Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsófi (Skót részről)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
agci Visszaút 2009.05.04 15:01:00
Hát szép jó napot mindenkinek, gondoltam megírom a visszautam történetét, nem mintha annyira izgi lenne...Tegnap reggel fél 7 fele meg is érkezett Sántosra a buszos cég feje, mert hogy ő vitt el Hőgyészig(námbör ván falunév) ahol átszálltam a rendes buszra, akik elhoztak egészen…..
Zsófi (Skót részről) 2009.05.25 11:58:01
@agci:
Kihagtad a welcome course odbol h egy csodastestu pasi lesz a limuzinsofor, aki exclusive ellatasban fog reszesiteni, minden tekintetben. Persze a melomat is atadom, uccse birnad a kocsog not, aki ugraltat es a legnagobb forgalomba monja(mikor egyedul vagyok a flooron) h te Sophia (idegesitobbhangon mar nem is lehet mondani a nevemet) menje ma kitakaritani a hutoket , e dishwashert meg kozbe a konha is szomjas, figel nekik szodat, meg table 5 akar meg egy basket of breadet de a buttert ne felejsd el .... es kozben mosolyogj is! ez eppen kedden tortent, mikor azt hittem h halal lazulas lesz az etterem... de elalt az eso, es beozonlott a nep egyszerre... en kimasztam a barbol ahol epp a jegcsinaloban ( mi annak a neve???rendesen...) leffeg a fel testem... h melton fogadjam a a sok parejt "aye, aye fit like?"al... BORING!!! szal husom, igen, az etterem csupa haszon.. lehet h a tip (Trinkgeld-hoppa, majer vagyok nemetbol is) rohadt jo, de neha megfordul a fejemben , h meddig mehetek el....i mean mennyit engedhetek meg... mennyi szart nyelnek le ennyi penzert , mert kedden ... szabalyosan elkepzeltem h a pizzastanyert az egik nohoz baszom, es verzik es meghal.. es nagyon jol esett.. de ez mar a sokadik kiakadas utan jott... siras hataran ennyire meg sosem altam kozel... de halaeg az olasz faszi epp akkor szolalt meg mikro mar telleg nagyon szarul voltam.... es felviditott, a merhettelenul jo angolja, lustasag es olaszossaga (ha van ilyen szo) " Sophia, u dont due notthinge... I worke here just mee e worke here in diese restaurante. " probaltam a kiejtest szemlelteni, remelem sikerlt. de halal nagot rohogtem mer a faszi tvzett egsez nap es ezt a 8 . pohar boora utan mondta... pp mikor sajat maganak koktelt kevert a barba... es morgott h kene venni meg martinit, mer o a a biancot jobban szereti... ( Sophia... diese good for you body.. keep it fitte>D)
mennem kell....
puszi
agci Ágnesch hazatér 2009.04.23 19:25:00
Igen, mind tudjuk, hogy ideje volt már írnom, de eddig valahogy nem vitt rá a lélek, msn-en sokakkal beszéltem. Illetve egyszer nekiálltam egy "ez nem lesz ám hosszú bejegyzés"-nek, de nem publikáltam, Isten tudja miért...A legfontosabb viszont, hogy holnap megyek haza!!!!!…..
Zsófi (Skót részről) 2009.05.06 10:49:42
@Rékci: Bocsi baby, de aztán elkezdtem bezsélni anyával , őt meg nem lehet lerázni. különben most a freecall szarakszik, multkor másfél óra 2,5 euroba került, kapják be, 0.05 nek kellett volna lennie, és lehet anyékák is fizettek , de akkor valaki meghal a családban !!!!! ( még jó h itt vagyok-szegény öcsi, ...) .. vagy anya:(

Majd felhívlak , amint kezeltem a problémát !
XXX
agci Sminkstudio 2009.04.07 18:32:43
Igen, sminkeset játszottunk megint, mert lányok vagyunk, és legbelül minde lány királylány!!! És mégha lassan 20 is vagyok, néha jó a kölykökkel hülyülni, fogócskázni vagy épp kifesteni egymás arcát...Nagyon nincs miről írnom, eddig élvezem a szünetüket(2 nap telt el:D) jó…..
agci lllegal 2009.03.19 12:01:00
Réka-Béka! (ki is találta ki ezt a nevet?:D) küldesz nekem a zenétekből? Mert azt hallgatom myspace-en, de ott be kell érnem a 3 számotokkal. És tetszik. És akarom nyomatni mp3-on. Vagy myspaceről le lehet menteni? Bocs ha hülye vagyok, de nem vagyok tag:P SZóval valahogy ádsz nekem a…..
agci Képecskék 2009.03.15 13:02:25
Hallo Leute! Most csak képeket rakok fel, mert nagyon nincs mit mesélnem...pénteken voltam egy másik aupair klubban, utána Csillával teáztam a mekiben, szombaton pedig Dórival elmentünk az Olympiaparkba(a képeken láthatjátok mennyire szép), utána pedig vettünk grízt:D hogy ne haljunk…..
agci Nyomorékok(Réka hangsúly:D) 2009.03.11 14:40:00
HA még egyszer, valaki kiírja a nevemet titkos blogon, azt megölöm!!!!!!Milyen titkos ügynök lenne belőletek?:D Kb egy percig képtelenek vagytok valamit is titokban tartani:D nem viccelek, kb 6unk közül 3an rendszeresen kiírjátok a neveinket...legközelebb légyszi szúrjátok be a…..
agci Nőnap 2009.03.09 13:52:00
Ami itt ugyan nem ünnep, de mi megünnepeltük. Csajok, sokan. Megimsertem pár új lányt, több magyart is. Szombaton este aupair talin kezdtem, 2 új magyar csaj, plusz atom sok ukrán(akiket sosem fogok megkedvelni, nem érdekel, az oroszokkal nincs bajom, de az ukrán szerintem cigány…..
AND THE RIVERS OF.....
Zsófi (Skót részről) 2009.03.09 10:53:31
Fasz kivan csajok.
Suliban vagyok, halal unalom a kobon, elvileg IT oram van , ami abbol all, h emailezek , mer mar van ecdl em , akkor meg mondtam h szalljanak le rolam , nem fogom megcsinlni az advanced et, mer nem vagyok kocka CSABI:) , jaj, Nyuszi megint ugy hianyzik mint az allat ( nem kellenek a beszolasok, h zsofi ha hazajossz akkor megint egyutt lesztek e, mert ugyis talalkozunk .. remelem.)
Husom? Most akkor te hazajosz ugye aprilisban , megorulk ha nem , gabi is 21 en megy haza, pont elkerulom. En 1-12 ig leszek otthon, de mint mar irtam TBre , az 1 es uccso nao nem szamit, foleg h pesten is leszek 2 napot annuskat megnezni a tavasz ebredeseben , ami bizstosan csodalatos lesz es sirni is fogok. Szal ha nem josz haza akkor tutira depis leszek , haza kell jonnod, ne legyel csoro , sporolos magyar aki nem jon haza mer nincs total ingyen a jegy. En se szivesen vettem jegyet, meg nuszozok 3 orat es csovezek fel napokat, de muszaj. Mert gecire hianyopztok. Bocs ha neha felcserelem az zy t, de itten ilyen szarok vannak.
Inkabb gyere haza mint nightwishra menj. Jaj , hat itt volt a KILLERS penteken , a jegz 80 font koruli volt, es nagyon hamar elfogzott. Egyik Chilei baratom (Brian/kivel a legjobb orultem ntancolni, mer nem a seggedet fogja, mint egy pasi, hanem ugh megtancoltat, h elszedulsz, aztan elkap, mielott a foldon koppanna az okos fejed. )meg mondta egyik nap h , ha nagyon akarok meg tud szerezni 100 ert, de monmdtam , majd legkozelebb. MOndjuk ha a DREAM THEATER jonne akkor nem gondolkodnek h van e ra penzem , akar meg kolcson is kernek a kovetkezo fizuig. Oasis meg tavaly nov ben volt vagy ilesmi, es 10 perc alatt elfogytak a jegyek a neten. Szal errol ennyit , eljen a technika, mikor minden felgyorsul , zsofika meg lemarad. Jaj PInk biztos nagyon fasza lesz. HAVE FUN GIRLS
Nah, most irt a feka, h szerdan talizunk, valami Enigma clubba ami nem tom hol van pedig 2 percre van tolunk a google szerint. mindegz, remelem fancy, mer a ila rucit akarom felvenni, amit ti meg nem is lattatok, pedig gyonyoru. Jo leszek, lehet nekem is kene valamio hulye tesztet csinalnom. csak meg nem tom mit.
Holnap edzes a kedvenc pasimmal , csak o es en es a kondigepek. Hihetetlen csajok, kondizok, de nem fogyok. Kesz en mar csak ilyen dagi leszek, fogadjatok el az uj toltott galamb zsofit. ( a problema velem van , meg mindig nem tom reduce olni a csokiadagomat es az olaszba elkenzeztet a chef, mindenneap 11 utan kezzdek neki a 20 !!!! fontos lasagne nak vagy pennenek:( szal nyilvan ez meglatszik. )
Na megyek csajok , mer mindjart lejar a gepfogalalsom, es jon ide a skot h " aje, is my compuER ( T nelkul)?! Ez nala zt jelenti h lefoglalta a gepet es huzzak a picsaba. De o igy oldja meg. Hihetteln mennyire szar nyelvtannal beszelnek a skotok ( a fiatalaok).
Sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok s LOVE and PECKS GUYS
C u in APRIL:) only 3 weeks.... whoohoooo
agci csakúgy 2009.02.16 20:58:00
hát nagyon nincs mit mesélnem, igazából SEMMIT NINCS MESÉLNEM, mert semmi sem történt velem, de gondoltam megírom, hogy minden ok. hátha valaki izgulna értem:D(ne Ági, ennyire ne legyél ego).A helyzet az, hogy jövő héten(elméletileg jövő héten) elhúz mindenki innen, és egyedül…..
Zsófi (Skót részről) 2009.02.19 00:33:18
First of all, Imádom az új stylet!!!!!!!!! A fekete üt és klasszikus, a fehér olvasható, a piros , pedig vagány és HOT!

Secondly, Jah, ha nem vezsnek fel ide, de otthonra igen , akkor hazamegyek .....Ha nem vezsnek fel sehova, akkor itt maradok, megprübálom magamat bekönyörögni az egyetemre augban valami szarabb szakra, ha nem megyek akkor megyek az aberdeen collegeba könyörögni , ha oda sem , akkor a banff ba könyörgök , ami alantasabb mintha gehen to Klo putzen.. ez elég angolos forma volt, nem tom h kell leírni. :) de it was fun:D Ha pedig semmi nem jön össze: akkro is itt maradok, minimum melozni , ami nem akkora fun, mint gondoljátok mer egy cosmó adót kéne fizetnem , mivel nem vagyok diák, szal ezt mérlegelem ha enniyre beütt a crunch!
( ha megyek pestre, Ágival szivesen összeköltöznék 2esben - lehet vezsünk lakást , de nehogy azt hidd Ágines h az neked ingyen lesz te kis kukalakó:D:D:D)
Furthermore, nincs semmi extra, still melo, kondi, suli, buli kvartet ....
csók mindnekinek! sziasztok!

ui: a valentinnap halálos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de azért nem voltam eglszedtem egy egyedül;) felszedtem melo ( 14 óra) után egy vérbeli angol pasit ... kavarás, de semmi extra---- nem tartjuk a kapcsit, pedig cukker volt, tökéletes kiejtéssel, amit élvezet volt hallgatni.Mégse adhattta, én oda a számomat , ha nem kéri , nah... mind1, tudja hol dogloznom , ha akar valamit felkereshetne, de nem fog) szal annyira nem voltam mégse elkeseredett ezen a gennyes ünnepen ! Nem is ünnep!
Zsófi (Skót részről) 2009.02.22 12:24:50
Jaj Edi: láttad kés alatt új részét? Hogy milyen gyönyörű szép kislánya van a Mattnek , meg annak a ribancnak akit eként imádok:D és feltöltik a száját babának.:... jellemző!:D
Csajok, olyan meleg van itt, mindha nem is skóciában hanem valami rosszabb napon otthon lennék májusban , és imádom, egész héten csodálatos idő van , mindenki boldog, röhög, beülünk mindenhova ahova csak lehet , mer süt a nap !!!! És csak erről tudok írni h meleg van , nem fúj a szél, 1 felhő sincs az égen. Persze a skótoknak ez azt jelneti h top és m iniszoknya, és szandál (nem zoknival:MARCI:D)... én azért itt még nem tartok, de a télikabi felejtős:D meg a sál is:D imádom. Ha meglátjátok áprlilsban az új cipőmet (emit még nem vettem meg) akkor beszartok, hatalmas sarok, és vagy sárgában veszem , vagy kékben :D mer a matróza divat, de a sárga menőbbb akárhogyis.
na mek , készülödök ma a franciával randizom, ....halálos egy faszi, pénteken taliztunk, és elhivott... randira. annyit röhögtem majdnem bepisiktam , akkora hülye mint az állat, 25 éves, és az egyetemen economicot "tanít". ...de erre a témára még nem mmnetem rá rendesen , d emindent tudni akarok:D azt mondta 200 fontért bejutttat a jogra hahahahhaha, mondtam neki h én ingyen is bekerülük:D ( persze nem :D , de mind1, nehogy már fizessek bazzeg..) Edi: erre azt irná h majd termászetben . Oh, most esik le , ezt nem csak diáktársaink olvassák. Kéne egy titkos blog már mondtam ( vagy az az msn...?) KISPÁL, ANYWAY:D.. hiányzik. lemaradtam a konciról
na cóskulok mindenkit: má megen miről írtam , az időről, a kés alattról , meg pasikról. honvágy elmult, talán nem is volt, talán a pasihiányt honvággyá analizáltam át ... tévedés, tlnézést. azárt áprlilban haza:D
csőőőő
csók mindneknek
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak ez rongybábú vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem mondanék ki mindent, amit gondolok, de meggondolnám azt, amit kimondok. Értéket tulajdonítanék a dolgoknak, nem azért, amit…..
agci Boldogságos Dóráim 2009.02.06 00:51:00
Lehet, hogy a sör teszi(bár kiröhögöm magam, kettő radlert ittam nem tom hány óra alatt, -5% alkohol) vagy a fáradság, vagy az egész úgy, de eléggé könnyes hangulatomban vagyok. A lényeg csak, hogy nagyon szeretlek titeket, és akármi van, akkor is mindig rátok gondolok és veletek…..
Zsófi (Skót részről) 2009.02.07 02:09:01
Oh
jaj
mi történik itten??? Há mindenki taccson van ?
Dórik , az Ági beszéde nagyon megrendítő volt, a kocsis esetre emléxem is ( kb senki nem vette észre h nem is a dóri vezet...., mer a sok gagyi arra figyelt h "VEZET" kit érdekel?:D )Nagyon boldog névnapot így 1 óra késéssel, de most végeztem kb 2 órája... és hulla vagyok, de azért még feljöttem . jah és repcsit is keresek és tudom inkább egyetemet kéne, de nem füllik hozzája a fogam kicsitse. de muszáj lesz , anyway:S Megpróbálom magam rávenni.
Husom, én április elején hazamek 2 hétre, leszaronm a a pénzt, látnom kell a papámat, mert lehet h nyáron késő lesz .:S Nem kérek sajnáló megjegyzéseket. Soha nem halt meg senkim, csak a macskám, és utánna több héitg mély depresszióba estrem , amikor ti még nem is ismertetetek, és nem voltam önmagam , tudom , mert emléxem :S... szal nem szeretnék belegondolni sem , ezért nem kérek sajnálomokat. lényeg . hazamek kb 10 napra ha olasz étterem is ugy akarja. suliban szünet ugyis. és nagyon szeretnék veled találkozni husom. esély sincs rá h hazajössz? nagyon sajnálnám , megszakadna a szivem .... :S most én is nagyon rossz dolgokról irok, és eszembe is jutott this whole thing:S h azt se tom h mi lesz . azt tudom mit akarok, de semmi nem biztos. és gecire nemrajtam mulik . én igyexem , tudom. de néha azt kivánom bár lennék bolond, ... mert ők mindig boldogok. Eként minden ok velem , nem vagyok szarul , csak ági megrendített. Felvágni itt is tudok , mondom én vagyok a legjobb a csoportban :D még economics ból is:D pedig 1 órán voltam :D,
nem tom mi lesz velem husom, azt se h veled mi lesz de én is a szivemre hallgatok , ugy ahogy mielőtt kijöttek is arra hallgattam , és most tudom h haza kell mennem áprilisban , .... és most nem karácsonyozni... mer barátnőzni. Na erről ennyit.
csókullak titeket jó nyálasan.
ui: milyen j ólenne ha lenne egy macskám, akit szerethetnéék itt.
ui2. holnap 14 óra melo vár rám. ezt üzenem azoknak akik délben kelnek fel hoolnap , és buliznak este, gondoljanak rám , h épp nyalom a skótok seggét , h Would u like some parmezan or black pepper? szöveggel...
ui 3: aki holnap ennyit dolgozik mér nem alszik már???!!!!
agci ? 2009.01.27 10:23:00
Na kisbarátaim, akkor most a segítségeteket kérem, mégpedig szeretnék mindenkit a gyorsaságra buzdítani. Gyakorlatilag másfél hetem van, illetve annyi sem, nem akarom az utolsó pillanatra hagyni, ill hogy anyukám az utolsó nap rohangálhasson vele, ezért szeretném végelegesen…..
Zsófi (Skót részről) 2009.02.03 01:25:20
Nemzetközi kapcsolatok? Nem emléxem h Áginak 600 pontja lett volna.... szal ez feljetős. Köszi Réki, most vettem észre h kommentáltál, és most írok is vissza neked azonnal:
köszönöm a jótanácsokat. Igazatok van , a helyzet az h igaz amit írtam , egyáltalán nem mennék vissza semmit sem tanulni. Most épp azt tanulom ( angolul) amit gazdasági és mendzs.en kellene tanulnom jövöre , és egyáltalán nem vész, ill nehéz, de csak a szavak miatt, teljesen átlátható, van benne számolós is, de logikus nah, majd meglátjuk. Legszívesebben várnék kb még 3 hónapot aztán dönteném el . A másik dolog: fazsom se megy fizetősre, h a Gyorcsány seggébe folyjon a pénz, amit én itt megkeresek kínkeservesen! Tuti h nem , Nem intha nem tudnám kifizetni, de akkor is, kapják be. De döntenem kell. Valami majd lesz . Nem tom mi. De valami gazdasdágosat szeretenék, vagy vállakozósat , a joggal nemkem csak az a bajom, h sajnos, vagy nem sajnos, apukám nem egy diplomás jogész vagy orvos ( DE ATTÓL MÉG IMÁDOM ÉS NAGYON HIÁNYZIK H MEGKÉRDEZZE, H KÉRSZ EGY KIS SÖRT KISLÁNYOM? ÉS ÉN MEG AZT MONDJAM H IGEN, APU, DE CSAK A HABJÁT:::(:(:(: rengeteg antismile), így a befolyásom nulla lenne, ha jogész lennék. Magyarországon pedig , főleg ebben a szektorban, ha nem vagy kurvára feltörekvő , vagy protekcio akkor nincs esély az életbenmaradásra. Turimus amire egyedül mennék, de valahogy magayrara anniyra nem . Én azt halottam , még idpm nem volt utánna néznem , h havi 50 ezer forint a tandíj. Hát 3 évig kicsit huzos lenne, és itt azt a dipit nem bizos h elfogadják. Nagyon durva: a kávézóban doglzok egy csajjal ( kb 35 éves) , kinai , és orvos, és kijött ide, h doglozzzon, és nem fogadják el a diplomáját, merrt nem brittish vagy scottish vagy irish. Annyira kiakadatam , és mostitt van és pincér, és én dirigálok neki.... Nagyon durva:S

De télleg nem tom mi lesz , az itteni életem olyan jól haladm, mindig tudok változtatni melot, szállást, pasit, akármit amit akaraok. És semmi nem akadály. Se apénz, se a nyelv, se semmi iagzából. 4 év mulva megkapnám a skót államporgárságot, majd az attilát kikérdezem miféle előnyökkel járna. De ezt csak zárójelesen. És nem kiakadni.
csók 3xorra, tessék megdícsérnimert 3 gercihosszu kommentet írtam ma. különbözöz cikkekhez, és hulla vagyok.
csók
századszorra
Zsófi (Skót részről) 2009.02.05 18:36:04
agci ízirájderrr 2009.02.01 21:12:00
Igen, mi eléggé szenvedünk már ettől a szótól, főleg amikor a legosotobább hadd ne mondjam milyen bőrű emberek az utcán/buszon bömböltetik a telefonról, vagy egyébiránt is akárhol feltűnik, szerintem már minden bőrt lehúztak róla...De azért amikor az ember lánya a müncheni…..
Zsófi (Skót részről) 2009.02.03 01:05:41
Hey U!:D
Na látjátok, most érek rá írni. És nem fogjátok elhinni mit cisnáltam az elműlt 4 és fél órában . Economics ot tanultam , mert kitaláltam h felveszem tantárgynak így röpke félév után és bepótolom 3 hét alatt a 120 oldalas anyagot :D Hát erre a tanár: Hajrá , ő nem segít , de sok sikert kívánt. Ma hazahoztam és ámuldozva vettem észre, h ez nehezebb mint gondolotam. Részletesebb mint a gazdaság föci (és kb tele van managment marketing és economicsal , ami nem baj, de 2 órát szótáraztam , mer hát csuki nekünk nem tanított ilyesféle szakszavakat az olasz étterembe meg valahogy nem ragadt rám 1 Supreme Di pollo és egy Gamberoni között. Szal elkezdtem tanulni pajtársaim, mert az agyam egy kis csonka vasdarab , ami már nem izzik ugy érzem és nem "faragható". Jah, a töri ( skót és angol) egész érdekes, a vizsga abból szerintem nem lesz nehéz, max essay-zünk , de szóbeli nem lesz . Otthonra még mindig nem jelnetkeztem. Télleg busy vagyok. 35 óra meló, 3 nap suli és 5 nap kondi ( pasira nem lenne időm se,. meg hát 1 hét boldogságért minek) .
Az idő ma megint olyan volt, mintha a seggemből rángatták volna ki , egyszer zuhogott a hó ( mint a hungarocel darabok-Réka: Mi az ???!!!!:) egyszer meg sütött 7 ágra, mindez 10 percen belül.

HUsom:
A kabidat imádom, nagyon tetstzik h zöld ( bár Paris Hiltonról most olvastam az OK! ban , hogy azt mondta a credit crunch miatt mindenki hordjon színeket : pinket meg sárgát, meg élénkeket, mert akkor mindneki boldogabb lesz!!!!! És a válság megszűnik. Hát nem édes..?! INkább bájosnak mondanám. )
Szóval csajok, csak így menthetjünk meg a FÖLDET! (PARIS SZERINT)
A József Attila cucc nagyon tetszett.. már majdnem elfeljetetttem ...(. NEM NÉZTÜK MEG A FELVÉTELT!!!! BASSZUS? NEM SZÓLTATOK:::: na majd nyáron)

Réka írj Prágáról. Nem tudok semmit!!!!!!!
Bazzeg, jelneleg majdnem mindneki kapcsolatban van , ill, többet vagyunk kapcsolatban , mint amennyien singlek..... és én a single ben vagyok..h most ez jó vagy rossz , döntsétek el , mert én nem tom.

Örömmel tudatom mindenkivel , h Zsófi fogyott 4 kg t már, és vett egy JANE NORMANN CSODÁLATOS ESTÉJI RUHÁT!!! ÉLJEN A CREDIT CRUNCH, MERT AZ ÖSSZES RUHA/CIPŐ 75% al OLCSOBB:D:D:D:D:D:D

Bocsi, ha valaki szív emiatt. Én egyenlőre nem érzem itt....
csók mindenkinek. Szurkóljatok 3 hét és vizsga.... és csak closed book szal nem lehet bevinni semmi segédanyagot:S

puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
szeretlek titeket,
hiányoztok mint a szar
nyáron tali minimum 1 hónapra!
Balaton, dinnye, napozás ( Edi ezt veled a legjobb) , ivás, Siófok, meleg, izzadás, mindenki vékony.... remélem minden fontosat írtam. A legfontosabbat most: ÉS MINDNEKI EGYÜTT, EGY HELYEN , BOLDOGAN!!!!!!!
IMÁDLAK TITEKET! BOCS H MEGINT SOKAT ÍRTAM , DE RITKÁN ÍROK(
Zsófi (Skót részről) 2009.02.05 18:33:33
Huh Dodkó, ez lassú volt:D mind1....:)
hey again:D
Itt A Zsófika, ne izgulj Edi, ír is amint tud mindig és ráagál mindenre, amit nem felejt el ...
A KOma jófej, emléxem a Gabiba egyszer szerelmes volt, valami balhé is volt, de nem durva, nem Revolution vagy ilyesmi:D
Jah, ez a közgaz durva, főleg h lehet hogy higherre kell mennem az egyetem miatt. Na az geciség lenne dögivel , mer az ok h felsőfokú nylevvizsgát kapnék, de töriből meg gazdaságból is higherre menni, az kész öngyilkosság, a final exam eként május 15 én lesz , akinek ez nem mondd semmit, az nem is szeret igazán. Na mind1, utánna buli az a lényeg , Ha meghuznak ha nem . A vizsgámat a jó öreg Edinburgh ba küldik el javításra ! ÉRDEKES NEM AMCSIBA MINT AZ ECL? PEDIG AZ ESOL KICSIT NAGYOBB CÉG! DE MEGBÍZUNK A MAGYAR NYELVOKTATÁSBAN ? FŐLEG AZ ECLBEN !!!!KAPJÁK BE, ÉRDEKES MÁR ': HÉTEN SEM VOLT GONDOM ? AZTÁN HÁNYADSZORRA IS SIKERÜLT???!!! KAPJA BE AZ ÖSSZES. Jó lenyugszom....

Ma mek kondeszbe. Tegnap megiunt majdnem kevertem egy fekával , de aztáűn megint visszatartott a rasszizmusom, ugyogy nem volt semmi. Meghívott egy pár körre, elkérte a számomat , írt is , én meg leráztam egy nem akarok tartós , komoly kapcsolatot mostanában nal:D NEM MEGY NEKEM EZ A FEKA DOLOG. Ha egyszer lesz valami , az lesz a hónap híre..:D

A kínai orvos, nem akar hazamenni, mert ott ugyebár mégszarabb a helyzet . Amcsiba nem mehet , hosszútávra, mi sem mehetnénk, mer vizum meg fazsságok, mindenesetre ott nem ugy megy mint itt hogyhogy a akarpko akkor maradok 5 évet .
JELENTKEZTÉL MÁR HUSOM? ÉN MÉG MINDIG NEM : TALÁN HOLNAP:::::: DE MI KELL HOZZÁ H NETEN JELNETKEZZEM ?????? HOLNAP TALÁN TUDOK. DE SULI..MEG MELO :..meg buli se ártana, mer há mégiscsak péntek.
Ui: nálunk nem csak téli cuccok akciósak hanem minden, kisruhák, ( amit itt időjárástól függetlenül felveszek ( tod amilyen rajtam volt bulikban) és nagyon szépek :D:D:DD: imádom a rucikat itt, no meg a cipőket. A következő citromsrága magssarku, ill talpu cipellő lesz, mer Parist követem :D én csak a válságot akarom megszüntetni. :D

Ui2: büszke vagyok rád, a palacsinta miatt- lehet h elbasztad:D azért nem kellett, azt odaadtad a köéyköknek , h zabálják ők. Mennyi palit ehettek ? a HEIKE mennyit engedett , másfél??? aztán meg 1 óra mulva még 1 felet?? bocs, de én még mmindig azon a véleményen vagyok, h házikosztot anniyt egyen a gyerek amennyit akar, meg hust is, max csokit kontrolálják, kicsit . Bár engem nem tudtak:D

na csókullak titeket
ui3-4: GABI MÉR NEM JÖN FEL SOHA IDE?
Schön Dóri! A kupferrot valóban a hajszínemre vonatkozott, rézvöröset jelent:)Ezer kösz mindenkinek a köszöntésekért! Már-már azt hittem elfeledkeztetek rólam, mert tegnap sorra jöttek a köszöntések tök távoli ismerősöktől(amiknek természetesen ugyanúgy örültem), de a…..
Ami nem teljesen így van, de sebaj:D Már kitaláltam vmi frappáns továbbfűzést ezzel a címmel, de az régen volt, nem egy nagy buli után....Szóval a téma az, hogy a múlt héten (sokadszor) újra megfogadtuk, hogy mi márpedig elmegyünk a Max und Moritzba. Amit szépen el is terveztünk,…..
Zsófi (Skót részről) 2009.01.17 18:35:57
Jaj Réka!Ez annyira édi volt, nagyon köszönöm!!! Meg mindenkinek, Edi sztem akkor is csak meg lesz az, azonnal írj, ha biztos eredményed van...Hát Zsófikával együtt visszatértünk mindketten, ő is írt, hogy rendben odaért. Bocs mindenkitől, hogy eddig nem jelentkeztem, de egy perc…..
Na hät isten eltessen midnenkit:D Legfökeppen engem! Ez csak egy szöveg, a forever 18-ben ilyen polot nyomatnak, ha münchenes lenne mä 5 szinben ällna a szekrenyemben....Na midnegy a lenyeg most nincs idöm meselni, de talän szerencsesebb is, hogy igazibol nincsen internetem, es nem kell…..
agci No internet-no life 2008.12.10 09:56:00
Eleg sajnälatos, de sajna igy van.:( Mint lätjätok, nincsenek ekezeteim, igen, ez azt jelenti, hogy visszatertem a nagy gephez:(:( A laptopom most jätsza a szokäsos müsorät, mikor ledob a netröl, ill szo szerint letilt, es nem tudok csatlakozni. Szegeny Ripko volt aki mindig megszerelte…..
Zsófi (Skót részről) 2008.12.14 22:57:09
Hey,

Vágjátok h 3 nap és mek haza??? Ma volt az uccsó napom az olaszba.... még a chef is megölelt:D ... imádom őket:) csak az owner egy picsa, de nem gond:) kedden melózok uccsóra a kávézóban , than get the salary-Merry Xmas-go away...and have fun !!!!:D:D:D:D
Holnap megyünk a Soul casino-ba kajálni (Xmas dinner) ez itten a szokás... még mielőtt azt hinnétek h "felvitte az Isten a dógom" : nem, ez ingyen van , mert lehet gamblingelni és mellé enni. De persze én nem játszom ( nem tok :) meg hülyéknek van :) csak kajálunk, aztán party 2 ig:D mert ugyebár itt normális időben kezdődik: 10 és végződik 2-3 a party ( vagyis ha tanulsz , dolgozol , akkor is elmehetsz buluzni, mert fél 3 ra ugyis hazaérsz nem mint otthon , h fél 1 kor még mindig üres a táncparkett...:S poor:S
mind1...

A lényeg : h can't wait...de léci ne mondjátok h híztam mert tudom h híztam , de nem tehetek róla, félév kondihiány, és scottish-english food... igen megterhelő... szal híztam jah, de januártól kondikeresésbe kezdünk NIkivel , mert ezt nem lehet bírni h hájasodunk. Ő is boxolt szal nem viseli el h ha dagad:D

Mekkora hosszú mondat volt má ez:D elemezzd freddy:D

Na a terv a következő: én 18 án nem vagyokelérhető. 19 én fodri meg bemennék a táncsicsba: szal ha avalaki rámér join:D 20 án talizhatnánk together nah???
nekem mind1 hol hol minek , de kajálni akarok:D

akinek nem tetszik a szilveszter az ajánljon jobbat:D
kaposvár a lehetőséegben kimeríthetetlen mint tudjuk , szal hajrá! ez az uj Mrx . találj ki kevésbé boring programot szilevszterre kaposváron!

pusz mindnekinek !
cső!

ui: ne mondd h dagadt vagyok, de azt se , h vékony, ne mondj semmit ha meglátsz :D max h jó a hajaDD:
ksözi:)
Hát szóval na:D Enyhén durva buli volt a tegnapi, a szó minden értelmében. Az Aupair talin mi már külön is ültünk a többiektől, Jonatan Lena és én, és kicsit jobban éreztem magam, mint az első alkalommal. Imádom ezeket az embereket, komolyan, igazi barátok nagy szerencsém van…..
agci Edward Cullen 2008.12.03 00:22:00
Eme bejegyzésemet Edward Cullennek ajánlom. Illetve Stepheni Meyernek. Aki megteremtette az új szerelmemet:) Rég volt ilyen könyv, ami Philip Pullman trilógiája óta ennyire lenyűgözött volna. Pedig angolul olvasom, sok mindent nem értek még szótárral sem, mégis letehetetlen.…..
Zsófi (Skót részről) 2008.12.08 00:13:35
Itt vagyok bazze, mint ötletgazda!!!
Majndem befostam a Réka írásán, annyira tipical:) és az Ági körööööm!!! most emlékeztetnék mindenkit: mikro dóriéknál voltunk Balcsin, és félálomban szidttam az Ági.körmét..:D:D:D.mekkora poén volt:) persze nem sértődik ezen meg senki, ugyebááár:9 mert mindenkit lehet baszogatni és mindenből lehet poént csinálni, csak az nem mindegy h mikor. Pl: mikro az Ági József Attilásat játszott osztyálkirálynduláson ( ehhehehehehehehe nem bírom röhögés nélkül) -bocs-szemét vok- akkor mi már másnap poént cisnálzunk belőle, és jelenzném : nem csak én! jelenzém videofelvételem van róla és JELENZNÉM TALÁN 3xra: h megnézhetnénk téliszünetben :D Igen , Edi kösz h kenegetted a seggemet tejföllel, nem segítetttett de nem is ártott:D és mégegyszer kösz , ha én ezt nem írom le, te írnád le .mert ismerlek !

A szilveszterről csak anniyt. h nagyon szupi rucit vettem (lila:) és pogoban letépné rólam az ozzy:D ugyhogy nem mehetünk oda, meg jó lenne egyszer valami fancyt cisnálni:D tudjátok felnöttek vagyunk van mi:D Réka jönnöd kell!!! KÖtelező!!! Különben is Ági nem ült melléd nylevtan érettségin ( ezt te nem érteheted-de mi igen) :D

MÉg1 dolog: Imádom az Ági pasiját!!! vagy leendő pasiját!!! anniyra skót feje van , nagyon cucccer!!!!!! (edi féle volt)

Holnap asszem nem megyek suliba, vezsek még ajcsikat, ne örüljetek , nem nektek: nektek már megvan ( már be is csomgaoltam egyik magányos estémen , egy üveg lambrusco segítságável-vagy inkább akadályozásával) lehet anyámnak még vmit.
na mind1, lényeg h érzem már a kari feelinget én is... fel van díszitve a union street már 1 hónapja.. ott voltam a felvonuláson is... de csak arra emléxem h nagyon fagyos este volt... meg szép féények voltak... najó nem részletezem-.. értitek!
ja , edi , volt ám iott az oasis azt tutod nem ? novembertben , de esélyem sem volt... a jegyek asszem 2, 5 perc alatt elfogytak a neten ... háigyen , 15 ezer diák mellett.... nem jutok nyeregbe:D mind1, most lesz doors tribute , asszem ezen a hétvégén,... ha nem huzom az igát az olaszba, el is mek....:) csak 7 font a beugró!

( ki vagyok akadva h 301 ft a font..Valaki matekos elemezze nekem ezt h mér van ez ??? ez is a hülye V válság miatt van ... bazze gecire nem érdkele ailvágválság! találjanak ki valamit .. Tenesse terv vagy mit tom én .. (kapos -terv by szita:) nem érdkeel .. de ne legyen iylen szar a font.. mer igy nem viszek haza pénzt ( sokat) és nem költöm el a mi kis országunkban ....! kapják be....

Hééé csajok 11 nappp!! és repülök

MÁR MOST MONDOM 18 ÁN NEM VAGYOK MÉG ELÉRHETŐ -AZTELJESEN CSALÁDÉ. MAJD MÁSNAP. AKIT NEM ÉRDEKELT AZ INFO , AZ NE ÍRJA LE AZT H . "ZSÓFI, EZT NEM KÉRDEZTE SENKI, MER NEM AKARJUK LATNI A NAGY FEJEDET SOSENEM ":d
OK, CHEERS,

C U LATER:)

LOTS OF LOVE FOR EVERYBODY...

Zsófi (skót asszony:) ez tetzsett:)
agci A szivárvány színei 2008.11.30 20:41:00
Bocsi a késésért, már ideje volt. Eredetileg egy "gabis" bejegyzést terveztem, de megvártam amíg megkapom a friss képeket a többiekről is.Kezdjük akkor Gabival:) A legnagyobb durvaság, hogy fekete lett, bizony!:) Nekem nagyon tetszik, bár őszointén megmondva számomra akkor…..
Zsófi (Skót részről) 2008.12.01 22:49:50
Haye, (tipikus skót köszönés)

Nem tom ki a mrx, azt hittem a Taszár... de ez hülyeség. télleg , vele mi van ???? Valaki tartja vele a kapcsot? vagy ennyire leszarja mindenki?
Ági a viccek amiket küldtél fergetegesek. A Tetriszeset bemásolom, sajnálom, nagyon röhögtem:D

Hitler sétálgat a szikla szélén. Odamegy egy négerhez és azt mondja:
-Tedd szét a két karodat!
A néger úgy tesz és Hitler lelöki a szakadékba.
Odamegy egy cigányhoz:
-Hajolj előre derékszögbe!
A cigány követi utasítását és Hitler lerúgja a mélybe.
Odamegy egy zsidóhoz:
-Emeld fel a bal kezed és a jobb lábad!
A zsidó engedelmeskedik, majd Hitler őt is lesegíti.
Kijön a házból Eva Braun és így szól:
-Adolf! Kész a vacsora, jöhetsz enni, ha befejezted a Tetrist!!!

Hehhehehehe, tom nem szép dolog... de hát akkor is. Eként egy c. t sem láttam itt... ha a büdös indiai nem számít:D

Eként minden ok, kösz h a normálisabb képet raktad be.. vannak enyhén szétcsapottak:D de azokat nem küldöm el senkinek:D:D:D hahaha
17 nap:D:D:D már nagyon mennék.. de kurvára félek h milyen lesz otthon, nem akarok utánna szétcsúszni... most már megszoktam mindent és az egyetem télleg amazing!!!!! szal ja, 90 % , azért nem 99...
ja, és elkezdtem olaszt tanulni egy programról mp3 ról... amit mindenhova viszek magammal:) kircsi, ha nem tok egy szót, akkor megkérdezem a chefet az étteremben :) szal kircsi.
na de nem irok sokat, még course-okat keresgélek. economics. izgi lehet angolul:)

cső mindenkinek , imádlak titeket!!!!

Zsófi (Skót részről) 2008.12.02 22:17:08
agci Passau 2008.11.26 21:48:00
Hallo mindenkinek! Remélem jól vagytok mind, mármint akikről rég hallottam, mert hálisten sokatokkal rendszeresen beszélek:)Dóri, így már tudom persze. De ezt a történetet vagy nem hallottam még vagy elfelejtettem-sorry. De megérte volna fényképezni és jól eladni a sonlinenak:P…..
agci LoOoOoOoOL 2008.11.22 16:48:00
Úristen! Nem hiszitek el mi történt! Ezt csak azért írom meg, hogy ti is kiakadjatok velem együtt, hogy mennyire undorító emberek vannak.Bejelölt valamikor egy faszi iwiwen, semmi közöm hozzá, se közös ismerős semmi, elutasítottam. Aztán pár nap múlva=ma megint bejelölt, és…..
Zsófi (Skót részről) 2008.11.25 02:00:37
És a Csonyihoz még annyit h

" -hol a tesicipőd Ary Ágnes???!!!
-de Tanárúr hideg van és fel kell próbálnunk a szalagavatós ruhához a magassarkút.. és......
-NEM ÉRDKEEEEEEEEEL!!!! VEGYE ÁT, MOST AZONNAL!
-de... Tanárúr....
NEM ÉRDKEEEEEEL, HUZZON KI ÉS CSERÉLJE ÁT A CIPŐJÉT, MOST!

(Türgyő megjelenik vodkagözös lehellettel és rákontrázik: h igen... vedd át a cipődet Ágikám, és egyépként is . hol a fehér polo???!!!"
Réka bazz nagy arc vagy:) ez a Fecs jellemzés nagy volt, sajnálom hajnali 1 kor nem tom überelni

talán mégis;):

Mr.x:

Hosszúhajú 40-es rocker vagyok, 11 gyerekem van ( nem tom a nevüket-nem fontos) egy óriási sztárról kaptam a nevem még 20 éve , mert híres vagyok a szagomról és a farkam nagyságáról. Állásom nincs, de minek is, mert életművész vagyok a javából. Szeretek részegen farkat verni 15 éves lányoknak a pogo mögötti kis részen egy padra és ordítani: h "VOGÉÉZ...!!!" (ami nem tudom h egy franica hegy). Jah és a körmömet is feketére festem h mégjobban hasonlítsak pédaképemre. Miután kitomboltam magam egy hatalmas rockkoncerten , elelaszom a kanapén, folyik a nyálam ...majd utoljára hagyom el a pogo centert hajnali 5 kor-miután a Lóri felébreszt...

Nagyon könnyű! Ugyhogy hajrá:)

nem hiszem h jóötlet nekem külön paget adni, mert nem gondoznám ugy ahogy a páfrányt, kaktuszt, millió halat és semmit ami felelőséggel jár.

de azért imádlak:)
panyec... Ary!!! és most mutatok egy másik helyreee..... valahova az 1. sorba:D:D:D::D:D:D annyira hiányzik... és soha többé nem éljük át, de jó róla beszélni és röhögni rajta:)
sok mr x et írjatok:)