Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szepesvirág

188 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ijedt pandi a japán földrengés után :( :)..
A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a…..
 Eljön egy idő mindenki életében, mikor úgy tűnik, a szeretet elmegy, mikor semmi nem akar jóra fordulni, jön, jön egy idő, mikor nem találod a helyed, minden ajtó, amit kinyitsz, úgy tűnik, az arcodba csapódik. Ekkor kell valaki, akibe kapaszkodhatsz, mikor elhagy minden…..
Ez egy fölösleges post. Fölösleges szavak. Fölösleges kották. Fölösleges, mert te már rég megváltoztál. Belefáradtam a folyamatos harcba. :( Most összetörök... Bemásolhatnám ennek a dalnak úgy összvissz az egész szövegét, mert mind mind igaz. De csak ennyit emelnék ki.…..
 Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább, tedd meg ma, mert sosem jön el a holnap, és sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott időd egy mosolyra, egy ölelésre, egy csókra, és…..
 ....Nem ismersz, csak látsz.... Már három napja tervezem ezt a postot, de valahogy nem sikerül összefüggő gondolatokat írnom.Annyian vagytok körülöttem, mégis oly kevesen. Rámírtok, hogy "sziamizu? hihihi hahaha" és ennyiből áll egy beszélgetésünk. De miért…..
i try it on, i take it offso what you got?something 'bout boots and boysthey bring me so much joyi gotta say it, i wear 'em both so pretty as I walk in the citywatch out, boots and boysgive me boots and boys..
"Elgondolkodtató!!! Kedves Anyu és Apu! 6 hetesen magatokhoz vettetek, sokat játszottam a gyerekekkel, és nagyon boldog voltam Veletek. Ahogy nőttem, egyre nőtt a mozgás igényem és vele együtt az étvágyam is. A gyerekek nem akartak velem játszani, ha oda mentem egy simi ért,…..
 Felpakoltam pár új képet Roberto Carlosról ide oldalra.<--------------------..
Csak valakinek éééén akarok lenni a legfontosabb :( :)soo looonelyyy..
 Kicsit mintha morcos lenne, vagy bácsis, egyeseknek plüsskutya :) ..
Ezt a számot küldeném Miskolc... sőt nem is, inkább Borsod összes faszcibáló mocskos riherongy szukájának :) Üzenném még, hogy tripper és kankó együtt a frankó. Tiszta szívből remélem, hogy összejön mindannyiótoknak. Gerincre fektethet titeket akárki, aki azt mondja szép a…..
Látom sokan néztétek van e újdonság. Hát most van :) Kezdeném is a rosszal.Hát ennyi volt. Legszebb névnapi ajándék. Tiszták a kezeim, cseppet sem érzem magam hibásnak, hogy eddig fajultak a dolgok. Én úgy gondolom mindent megtettem, amit lehetett... ettől többet nem tudom mit…..
... holnap :D..
A kagylós bonbonnal megvesztegethető vagyok :$ nem ér kihasználnod. IIIIIiiiimádom.Ideje lenne már egy hosszabb beszámolónak. De az igazat megvallva az utóbbi három napban kb fél-fél órára érte a seggem a széket a laptop előtt. Majd holnap :)..
Mivel a mai napot kivettem szabinak, aludhattam sokáig, utána takarítás, és tali Gergővel. Sétáltunk meg nézelődtünk 1 órácskát a városban, meg vásároltunk kajcsit a centrumban. Meg se lepett, hogy csomóan elkéstek, de legalább kocsival mentünk ki. Ez a cirka három óra…..
El bírnám viselni, ha ilyen idő maradna a tél további részén. Már elegem van a kabátból, csizmából, hogy úgy be kell öltözni, nincs kedvem kimenni mer lefagy a fülem, blablabla. Akarok már szalcsit sütni, sokáig kint lenni, városozni, pingpongozni. Hülye vagyok, hogy fájdítom…..
Halál unottan meg fáradtan indultam el ma, de annál nagyobb meglepetés ért. Leültem melléd? Ok. Köszöntünk? Ok. De hogy rögtön el is kezdtünk beszélgetni... Nagyon meglepődtem. Bár erről a lányról soha nem voltam még rossz véleménnyel, nem is tudom mit vártam. (Talán hogy…..
Az elmúlt hetem, csak a vizsgák körül forgott. Orrba szájba tanultam a tételeket. Nem ettem, nem aludtam, kávén éltem és csak magoltam.óóóóó biztooooos :DEmberi erőforrás: 1 db tételem nem volt. Piszoknagy mázlim volt, hogy a végzettség-képzettség-kompetenciát húztam. -->…..
10 barátból mind igaz elhiszed mind ezt valljaDe a tűzben derül ki ha 10-ből 9 cserben hagynaA kapzsi ember 10-ből 10-szer hazugsággal altat elÉs 10 szeletből 10-et mindig magának rakna elIgazából, facebook-ra akartam kiírni ezt a részletet, de inkább hozzáfűznék pár szót. Nincs…..
De furi leírni, hogy 2011. Szinte fel se fogtam még. Nem írtam megint egy ideje, pedig történnek itt a dolgok rendesen.Furcsa ez az új helyzet is, hogy ő van nekem. A hónapok teljesen elfeledtették velem, hogy milyen az, hogyha van valakim. Fogni a kezét, megölelni, megpuszilni, várni,…..
Na most van sok időm, meg talán kedvem is írni. Jó, hogy megittam egy csomó kólát... remélem vagy 2ig el se alszom. Szóval. Elhatároztuk, hogy elmegyünk east-be. Nem Király Viktor miatt, csak úgy. Annyira minuszban volt a kedvem, h az valami hihetetlen:D éjfélkor tali a búzán…..
Hol is kezdjem? Délelőtt takarítottam, mosogattam, anyáékkal nagybeszélgetést tartottunk, utána játszottunk, meg filmeztünk, valami horrort. És amúgy tök jó volt, pedig azt hittem gagyi lesz. Még féltem is.Elkészültem, Edina feljött, hozott lapostalpú csizmit (de minek?...).…..
Anya, remélem látod őket :D vagy valaki hasson rá :D Feljött ma is ez a kutya téma. Mint lassan már minden 2. héten... Tudom, hogy a pici aranyos kis szőrcsomók baromi édesek. De azt is tudom, hogy télen, latyakban, vagy eső után, napi 4 séta után nem fogom 4x megfürdetni... Vagy…..