Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap az autópályán száguldva ért utol az iOS4 frissítés, arra ugyan még megvolt mindennapi GPRS-em, hogy ezt lássam, a posztot kiélesíteni csak a tatabányai 3G-mannnánál tudtam, hogy aztán a leszakadó viharban már az életemért imádkozzam. Mire hazaértem, az első, szerverek…..
Egészen természetes dolog, hogy az olcsó termékeket kínáló kiskereskedelmi láncok ronda dobozokba költöznek. Mivel a legfontosabb - gyakorlatilag egyetlen - szempont az alacsony ár, ezt csak úgy tudják elérni, ha minél kevesebbet költenek az épületre, a telekre, a termékekre…..
Ika 2010.05.18 09:52:36
@ladislaus: ott nincs iskola. a Kalmárt elköltöztették amint elkészült az épület felújítása.
Appleblog Szemetet enni olcsó 2009.03.31 15:30:00
Talán emlékeztek még arra a zseniális microsoftos reklámra, amiben egy csaj 700 dolcsiért akart laptopot venni. Bement egy Apple-kereskedésbe, de ott még 13 colost se nagyon kapott, míg egy másik boltban 17 colos HP-t tudott venni a pénzből. Ezzel bizonyította a Microsoft, hogy a pc…..
Appleblog MacBook2008 Event - live 2008.10.14 17:39:00
Az Apple online üzletei bezártak, mindenki Cupertinóra figyel, hogy a vezér bejelentse az új laptopokat. Izgalom a tetőfokon. Készüljetek, hétkor kezdünk. A fények elhalványúltak, kezdődik a show. Steve Jobs a színpadra lépett és rögtön megígérte, hogy kapunk ma néhány új…..