Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kotkot

18 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi tetszett jobban? A Honduras elleni őszinte foci vagy a spanyolok lenullázása?..
A Formula-2 harmadik hétvégéje volt a legutóbbi, monzai futam. A pontversenyben Eng, Stoneman, Palmer sorrend volt, mikor megérkeztek Olaszországba, de mikor távoztak, megválozott a helyzet.Az 1. verseny időmérőjén Palmer nyert, de a 19 éves dán Johan Jokinen, aki nagyon gyors, csak…..
A mostani hétvégén több pályán 5 sorozat folytatódik, ebből hármon a sorozat számára új pályán indulnak a pilóták. A legfontosabb a tavaly újraindult Formula-2, ahol a 3. állomásként Monzába utaznak a versenyzők. Az eddigi szereplés alapján hárman dominálnak,…..
Brendon Hartley, 1989. november 10-én, Új-Zéland északi szigetén, azon belül Palmerston North-ban született. Hat évesen kezdett el gokartozni, és több, különböző címet elnyert. Hála apjának, mindig volt pénz a versenyzésre. Már 14 éves korában indult az Új-zélandi…..
Formula-1 / Monte-CarloGP2 / Monte-CarloFormula BMW Asia / Sepang Formula Renault 3.5 / Monte-Carlo Ez az év "monacói hétvégéje", a Forma-1 és a GP2 kivételével a Formula Renault 3.5-ös sorozata is versenyez, ahol jelenleg Mikhail Aleshin vezet. Sepangban is zajlik az élet,…..
Franciaország egyik legjobb, de mára sajnos majdnem teljesen elfeledett versenypályája épült 1950-ben Rouen-től 4 mérföldre. Akkoriban Európa egyik, legfejlettebb és legszebb pályájának számított. Ahogy a régi versenypályáknál megszokott, ez is igen gyors, elnyújtott…..
Mirko Bortolotti Észak-Olaszországban, Trentoban született, de Ausztriában élte gyerekkorát. Már 5 évesen, versenyzett egy klubbajnokságban, de "csak" 6 esztendősen nyerte meg első tornáját. 1997-ben már tesztelt némely nemzetközi gokart-bajnokságon induló gokarttal is,…..
Autó-Motorsport 2010 állása 2010.04.21 07:17:15
Íme 2010 pár sorozatának állása, felületesen.   Versenysorozat: Vezető pilóta: Futamok száma: Formula-1 Jenson Button 4/19 Formula-2 Jolyon…..
1955-ben tehát Brabham megérkezett Angliába. Ahogy Ausztráliában, itt is szerzett egy Cooper-t, és kicsit átalakította az autót. A kocsit elégnek látta ahhoz, hogy elinduljon az 1955-ös Forma-1-es Brit Nagydíjon, Aintree-ben. Brabham egy Bristol motorral hajtott, Dunlop kerekeket…..
Jules Bianchi 1989. augusztus 3-án született, Nizzában. Volt honnan örökölnie a tehetségét, hisz a háromszoros GT világbajnok Mauro Bianchinak és a Le Mans 24 órás bajnokának, Lucien Bianchinak is a rokona.Mint ahogy sok társa, ő is gokarttal kezdte karrierjét. 2007-ben…..
Ebben a posztban leírom az öt GP2 bajnok statisztikáit, eredményeit, és a végén leírom, hogy ki a GP2 eddigi legnagyobb bajnoka.A GP2-nek 5 éve ment le, és mindegyik hemzsegett a fiatal tehetségektől, ám most csak a győzteseket figyeljük meg. Tehát a főszereplők: Nico Rosberg,…..
Jack 1926. április 2-án született, Sydney külvárosában, Hurstville-ben. 12 évesen tanult meg vezetni, az apja élelmiszerboltjának kamionjában. Nagyon érdekelték az akkori fejletlen műszaki eszközök. Egy műszaki iskolán fémfeldolgozást, és mérnöki munkát tanult, itt alapozta…..
Autó-Motorsport Itt a nyuszi! 2010.04.04 08:37:00
Bizony itt a nyúl, úgyhogy el is utazok 1-2 napra, ezalatt megáll a blog, de miután visszaérek, újabb érdekességek várhatók:-Jack Brabham pályafutása 1.-Összehasonlítás: A GP2 bajnokai-1950. Az első Forma-1-es szezon-Vélemény a maláj futamról ..
Egy széles, rendkívül nehéz pálya épült 1998-ban Hermann Tilke vezérletével a Forma-1 számára.    A fővárostól Kuala Lumpurtól nem messze fekszik, egy repülőtér társaságában Sepang városában.   A pálya 5,543 km hosszú, 5 bal- és 10 jobbkanyarból áll. Egy…..
A GP2 sorozat évek óta a Forma-1 mellett működik, és évről évre készíti fel a tehetséges pilótákat a Forma-1-re. 2005 óta olyan versenyzők próbálták ki itt magukat, mint Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Heikki Kovalainen, Timo Glock, Giorgio Pantano, Kazuki Nakajima, Nelson Piquet,…..
Nem akármilyen személy ünnepelhet ma. Jack Brabham, az ausztrál zseni, a jelenleg élő legidősebb világbajnok pilóta, ezen a napon lett 84 éves!Ezúton is kívánok a háromszoros világbajnoknak boldog szülinapot!Egy sorozatot tervezek elkezdeni, amely a híres pilóták pályafutását…..
Autó-Motorsport 2009: Formula-2 2010.03.28 12:14:00
1984 után először bonyolították le a Formula-2-es sorozatot. Régebben olyan pilóták versenyeztek itt, mint Jochen Rindt, Ronnie Peterson, René Arnoux, vagy Emerson Fittipaldi.A Williams "feje", Patrick Head szervezte újra a sorozatot. Mindenhol két futam, minden futamért…..
Miről is írhatnék először. Hát igen! A legnagyobb nevű sorozatról, a Forma-1-ről. A tél folyamán a csapatok bepótolták a tavalyi szezon előtti sivár pilótamozgást is, és rengeteg változás történt. Nézzük a mezőnyt:Vodafone Mclaren-Mercedes:Nr. 1: Jenson ButtonNr. 2:…..
Autó-Motorsport Itt a tavasz! 2010.03.21 08:36:00
Bizony itt a tavasz, ami azt jelenti, hogy a motorsportban elindulnak a versenysorozatok! A tél nagyon rossz az autósportok kedvelőinek, hiszen pár téli fedett helyen illetve havon rendezett versenyen kívül nincs semmi érdemleges. De ne is beszéljünk a télről.Amerikában…..