Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurvapecér

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKV-nak és a MÁV-nak milliárdos nagyságrendű kárt okoz a bliccelés és nemegyszer látom, hogy van akit felháborít, hogy jegyet merészel kérni tőle az ellenőr. A kormány szánalmas szerencsejátékkal akarja a számlaadást szorgalmazni. Az országban nagyjából annyi az adócsaló, ahány önadózó van és…..
Kurvapecér 2008.11.30 08:54:52
Ez kúrva jó! Teljesen igazad is van Ügyfél. Azért ne keseredj el, - nem is teszed - vagyunk sokan, akik nem ítélünk el, hanem szeretettel olvassuk az írásaidat. Az én olvasóim körében is teljesen népszerű vagy, nyilván nem véletlenül, sokan tőled kattintanak át hozzám, és ha szóba kerül a masszázsblog, akkor általában jókat derülünk a történeteiden. (Még egy egészen különleges olvasómmal is általad ismerkedtem meg.)

Szemforgató ez az egész ország, ez számomra is ezerszer kiderült. Egyszerűen hiányzik a mi kultúránkból, hogy elfogadjunk másokat, úgy, ahogy vannak, és ne akarjuk őket akaratuk ellenére megreformálni. Ítélkeznek, elítélnek, ijesztgetnek, fenyegetőznek, ármánykodnak. Egy dolgot kellene megérteni: mindennek oka van; miért megy egy lány masszőznek, miért sodródik a prostitúció irányába, vagy miért lesz valaki kurva, és miért járkálunk mi férfiak olyan szorgalmasan hozzájuk? Ezekre vannak válaszok, de egy ilyen blogban mindent részletesen kifejteni nyilván lehetetlen, mert sérülne az anonimitás. Az itt gyűlölködő erénycsőszök anélkül ítélnek el minket is meg a kurvákat is, hogy pontosan ismernék az okokat.

De azért olvassák a történeteket, kíváncsiak, behánynak ide, eltölti őket a saját felsőbbrendűségük tudata, aztán élik tovább nyárspolgári életüket.

Azon még senki sem gondolkozott, hogy ha ilyen sok lány ajánlkozik erotikus szolgáltatásokra, akkor kell, hogy létezzen egy ezt életrehívó kereslet. Egy óriási hazugságban élünk, és próbáljuk elhitetni magunkkal, hogy nincs semmi baj. De bizony baj van, mert nehogy azt higgyétek, hogy csak földönkívüliek járnak kurvázni meg masszázsra! Neeeem! Ezek a ti férjeitek, papátok, a postásbácsi, a jófej DVD kölcsönzős, munkatársaitok, tesókátok, gyermekeitek, főnökeitek, stb. Valami nagyon el van itt baszva, ha ennyien vagyunk, pasik, akik valahogy hiányérzettel küzdünk, mert a felső 3%-ba tartozó, jólöltözött csajoktól valamit nem kapunk meg.

Én úgy látom, hogy a prostitúció elterjedtsége egy társadalom egészségességének a fokmérője. Egy jól működő társadalomban a polgárok képesek szorgalmas munkával saját magukat és családjukat eltartani. A lányok pedig nem kényszerülnének arra, hogy a testükkel keressék meg a kenyerüket. Nyilván a lányok egy kisebb része okos, tehetséges, ők képesek jó munkát találni maguknak, de mi van a csak szép cicababákkal? Annyi fotómodellre nincs szükség, ők mihez kezdjenek?

Hoppá, kicsit elkalandoztam. De visszatérve az eredeti témánkra, Ügyfél, nekünk meg kell értenünk az ellenünk acsarkodókat is, hiszen ha jobban belegondolsz, mi a pasikat szexmegvonással sakkbantartó, beteg lelkű fapinák vitorlájából fogjuk ki a szelet azzal, hogy írunk ezekről a dolgokról. Nem várhatjuk el tőlük, hogy tapsoljanak a saját lefegyverzésükhöz. :-)
Napi betevő Csut du. 2008.07.04 22:51:16
Het vege fele mar nagyon faradt voltam. De keso delutan meg mindig a munkahelyemen voltam. Viszont a gondolataim egyre inkabb mar megint a szex fele terelodtek. Igazabol nem is szexre vagytam, hanem egy jo nagy szopasra. Faszt akartam a szamba, minel nagyobbat es minel hamarabb. Kapora jott, hogy P.…..
Hogy ennek a hétnek is legyen súlya, ezért egy harmincon túli magánéleti válságot osztunk ma meg a férfi szempontjából, akinek sikerüt a bravúr, megtetszett neki a nő, aki másnak szült gyereket, de azért vele csinált közös céget, majd jött az ősi trükk, csak sokat kell vele…..
Kurvapecér (18+) Gondolatok 2008.05.28 07:36:00
Ez a bejegyzés egy tematikus linkgyűjtemény, ahol összegyűjtöttem az interneten található kedvenc cikkeimet. A házasságról Popper Péter: A házasság jó dolog, csak kicsit sokáig tart Popper Péter: Kívülről nem jön megváltás Popper Péter: Hét undok megjegyzés a…..
masszázsblog A mattyintóhoz 2008.03.31 12:18:00
Jánoska!Vedd úgy hogy ez egy nyílt levél neked és hogy nem haragszom rád.Haragudhatnék persze, mert rosszindulatú hülyeségeket mantrázol, de nem tehetsz róla.Tudatlan és tapasztalatlan vagy, ennnyi az egész.Egész nap ülsz a monitor előtt és egy nap a legizgalmasabb inger a számodra, hogy jön-e a…..
Fucked up! egy év nélküled... 2007.12.17 22:06:00
 Prologue - a szakítás:Igen, pontosan egy éve, hogy megtörtént A Szakítás. Természetesen, voltak jelek, de a félelem erősebb volt minden egyértelmű jelnél, a félelem, hogy egyedül maradok - és maradt a csend, az észre nem vétel, az "IGNORE" gomb ezerrel. Azt…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..