Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erdei Attila

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács Attila (Watch My Dying, Nervekiller) - Mikor kezdtél gitározni és kinek a hatására?  Iszonyat régen, 12 éves koromban. Akkor még hittem abban, hogy egyszer majd rocksztár leszek, hehe. Elsősorban a Guns N’ Roses és az Iron Maiden hatására, de érdekes módon…..
Szabó Dávid (Agregator) - Mikor kezdtél gitározni és kinek a hatására? -9-10 éves koromban már zenélni akartunk a cimboráimmal, akkoriban már Alice Coopert meg Maident hallgattunk, de csak 16 évesen kezdtem el komolyabban foglalkozni a dologgal.  - Jártál tanárhoz, vagy…..
Bori Sándor (Watch My Dying, Innersight) - Mikor kezdtél gitározni és kinek a hatására? Amikor gimibe kerültem, elsős koromban kezdtem, és egyértelműen a Metallica hatására. Aztán jött a Slayer és a Megadeth, ez volt az én generációm. Mai szemmel egyébként egyik kedvenc…..
Kovács Márton (Tűzmadár) - Mikor kezdtél gitározni és kinek a hatására?  16 évesen kezdtem el gitározni, ezidőtájt kezdtem ugyanis rock zenét hallgatni. A nyári szünetben egy evezős túrán vettem részt, ahol esténként mindig előkerült egy gitár a tábortűznél…..
Mazán Attila (Gyöngyvér) - Mikor kezdtél gitározni és kinek a hatására? 17 éves lehettem, amikor először gitárt vettem a kezembe, egy jó barátom, Koppány vezért hatására. Emlékszem, hogy elbűvölt, amikor Metallica témákat játszott. Az első, amit meg akartam tanulni a…..
Anga Kis Miklós (Subscribe) - Milyen apropóból esett a választásod a bőgőre? Mindenki gitározni akart, úgyhogy én nagy kegyesen elvállaltam a basszusgitár posztot. Hozzáteszem, nagyon örül neki, hogy így alakult. Ez is sorszerű, mint minden az életemben. Én hiszek ebben, az…..
Kovács Zoltán (Depresszió) - Milyen apropóból esett a választásod a bőgőre?  Még gimis koromban a barátaimmal sokat jártunk koncertekre, és egyszercsak jött egy gondolat, hogy mindig is imádtam a zenét, miért ne próbálhatnám meg én is? Először gitáros akartam lenni, de…..
Csörnyi Róbert (Wendigo) - Mikor kezdtél basszusgitározni? A Da Capo indulásakor, 1998-ban. Korábban általános iskolás koromtól gitároztam, a Da Capo-t megelőző zenekaraimban szólógitáros voltam. Mielőtt nagy mosollyal nyugtáznánk, hogy "aha, nem volt elég jó gitáros,…..
Pintér "Pinyő" Csaba (Pokolgép) - Milyen apropóból esett a választásod a bőgőre? Édesapám zenész volt. A pozan (harsona) volt a fő hangszere és basszusgitár a második. Mivel már akkor is a rockzenét szerettem, a pozan szóba sem kerülhetett. :-) - Mikor kezdtél…..
Torma Mihály (Ideas) - Milyen apropóból esett a választásod a bőgőre? Mint minden fiatal én is arról álmodoztam, hogy egyszer egy zenekarban fogok játszani. Fogtam magam és elmentem egy kis hangszerboltba gitárt venni. Azonban kevés pénzem volt, pontosan 5500 Ft-om, de a…..
Varjú Attila (ex-Wendigo, The Ron Ringwood Band) - Mikor kezdtél el dobolni, s ki adta az első lökést? Miért pont a dobot választottad? Körülbelül 14 évesen kezdtem. Az édesapám is dobolt még középiskolás korában és pár évig utána is, de később felhagyott a zörgéssel.…..
Nagy Dávid (Depresszió) - Mikor kezdtél el dobolni, s ki adta az első lökést? Miért pont a dobot választottad? 16 évesen, a gimnáziumi osztályomban minden barátom gitározott, úgyhogy nekem a dob maradt de így utólag nem bántam meg. - Jártál tanárhoz, vagy autodidakta módon…..
Czébely "Csibe" Csaba - Mikor kezdtél el dobolni, s ki adta az első lökést? Miért pont a dobot választottad? Úgy 16 éves lehettem mikor egy ikerházba költöztünk nagybátyámékkal aki korábban egy vendéglátó zenekarban dobolt. Először csak elkértem tőle a garázsban…..
Szabó "Toi" Tamás - Mikor kezdtél el dobolni? Elég későn, 17 éves koromban kezdtem el dobolni. Annak idején úgy gondoltam, hogy elég későn, de ma már más a véleményem… - Kinek a hatására? Először egy gólyabálon hallottam dobszólót, addig azt sem tudtam,…..
Moldoványi János (Dying Wish, Tigris, Prosectura) - Mikor kezdtél el dobolni? Talán 17 lehettem. Előtte is tanultam zenét, de a dobolás volt az, amit igazán szívből tudtam csinálni. - Kinek a hatására? Döglégy Zolee. Láttam a Sex Action-ben, teljesen készen voltam Tőle. Azóta…..
Világi Zoltán (Demonlord, Keepers of Jericho) - Mikor kezdtél el dobolni? ha jól emléxem 4-5 évesen már kezdtem titi-tát…J szétvertem a fotelokat, meg a gumilabdákat. Arra is emléxem, hogy egy kurva nagy olló volt a cintányér, ami marha hangosan csörömpölt…J…..
Amint látjátok kissé megújult külsővel jelentkeztünk. Az utóbbi időben megálltunk a frissítésekkel, mint a szög. Ennek több oka is volt, ezt most nem részletezném.  ..