhatok be" – kommentálta a jégkorongblognak Kercsó Árpád, a Zalai Titánok edzője azt a hírt, amely szerint a bíróság elrendelte a zalaegerszegi Jégcsarnok Kft. felszámolását. Ez éppenséggel ijesztően hangzik, de ha minden…..
Óriási lehetőségek előtt áll a korosztály, foglalta össze véleményét Kercsó Árpád azok után, hogy a hét közepén megtartották a kölykök, azaz a 14 éven aluliak felmérését a káposztásmegyeri Jégcentrumban. Géczi Gábor koordinátor várakozásai is beigazolódtak.Az…..