Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbiepapa

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki kapja csak azt, amit szeretne  2010.12.24. 12:32 kultúrmisszionárius..
barbiepapa 2010.12.25 21:11:25
Mark Recchi 1500 pontnál tart 2010.11.25. 11:07 Ryan O'Brien..
barbiepapa 2010.11.25 15:01:37
A középdöntőkkel folytatódik a németországi A csoportos világbajnokság. Délután Szlovákia–Dánia és Kanada–Norvégia, este Finnország–Fehéroroszország (ezt adja a Sport1 Tv élőben) és Svédország–Lettország meccsek lesznek. Eddig 4-ből a 3-ba kellett…..
Egészen új szelek fújnak az NHL csapatok lelátóin. Legalábbis a Montreal Canadiens. A címvédő Pitsburgh Penguins elleni hatodik mérkőzésükön 21.273 skandálta az európai football stadionokból nagyon ismerős olé-olé-olé-o-lé kezdetű világslágert. Ilyet én még nem nagyon…..
Szoros meccsen, az utolsó percekben verte a Boston a Philadelphiát. A harmadik harmadban fordított a Chicago a Vancouverrel szemben, egyenlített a párharcban. Megint szorosan alakult a Boston–Philadelphia. Kétszer vezetett a Bruins, de a Flyers mindkétszer egyenlített, a végén…..
Jelentős meglepetéssel ért véget a rájátszás első köre. Az alapszakasz legjobbja, a Washington rögtön a negyeddöntőben kiesett, a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen otthon kapott ki a Montrealtól. Jaroslav Halak ezúttal 41 lövést fogott. Óriási bravúrt hajtott végre a…..
A Bruins az esélyesebbnek vélt Buffalót búcsúztatta, a Chicago Nashville-ben harcolta ki a konferencia-elődöntőt. A Washington–Montreal párharc csak a hetedik meccsen dől el. Otthon verte a Montreal a Washingtont, de a háromgólos különbség nem tükrözi híven a játék…..
barbiepapa 2010.04.28 15:10:42
A Kings hosszabbításban nyert Anze Kopitar góljával, akit így már biztosan nem látunk a ljubljanai vb-n. Egy csapat sem tudott két győzelemmel kezdeni, egyenlített a Washington és a Boston is. Nicklas Backström és a montreali Andrej Kosztyicin is triplázott. A védő Zdeno Chara és a…..
Nyugaton a playoffosok mezőnyének fele kicserélődött az előző szezonhoz képest. Nem kis szenzáció a Colorado és a Phoenix szereplése, és a Los Angelesnek is örül mindenki. Meglepetés a Calgary bukása, beigazolódott, Jarome Iginla egyedül nem képes bravúrra. Jelentősen…..
Az idei NHL-alapszakasz legeredményesebb játékosa a vancouveri Henrik Sedin lett, ám ehhez az is kellett, hogy ikertestvére, Daniel a Vancouver utolsó meccsén minden fontos passzt értékesítsen. Harmadik megoldása vitán felül kivételesen zseniális volt. ..
barbiepapa 2010.04.13 15:30:32
Drámai harcban verte a Flyers a Rangerst. Fontos meccset nyert a Los Angeles, elkerülte a Chicagót, a Vancouverrel játszik. Szerdán négy meccsel kezdődik a playoff, megvan a szereposztás. Kelet: Washington Capitals–Montreal Canadiens, New Jersey Devils–Philadelphia Flyers,…..
A szerdai játéknap egyetlen meccsének volt igazi tétje, a Rangers a Torontót ütötte ki, ígysorsa a Philadelphia elleni utolsó két meccsen dől el. A tét nélküli találkozókon felszabadultan játszottak a csapatok, öt meccsen 40 gól esett. A Detroit már az ötödik nyugaton. Keith…..
A Flames legyőzte a már biztos továbbjutó Phoenixet, a Colorado viszont otthon kapott ki az Anaheimtől. A Calgary két pontra megközelítette a nyugati nyolcadik helyet. Keleten a Montreal is otthon kapott ki, ha következő meccsén nyer, az Atlanta utoléri a Canadienst. A…..
barbiepapa 2010.04.01 18:25:12
A keleti nyolcadik helyre hajtó Atlanta kikapott  a Carolinától, pedig az éppen továbbjutó helyen álló Boston is hazai jégen bukott. Ryan Miller volt a nap hőse, a Buffalo kapusa 40 lövést fogott. A Nashville-nek a hátralévő öt meccsén három pont kell a playoffhoz. A nap…..
barbiepapa 2010.03.30 18:22:02
@Thresher: a Macik nem birnak 2 jo jatekott osszehozni sorozatba - Thomas-nak a padon a helye a playoff-ig - a Bruins szerencses hogy meg mindig tovabjutto -
de azert nagyon tokos elsokoros elenfel lesz barmelyik menobb csapatnak - - es talan Savard is viszater - 1 honap mulva -
na Go Bruins
A New Jersey orosz csatára mindhárom Devils-gólban szerepet játszott. Az Atlanta sorozatban ötödik vereségét szenvedte el. A Nashville újabb győzelmével lépéselőnybe került a Calgaryval és a Detroittal szemben.New Jerseyben kapott ki a bajnokcsapat, elsősorban Ilja Kovalcsuk…..
barbiepapa 2010.03.13 21:16:38
@Victoorius: ja adj egy kis idot magadnak - ha bejon a jatek meg azt is latod milyen iranyu csavarral porog a korong -

amugy meg go Hawk's
Jönnek az elődöntők az olimpián, este kilenckor az Egyesült Államok és Finnország, hajnali fél négykor Kanada és Szlovákia csap össze. Vancouveri idő szerint csütörtökön csak a péntek déli első meccsen érdekelt két csapat edzett. Kanada sajtótájékoztatót tartott néhány…..
barbiepapa 2010.02.26 22:55:04
barbiepapa 2010.02.26 22:55:38
barbiepapa 2010.02.26 23:13:34
Óriási meccsen szenvedte ki a győzelmet és vele az olimpiai elődöntőt az Egyesült Államok csoportkörgyőztes válogatottja. Gólból nem sok született, de volt minden más, ami a jégkorongot izgalmassá teszi. Fantasztikus kapusteljesítményt láttunk a svájci Jonas Hiller, shutoutot…..
Négy kétesélyes mérkőzés következik a vancouveri olimpia negyeddöntőiben, a hazaiaknak egyszerűen muszáj legyőzniük az oroszokat, más kérdés, nem biztos, hogy sikerül nekik. Fogadni egy összecsapás végkimenetelére sem mernénk, az USA–Svájcot is beleértve.…..
Hatalmas meccsen győzte le az orosz válogatott a kőkemény cseheket, megszerezve a B csoport első helyét a vancouveri olimpián. Jevgenyij Malkin két gólt lőtt, az egyiket pillanatokkal azután, hogy a végül kétasszisztos Alekszandr Ovecskin a pálya közepén leütközte Jaromir Jagrt. A…..
barbiepapa 2010.02.22 01:21:04
@konovalenko: ja jok a szlovakok - kedvenc underdog-csapatom - es szerintem benne van hogy megverik meg egyszer Malkint s csapatat - most mar pihenten
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
barbiepapa 2010.02.21 23:55:36
Az olimpiai férfitorna első mérkőzését hozta az esélyesebb csapat, de nem valami óriási fölénnyel. Az amerikaiak egy góllal nyerték az első harmadot, kettővel a másodikat, a harmadikban végső soron már pihenhettek. A statisztika szerint nem volt túl sok kapura lövés a…..
Egy vezér nem elég, huszonkettő kell a csapatba, jelentette ki Ilja Kovalcsuk, a 2009-es vb MVP-je. Ez a mondat is jelzi valamennyire, mennyire fontos a legnagyobbaknak a vancouveri olimpia férfi jégkorongtornája, amely közép-európai idő szerint este kilenckor kezdődik az Egyesült…..
Nagyszerű meccsen folytatta lehengerlő győzelmi sorozatát a Washington, Ovecskinék a Pittsburghöt verték hosszabbításban. Megszakadt a Boston pocsék szériája, a Bruins a két Original Sixes összecsapásán idegenben nullázta le a Montreal Candienst. A Washington Capitals erejét…..