Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gójóstoll

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
gójóstoll 2010.07.13 18:12:46
Az egész eszmefuttatással csak egy baj van: nem a csapat tudásán múlik a győzelem. Korrupt a FIFA - a játékvezetői tévedés lehetőségének fenntartása, a videobíró ellenzése kifejezetten tág teret nyújt a csalásoknak. Azon kívül nyílvánvaló hogy a csőd szélén tántorgó Spanyolország kizsarolta magának ezt a világbajnokságot Angela Merkeltől és talán a hollandoktól is-jellemző, hogy a német csapat 4 gólos argentinok elleni győzelménél még ott tapsolt a lelátón, a spanyolok elleni eladott meccsre már el se ment a kancellár. Valószínűleg Németország és az EU választhatott, hogy a görög mentőcsomag háromszorosát adja Spanyolországnak vagy hagyják hogy világbajnok legyen és a következő 4 évben ebből csináljon pénzt. Gondolom a Real Madrid meg a Barca eurotízmilliárdokkal tartoznak a német és más bankoknak,hiszen százmilliókértz vesznek játékosokat meg edzőket, eredményt mégsem tudtak felmutatni az európai kupákban. Messi így vb után hol ér egymilliárd eurót, sehol-bukott hitelbe vett sztár. Ja és Zapatero bicskanyitogató magabiztossággal vigyorgott a döntő előtt, és mindjárt meg is csináltatták a spanyolok a világbajnoki csillagos mezt jó előre. Ennyit arról, hogy ez összeesküvés elmélet-e.
Undorító, hogy a foci csak a pénzről szól, és a fogadási maffiákról! Ebben jobb is ha nem veszünk részt, így is elég korrupt a magyar foci is.
De megmondom én, hogy melyik csapat fogja hamarosan szarrá verni a spanyol gipsy kingeket és lesz europa, majd világbajnok: a német csapat. Neuer, Lahm, Podolski, Klose, Schweinsteiger, Thomas Müller, Özil és a többiek. Ők tényleg játszák a focit és nem adják veszik.
És még egy: undorító volt az M1 foci VB-s studióbeszélgetésben elhangzott következő mondat: nem tudom, hogy mit lehet egy német csapaton szeretni? Hát azt hogy tiszta focit játszanak- és még mielőtt nácizni kezdenének a horgas orrúak, Uruguayt, Ghánát és Észak-Koreát is lehet szeretni, már ami a focijukat illeti-Deutschland über alles!
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..