Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoshka

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
Yoshka 2021.03.06 14:29:59
@dreg5: Én kínait kaptam, annak ellenére, hogy előtte nagy képpel ágáltam ellene. De, ha ló nincs szamár is jó elv alapján ledöfettem magam. A várakozók között valakinek az volt a véleménye, hogy a kínai orvoslás az idők kezdetétől a mai napig hatásos, az amerikai pedig a migránsok tudására épül. Ami végül igaz is lehet. Szurkoljunk, hogy mindegyik oltás hatásos legyen. :)
Néha benézek az ATV műsoraiba. Az adót régen úgy hívták, hogy „Magyar ATV", de mára már nincs szükségük ilyen megtévesztő jelzőkre. :-)Tehát: este 8 óra után, „Egyenes beszéd” a huncut nézésű Kálmán Olgával, meghívott vendég... Gyurcsány Ferenc…..
Yoshka 2011.12.10 11:22:36
@brumeszkosz: Az első mondatomat viccesnek szántam, utalva nagy vezérünk (Orbán Viktor) előző, két ciklusbeli munkásságára.
A második mondatom, a jelenlegi gyakorlatot jelöli, egészen jó pontossággal.
A harmadik mondatom inkább élc.
Más kérdés?
Yoshka 2011.12.10 19:32:31
@brumeszkosz: Tulajdonképpen a magam kesernyés módján én is ezt szerettem volna mondani. Már több mint másfél éve szeretném. Csak sajnos ahányan vagyunk, akik ezt akarjuk, annyi felé húzunk. Összefogás kéne,hogy 14-ben kijavíthassuk a 10-ben elrontott feleletünket.
Felvette a magyar állampolgárságot egy szlovák állampolgár. Egy szlovákiai városban él, a szlovák államnak fizeti az adókat, jövedelmének döntő részét Szlovákiában költi el. Egy személy, aki Szlovákiában él, dolgozik, becsületes állampolgárként teszi a dolgát. Mire…..
Yoshka 2011.11.23 17:54:49
@Háló Őr: Pontosan erről is van szó, hogy nem szimbolikus jelentőségű a magyar állampolgárság. Kövér kijelentette, hogy teljes értékű. Szavazati jog, támogatások és még sorolhatnám a jogaikat. A másik dolog pedig az, hogy nincs értelme azt keresni, hogy ki kezdte a torzsalkodást. Nem lehet pontosan megállapítani. Mindkét fél hibás abban, hogy tárgyalások mellőzésével hoznak törvényeket pro és kontra.
Nem állítom a szlovákokról, hogy olyanok mint a ma született bárány, de nem is rosszabbak nálunk.
Én balga azt hitem, hogy ha az unióban leszünk, akkor gyengülnek az egymás iránti gyűlölet hullámai, de be kell látnom, hogy tévedtem. Sajnálom, mert az unió lehetne egy szép, nagy, boldog közösség. De nem lesz!
Kivételesen gyors leszek. Egy szerdai OVB-határozatban a következő beadványt minősítettek népi kezdeményezésre alkalmasnak:  „Kezdeményezzük: az Országgyűlés tárgyalja meg, hogy a 70. életévét betöltött választópolgár választójogának gyakorlását közjegyzői…..
Gyurcsány Ferenc MSZP-ből való távozásáról és új pártjának megalakulásának tényéről nem lehet nem írni. Ennek a kötelességnek vagy unaloműzésnek már eleget is tettük egyszer, azonban ez az írás más aspektusból igyekszik megközelíteni a pártszakadás…..
Yoshka 2011.10.30 00:56:50
@nemorino: Nem csak GyF és a Jobbik van, lehet másra is szavazni. Én bízom benne, hogy létrejön 2014-ig egy olyan koalíció, a DK vezetésével, amely az ország és itt lakó állampolgárai sorsát fogja jobb irányba fordítani. A sikeres munkához elég lesz a belső ellenzéket kiiktatni, a külsővel pedig nem kell foglalkozni.
Ötven százalék kedvezményt kaphat a regisztrációs adóból, aki év végéig honosíttatja eddig külföldi rendszámmal, illegálisan használt autóját. Ehhez elvileg elég bemutatni az autó külföldi forgalmiját és rendszámát. A törvény más kikötést nem tartalmaz, mégsem…..
Yoshka 2011.10.21 19:58:07
@BenFranklin: Nekem nem feladatom, hogy vizsgálgassam, kinek jogos, kinek nem jogos a külföldi rendszám. Amikor beléptünk az unióba, akkor azt hittem én is, hogy majd oda megyek vásárolni, ahol érdemes. Virágért Amszterdamba, salátáért Rómába, stb. Ezt meg is tehetem, de pl. autóért nem mehetek akárhova. Ez önmagában hülyeség. De ha nem szabad, lehet, érdemes, akkor ne csináljuk. Nagy divat lett ennél a kormánynál, hogy bizonyos embereknek, csoportoknak kedvez.
Legnagyobb sajnálatomra nem tartozom ebbe a körbe, tehát ülve ugatom a holdat. Engem az bosszant igazán, hogy azért, hogy bizonyos embereknek kedvezményeket nyújtson a kormány, engem terhel plusz adókkal.
Ezért nem lehet nekem szimpatikus a kedvezményezett réteg. Gondolom ez szándékos a kormányzat részéről, mert ha nem is dakota mondás, de szem előtt tartják az oszd meg és uralkodj elvet.
Nincsenek illúzióim, tudom hogy van még mit rontson ez a kormány. Amit eddig végzett, az elég drága volt, ide jöhet még ez a rendszámos buli is és az ingatlanadónak sem jósolok nagy jövőt.
Yoshka 2011.10.21 19:21:16
@kamionmentés: Legegyszerűbb, ha leírom: Nekem az a bajom ezzel a bulival kapcsolatban, hogy 50% engedményt akar a kormány adni annak, aki nem fizette be önként a reg.adót, feltéve, hogy nem jár neki a mentesség. Az egy másik történet, hogy milyen módon és mivel próbálkoznak. Az első hozzászólásom valahogy így kezdődött: Nem tudom, hogy miért nem vehetek meg egy árut ott, ahol olcsóbb. De, ha fizetni kell, akkor azt kell fizetni, ami kijön, nem a felét. Ha nem kell fizetni, akkor nem kell fizetni még a felét sem.
Magyarország nem attól lesz szar hely, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerez az új parlamentben, hanem attól, amitől eddig is az volt, az elmúlt húsz évben, és előtte is. Ez pedig az állami felelősségvállalás és gondoskodás igénye és preferenciája az egyéni…..
Yoshka 2010.04.20 00:45:51
@Vérnűsző Barom: Elvileg, ugye nincs elsőosztályú és másodosztályú állampolgár. De, az, azért mésem elképzelhető, hogy aki nem itt él, nem itt adózik, stb., az szavazatával beleszóljon az itthoni dolgokba. Aztán jön majd, hogy x országban elvesztette a munkahelyét, de magyar állampolgárként jár neki a segély. Ha "csak" magyar állampolgár, a vele járó jogok nélkül, akkor ugye nem teljes jogú, tehát másodosztályú. A kör bezárult.
Borzasztóan sajnálom, hogy a történelem vihara szétszórta ezt a népet, de a "visszacsatolásukat" nem tudom finanszírozni. És sajnos, még évekig az állam sem.
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..
Remekül meg lett szervezve ... törvény szerint. Lakóhelytől távol, igazolással településként csak 1 helyen lehet szavazni, és ugye minden kerület 1 település. Az csak hagyján hogy csak 1 helyen, de csak 1 helyiségben, ezt írja elő a törvény ... így sajnos nem állt módjukban…..
Yoshka 2010.04.12 11:54:32
@lkjpoi: Nem kötődöm egyetlen párthoz sem, nem befolyásol, hogy ki mi mond. E politikai cirkusz kapcsán, felmerülnek kérdések az emberben. Én lennék a legboldogabb, ha valaki rendbe tenné az ország és állampolgárai dolgát. Mindegy, milyen lobogó alatt. De attól tartok, hogy én ezt már nem érem meg, ugyanis nem vagyok túl fiatal. Nem élek 100-150 év múlva.
Szia! Az előbb akadtam a blogodra, s nagyon tetszik, mivel én is szívtam/szívok eleget.   Volt egy érdekes nyaram, amikor megint munkát kerestem. A hirdetés: asszisztens egy logisztikai cégnél. Két és fél egyetemi diplomával meg tanári tapasztalattal gondoltam megpróbálom. Én…..
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..
 Az Index szerint ezekben a percekben közli Gyurcsány Ferenc a szocialista frakcióval, hogy az IMF-hitel lehívásához (és az államháztartás aggasztó finanszírozási helyzetének stabilizálásához) milyen intézkedéseket vár Magyarországtól a Nemzetközi Valutaalap. A…..