Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tottiata

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kifejezetten nem értem Józsi felhorkanását azon, hogy a Google - kapaszkodjunk erősen a mellettünk ülőbe - hirdetésekből él. Azt írja, hogy egyetlen dolgot éreznek, mégpedig, hogy hogyan kell hirdetéseket eladni. Persze követhetné a Google az Apple példáját is, és adhatná…..
 Ben bácsi szavainak a jelentőségére Peter Parker sajnos túl későn ébredt rá: A nagy hatalom nagy felelősséggel jár. A mondat végül Pókember mottójává vált és ismételgette sűrűn, nehogy ő vagy esetleg mi, az olvasók elfelejtsük. Vajon mi mit tennénk, ha váratlanul…..
Tottiata 2012.10.28 19:08:59
@Gault: Én ma "gyúrtam le" a filmet. Ezután kezdtem olvasni a kommenteket, és végig az járt a fejembe, hogy basszus mennyien nem értik a lényeget. Végül csak elmondtad - tökéletes a meglátásod.

Ami igazán érdekes a filmben (az utolsó 20 perc csak hollywoodi finish), hogy a központi szereplő az erő ellenére se tudod felülkerekedni a problémáin. Hiába a nagy erő, feloldozást nem hozott.

Ez a film nem a "nagy hatalom, nagy felelőséggel jár"-ról szólt, hanem, hogy valaki ki tud-e szakadni hátrányos helyzetéből egy ajándék lehetőséggel.
George Lucas a Star Wars-szal futott be, amely körül hatalmas rajongótábor alakult ki és valószínű, hogy amíg világ a világ addig emberek millió fogják imádni. Lucas pedig rendesen kihasználja ezt a rajongást, újabb és újabb ötleteket talál ki, amivel le tudja húzni az…..
Olvasom a Mashable-ön a 35 legszórakoztatóbb 404-es oldal listáját. Gondoltam, ennek ürügyén áttekintem, hogy a magyar szájtok mit kezdenek ezzel a lehetetlen, ám kötelezőnek számító felülettel. Az első, ami eszembe jutott a téma kapcsán, az a korábbi munkahelyem, az Index. A…..
Filmdroid Sínen a Róma mozifilm 2010.03.05 10:48:00
Ray Stevenson tavaly említette meg, hogy a HBO  rövid életű Róma sorozatból film lesz. Hozzátette, hogy Bruno Heller (a széria írója és rendezője) és Bill MacDonald tárgyalásokat folytatnak egy mozifilmmel kapcsolatban.Az Entertainment Weekley több forrásra hivatkozva azt…..
Tottiata 2010.03.05 12:15:57
@koimbra: Lucius Vorenis csórt egy kis mérget Kleopátrától, be is tolta magába, hogy ne szenvedjen sokat. Azonban kiderült, hogy a méreg csak a nőkre hatt, a férfiak csak tecchalottak lesznek 4 évre. Nyitójelenet: Titus Pullo megtudva ezt elindul, hogy kiássa rég halottnak hitt barátját.
Filmdroid 9 (Nine) 2009.12.21 19:48:00
Két hónapja talán a negatív kritikák miatt félretettük Shane Acker 9 című animációs filmjét. Az ünnepek közti lustálkodás azonban jó alkalmat adhat, hogy esélyt adjunk eme alkotásnak is. Megéri ugyanis megtekinteni a mostoha körülmények közé keveredett munkát, mely a…..
A iranymagyarorszag.hu belföldi utazási oldal üzemeltetőjeként minden negyedévben átfogó statisztikát készítünk a hazai utazási szokásokról, azok változásairól, illetve igyekszünk felmérni új trendjeit. Adatainkat néhol torzíthatják keresőoptimlizáltsági és tartalmi…..