Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miss gazprom

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptembertől újra elkezdődött az ukrán elnökválasztási kampány, hogy január 17-én az első forduló keretében megküzdjenek egymással annak szereplői. Európa negatív rekordereként Ukrajna sok mással is szolgálhat még az elnökválasztások közeledtével, ha már Európa csupán…..
Vlagyimir Putyin pártjának, az Egységes Oroszországnak az év végi kongresszusán 14,6 milliárd dolláros adócsökkentést ígért az orosz vállalatoknak a gazdasági válság elkerülése érdekében. A profitadó 20%-ról 4%-ra való csökkentése 400 milliárd rubeles (14,6 mrd $)…..
A 2006-os gázháború óta tudjuk, hogy Ukrajna a legszebb példája annak, hogy az energetikában egy tranzitszereplő is óriási szereppel rendelkezik. Moszkvában fáj is a gazdasági és politikai vezetők feje emiatt. Amikor EU–Oroszország viszonyában kölcsönös függőségről…..
A blogok sajátos tulajdonsága, hogy egyrészt mindenki kiélheti benne grafomániáját és véleménynyilvánításai szabadságát, másrészt talán egy közösség számára is biztosíthat vele fórumot. Az előbbi miatt sokáig szkeptikus is voltam a blogokkal szemben, de az utóbbi volt az,…..