Regisztráció Blogot indítok
Adatok
triceratops

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
B-oldal Az 1 másodperces dal 2008.10.14 13:04:00
Mai ismeretterjesztő cikkemben egy igazi rádióbarát számot szeretnék bemutatni nektek. Kuriózum a maga nemében, a dal 1 másodperc hosszú (egész pontosan: 1.316 mp), ráadásként, esetleg visszatapsolás okán második ráadásként hanyagul újra eljátszható.…..
triceratops 2008.10.14 14:26:19
A Volánbusz sajátosan kerüli el a gazdasági világválságot, ahogy Róbert barátnője tapasztalta. A Népstadionnál kapott egy jegyet egy nemlétező járatra, amit aztán a pénztáros nem volt hajlandó visszacserélni, sőt, és a pénzt sem adta vissza: Felháborító, ami most történt…..
killtheradical Eklekció 2008.10.13 06:33:00
Kiindulási pontunk, hogy a világ négy legjobb zenei műfaja a punk, a trash, az industrial és a hardcore. Amelyik performansz ezek közül egynél többet képes összehozni akár csak egyetlen számba is, az az élvezetek halmozása. Pláne, ha bootlegel is, ami zenének kárára még nem…..
Rövid összefoglaló:Amerikában, az óperencián túl, emberek élnek. Ezek az emberek szeretnek fogyasztani, költeni, miegymás. Mit csinálnak vajon akkor, amikor a havi keresetük nem elég arra, hogy megvegyenek egy kocsit (kettőt), egy házat, hogy éljék azt az életet, amit "Az…..
Egy kicsit elmaradva összefoglalnám ezt a pár napot, hogy milyen könyveket láttam. :)John Middleton: Fejleszd az elmédEgy huszonéves lány olvasta a metrón. Igen érdekesnek találtam a könyvet, majd valamikor belekukkantok a műbe , ha valamelyik könyvesboltban járok. (Ez elég sűrűn…..
triceratops 2008.10.14 11:39:44
killtheradical Stabil alapállás 2008.10.14 06:42:00
Magyarország helyzete a világválság háborgó tengerén stabil. Minket nem dobálnak csak úgy a hullámok. Kicsit persze furcsállom én is, hogy most jutottunk el oda, hogy akkor hamar gyorsan megbeszéljük, hogy mikor fogjuk megbeszélni, hogy mikor beszélünk majd róla. Mintha nem azzal…..