Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evita.is

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne haragudjatok, hogy igy eltuntem es nem irtam mar egy ideje. Nem azert nem irok, mert nem szeretnek, hanem elkezdödött az egyetemen a vizsgaidöszak (izlandi nyelvet tanulok), mellette dolgozom, es egyszeruen nincs idöm:( De dec.11-én végzem minden vizsgámmal es tervezek irni a…..
Örömmel jelentem, hogy végeztem a vizsgáimmal:) és végre van időm a bloggal is foglalkozni. A vizsgáim elég jól sikerültek, bár az izlandi nyelvtan vizsgának még nincs meg az eredménye, de reménykedem:)Elsőként szeretnék írni Nektek a karácsonyról, habár testvérem is írt…..
From Iceland with Love Valós... 2008.11.01 20:28:00
Mindenképpen szerettem volna Nektek belinkelni egy újságcikket, amit egy ide ellátogató magyar újságíró publikált. Személy szerint találkoztam én is Vele, és ahhoz képest, hogy csak egy pár napot töltött el Izlandon, azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon reális képet adott vissza…..
Azért használok idézöjelet, mert én egy kicsit túlzásnak érzem az Izlandról megjelent híreket. Tény, hogy napjainkban komoly gazdasági gondokkal küzd az ország, de azért az, hogy az emberek megrohanják a boltokat stb...ezt így semmiképp sem mondanám. /Másfelöl személyes…..
A következö link alatt megtekinthettek egy velem készült rövidke interjút és idézeteket a tegnap publikált bejegyzésböl a blogon!http://www.dunatv.hu//video/videoplayer?video=1_468524..