Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PioDVD

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
PioDVD 2015.01.27 14:08:48
@polpetti:
a. Nem tudták úgy válogatni a számokat, hogy ők legyenek a nyertesek.
b. Elfelejtettek olyan eredményhirdetést felvenni, ahol ők nyernek, így valamelyik konzervet vették meg.

:)
PioDVD 2015.01.27 15:51:58
@zizi77:
"Ebből is látszik az orosz mentalitás, nyerni bármi áron."
Mivel voltunk különbek? Nem megy az eredeti szabályok szerint, hát változtassuk meg. Tudod, amire a többség olyan fene nagy büszke, a találékonyságunk.

"Mivel a régi szabály szerint esélytelenek voltak az oroszokon kívül a többiek, semmi értelme nem lett volna a játéknak."
Nem hát. De ezt nem tudtuk előre? Senki meg nem nézte a korábbi évadokat, mielőtt jelentkeztünk? Vagy megnézte, de leszarta, aztán menet közben pánikolt?

Mondom úgy, hogy nem kedvencem a ruszkik (nem az egyszerű ember, az a világon mindenütt egyforma), hányok attól, hogy 50 éve fegyverrel szálltak meg, most meg örömmel pucsítunk nekik. Broáf.
PioDVD 2015.01.27 16:04:23
@a piréz:
Jó, hogy mondod a vízilabdát. Szerinted jogos volt utólag megváltoztatni a sorrendet? Szerintem nem és a nyakam rá, hogy nem is tetszett Magyarországnak. (Kivéve, ha azzal éppen könnyebb csapat jutott nekünk.) A többi szabálymódosítási példád nem releváns, mert azok olyanok, mintha itt 2 éved közt változtatnának, azzal nincs is semmi baj.

Úgyhogy én tartom, ha szar is a szabály, ha azt elfogadva beneveztünk, akkor legyünk férfiak és játszunk aszerint, ne találjunk ki új szabályt új díjjal.

Innentől gitt-rágás, visszavonulok.
Miért kellett meghalnia egy 66 éves, makk egészséges életerős, mindenki által szeretett embernek? Miért nem vette a fáradtságot a kórház, hogy értesítse anyósomat? Tisztelt Szerkesztő!   Az RTL műsorát látva, örömmel értesültem róla, hogy van esély a nyilvánosságra!…..
PioDVD 2014.12.11 22:41:19
@Shanton:
Nincs garancia, hogy később szóltak volna nekik. Apám hajnalban halt meg, unokatesóm dél előtt hívott nem sokkal, hogy bement látogatni de üres volt az ágya... Nem csináltam patáliát, mert nem hozta volna vissza és míg élt, becsülettel ellátták, de szerencsétlen unokatesómat nagyon sajnáltam.
Most tényleg, mennyire kell agyatlannak lenni ahhoz, hogy egy utasokkal tömött busszal belehajtson valaki egy csőtörés miatt az aszfaltból feltörő szökőkútba? Még ha csak szimpla csapvíz lőtt volna fel 20 méter magasba, sem próbál meg épeszű ember áthajtani a vízsugár felett.…..
PioDVD 2014.05.27 09:22:26
@takitabe:
Akár ott is, amilyen nyomással jött fel, simán felnyomhatta, ha nem volt jól lezárva. De a forró gáz is "tele van vízzel", ha azt préselte be, az is éget meg vízként kicsapódik egy része a buszban.
PioDVD 2014.05.27 09:54:31
@Peetee:
Azért ott 3600 (!!!) bar is dolgozik, az más kávéház.
 Néhány szó a kijevi események egyik főszereplőjéről,  az ukrán különleges belügyi egységről,  a BERKUT-ról. Pár napja egy magyar fórumon megkérdezték, kik azok a feketeruhás alakok Kijevben a sárga karszalaggal, akik olyan lelkesedéssel ütik a tömeget, illetve…..
PioDVD 2014.02.24 11:34:52
@szonár:
Jól gondolom, hogy a 2006-os itthoni események is teljesen rendben voltak szerinted? Hiszen itt még halottak sem voltak.

Tényleg végtelenül tehetséges Orbán, már lassan a szovjet tömbnél tartunk (gazdaságpolitika, testvéri népek, nagytestvér) és sok marha nemzetinek meg hazafinak látja az egészet.

Egyébként az ukrán helyzet nagyban hasonlított 2006-hoz:
Volt egy erőszakos tömeg, amit teljesen rosszul kezeltek. Kb. 2 héttel ezelőtt sorra gyulladtak fel a rendőrök a molotov-koktéloktól és semmit nem tettek, csak a pajzzsal próbáltak védekezni. (itthon tv-székház) Na, ott keményebben fel kellett volna lépniük. Aztán a másik véglet, amikor a sérültekért menőket, azokat ellátókat egyesével vadászták le. (itthon verés) Na, ez teljesen elfogadhatatlan. Itthon is az volt. Csak míg a fidesz még ma is napirenden tartja 2006-ot, addig a torkig csúszott Putyin-fasztól ukrán ügyben nem tud megszólalni. Pedig "kicsit" túlszaladtak másik viktorék az itthon történteknél. De persze ott fasiszta terroristák voltak.
Naiv ügyfélnek egy 5000 forintos tétel miatt korlátozta le a kimenő és bejövő hívásait a Telekom, miután megállapították a panaszát kivizsgálva, hogy nekik van igazuk. Az ügyfélszolgálat szerint ez valami átirányítási költség, amit ugyan nem jeleznek sehol, de létezik.…..
PioDVD 2013.12.17 20:30:54
@dailyvicodin:
Ez annyira egyértelmű, hogy nem is értem, mit nem ért a posztoló. Vajon vezetékesről hívják a T-s mobilokat is, mer' há' az hálózaton belüli? Vagy ott tudják a különbséget?

A T reakciója viszont az 5 e ft-ra röhejes.
Ha a címben szereplő ingyenesség nem is hosszútávú, de tény, itt egy újabb szereplő az internetes telefonálás piacán, ezúttal a magyar NordTelekom jóvoltából. A ma bejelentett Reenger azonban abban különbözik a hasonlóan működő Skype, Viber vagy egyéb alkalmazásoktól, hogy…..
Nem csak az ELMŰ kedveskedik előfizetőinek egyre gyorsabb kikapcsolással, az E.on sem filozofál sokáig, ha egyszer nem jön időben a pénz. Más kérdés, hogy Gábor esetében egy váratlan, hóközi számlát nem sikerült csoportosan beszedni: Egy elmaradt áramszámla ügyében hívom…..
Az új tanév számos változást hozott az iskolákba, melyek nem mennek zökkenőmentesen. A következő rövid történetek különböző budapesti középiskolákban történtek meg, forrásaink középiskolás diákok, tanárok és szülők: Van, ahol megkérték a diákokat, hogyha…..
Törött bokával hiába vártam a mentőket. Tisztelt Praxis blog!   Ez már a második rossz tapasztalatom, amely az orvosokkal és az egészségüggyel kapcsolatos, pedig igen csak ritkán kerülök szerencsére orvoshoz, vagy kórházba. A történetem röviden annyi, hogy a…..
PioDVD 2013.05.15 17:21:56
@Laciii:
A diszpécser honnan tudta, hogy nem nagy a baj? Megállapította telefonon át?

Mellesleg ha azt mondta, hogy biztos nem törés, nem olyan nagy a baj, erre a semmire nem tud mentőt küldeni, abból nekem úgy tűnik, hogy bokatörésnél "jár" a mentő. Csak eldöntötte, hogy nem ez nem az.

Valaki jól írta, hogy azért a láb érdekes dolog, mert egy kéztörésnél nyilván próbáljon meg eljutni magától, de az eljutáshoz a lábra igencsak szükség van. Ne azon múljon már az ellátás, hogy valakinek van-e autós barátja, vagy hó végén pénze taxira. (Kurva sok embernek nincs, sajnos.)

És nem a mentősöket akarom ekézni, valószínűleg felülről jött, hogy spórolni kell, minél kevesebb helyre menjünk. Pár hónapja beszélgetett előttem 2 mentős, hogy hogyan jutnak el 100 km-re tanfolyamra. Ha jól emlékszem, még a tanfolyamért is fizetniük kellett (de erre nem veszek mérget!), az utazást meg autóval, összedobva a benzinre a pénzt. Kötelező a tanfolyam, de fizessék a végtelenül magas fizetésükből. És, ami a legszebb a dologban, hogy egyáltalán nem morogtak miatta.
PioDVD 2013.05.15 18:32:59
@Laciii:
"Mentőt ezért tényleg ne küldjenek, viszont valami betegszállító (ha csak eseti szerződéses taxis) azért illene."
Mivel utóbbira nincs lehetőség, így marad a mentő. Amire azt írtad, tényleg ne küldjék.

Aztán ezt is írtad:
"Mentő oda kell ahol valóban súlyos baleset történt."
Ezt sem tudom úgy értelmezni, hogy szerinted ide mennie kellett volna a mentőnek.
Naiv ügyfél szerint dupla árlistával igyekeznek csillagászati összegeket kiszedni a turistákból a Frizzante étteremben. Egy pohár tokaji aszúért 18 ezer forintért számoltak fel, amiből hirtelen lett 3 pohár. Végül 73 ezer forintot szerettek volna kérni, majd a rendőrség…..
PioDVD 2013.05.15 11:11:21
@Supreme*:
"Minden irigység nélkül." Ja, pont úgy nézel ki.

Ráadásul olvasni sem tudsz, vagy csak értelmezni: mikor megrendelték az 1(!) pohár bort, akkor még egy jóval kisebb összegeket tartalmazó árlap volt előttük.
PioDVD 2013.05.15 12:24:43
@Supreme*:
Nem tudom, de nem is érdekel.

És persze, nem vagy irigy. Ahogy a világon nem is létezik ilyen ember, hiszen még senki nem gondolta magáról, hogy az lenne.
Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott,…..
PioDVD 2013.05.07 17:52:36
@Linkóczy Adorján bátyja:
Teljesen igazad van!
De az lenne a minimum, hogy törvénybe foglalják, a versenyre utazás napjáig általa válogatott szüzek naponta 10x lesz.pják, hogy igazán jó hangulatban utazzon el és megfelelően képviselje Magyarországot. Ennyit meg kell tegyen a haza a sikerért!

Ha egyszer f.s és nincs közönség, mi a rákért kellene mást írnia a LG-nak???
Subba Horror taxi 2013.04.08 12:46:49
Gondolom már elegetek van a prankekből, de ez annyira nagyon szemét, hogy muszáj kitenni. Képzeld el, milyen lehet, ha mindehhez jól be is vagy karmolva. ..
A KARD A nyomorultak 2013.01.09 07:26:53
Bezárják a főváros kifejezetten mozgáskorlátozottaknak (nemrég) épített közoktatási intézményét. Lám, megint egy kurzus, amelyik spórolni akar az egészségügyön, az oktatáson - a nemzet tartópillérein - és ha kell, egyszerre. Szégyen. Minden rohadt forintért…..
Fotó: Mike from Budapest/skyscrapercity.com Volt egy épület a Hercegprímás utca 5 szám alatt, a Bazilika felől a második, az alábbi térképen az üvegtetős. Belváros-Lipótváros - amúgy remek - interaktív térképén az olvasható róla, hogy 1836-ban épült, a…..
biztonságos? ... az is baj! 2012.06.17 14:51:00
A második Orbán kormány annyi hibát elkövetett már és annyi rombolást vittek véghez az utóbbi két évben Magyarországon, hogy tényleg nehéz objektíven mérlegelni, amikor például az egykulcsos SZJA-ról vagy a tranzakciós adóról van szó. Elég csak a GDP csökkenésére…..
Perre vitte az államilag kikényszerített Windows-használatot egy zólyomi textilkereskedő vállalkozó, mivel az adóhivatal eAdó rendszere csak és kizárólag Internet Explorerrel működik, itt lehet az összesítő kimutatásokat feltölteni, ő meg Linuxot használ, ezért az adóhivatal megbüntette őt.  Az…..
PioDVD 2012.05.30 09:13:04
@hipokrita: No igen, az a szar is megérne egy misét.

Idén meg ráadásul sikerült minden eddigit alulmúlóan szar segédletet kiadni mellé, a bevallásban és a segédletben használt fogalmak véletlenül sem stimmelnek: itt így hívják, ott úgy, oszt találd ki, melyik melyikkel egyezik meg.
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Az előző posztom utáni kommentekből tanultam egy érdekes jelzőt: „szíjjártópetyai”. Ahogy ez a politikában lenni szokott, már a definíció megfejtéséhez sem mindegy, hogy honnan nézünk a szóra. Én azt mondom: a jobboldallal nem szimpatizáló kommentelő meghatározása…..
PioDVD 2011.06.24 19:50:54
@mondatoló:
Eladósították? El, ez tény.
Ahogy az is, hogy miközben idióta módon osztogattak, a fidesz egyfolytában azt szajkózta, hogy kevés, adjanak többet. (14., sőt 15. havi nyugdíj ígérete...) Mikor Bajnai bevállalta, hogy bizony megszorít, akkor a fidesz sipítozott, hogy elvesznek a zemberektől.

Hatalomra kerülve elzavarták az imf-et, 1 évig gyakorlatilag nem csináltak semmit (a magas keresetűek adókedvezményén túl), most meg az imf által elvártnál is nagyobb szopatást rendeznek, miközben magasabb kamatra vesznek fel hitelt. De a szabadságharcot az megnyerték, ja.
PioDVD 2011.06.24 19:58:23
@mondatoló:
Nem érted, de nem baj.
PioDVD 2011.06.24 19:59:58
@Fell Bandi:
Arról az eliilant nyugdíjbefizetésről beszélsz, aminek a REÁL-hozamát nemsokára utalják a visszalépőknek?
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
PioDVD 2011.01.09 08:56:34
@Joooe:
Egyrészt - szerintem - ma sem tartaná el magát az állami rendszer.
Másrészt - és ez a fontosabb - 20-30 év múlva pláne nem fogja. Kivéve persze, ha megvalósul az álom és lesz 1 milla új munkahely*..., vagy a nyugdíjkorhatár 65 év helyett lesz 75, a járulék meg a 34% helyett 40%.

A legszarabb meg az, hogy 13 évig gyakorlatilag csak ment a pénz a manyup-ba, mire csökkenne a teher - kifizetők lennének, illetve kiesnének emberek, akik után eddig utalni kellett a manyup-ba, röviden kezdene beérni - szétverik és a pénzt elköltik. Pár évtized múlva meg csak a pislogás marad, miből is legyen nyugdíj.

*Ehhez nem a magas keresetűek adóját kellett volna csökkenteni.
PioDVD 2011.01.09 09:00:05
@PioDVD:
Mármint a munkahely-teremtéshez nem a magas jövedelműek adócsökkentése az út. Az 1 milla sehogy sem jönne össze, egyszerűen nincs ennyi munkaerőre szükség.
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
PioDVD 2010.12.21 12:19:42
@Hozzaszolo1000:
Te hallgatod is a rádiót, vagy csak irkálsz róla? Lehet, hogy Lovast kib.szták, de attól még a VÚ az maradt, ami volt. Az elmúlt 8 évben folyamatosan a kormányt szidta, egyetlen fidesz-es üggyel sem foglalkozott. Nincs is ezzel gond, nem hallgatom és kész, de az már röhej, hogy a jobb elnyomásáról irkálsz.

Nem mellesleg a Napközben-ben is egyre több VÚ-os riporter (szerkesztő?) tűnt fel, annyira el voltak nyomva.
PioDVD 2010.12.21 15:00:15
@Hozzaszolo1000:
A Vasárnapi Újságban balosak??? Hát Te valami furcsa világban élsz, ha ott balos meg független emberekkel készültek a riportok, független riporterek által.

Nem volt fideszes ügy?
Erre inkább nem írok semmit...
PioDVD 2010.12.21 15:01:04
@Hozzaszolo1000:
A Vasárnapi Újságban balosak??? Hát Te valami furcsa világban élsz, ha ott balos meg független emberekkel készültek a riportok, független riporterek által.

Nem volt fideszes ügy?
Erre inkább nem írok semmit...