Regisztráció Blogot indítok
Adatok
global

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz dolga van az embernek, amikor a 24 utolsó évadának utolsó órájáról kell írnia, hiszen ez volt az évadzáró, ezt véleményezzük hagyományosan a blogon, de ebben az esetben kivételt kell tenni. A nyolcadik napról és a sorozat lezárásáról a kép után spoileresen, csak az…..
global 2010.05.29 10:22:56
Van szép fekete edzőcipőm, egy derékban bevágó és combra pattanásig feszülő szürke térnadrágom és egy turkált márkás pólóm. Pont úgy nézek ki ebben a szerkóban, mint aki az elmúlt fél évet végigzabálta a tévé előtt és most kétségbe van esve. Az egy dolog, hogy…..
Ezzel a kétrészesre tervezett poszttal Hoerbi kolléga lepett meg bennünket. Amint azt olvasóink látni fogják, a Lusitania témája olyannyira többfunkciós, hogy tán még a konteóblogba is beleférne, de tiboru - miként az igazán nagy formátumú férfiak - tényleg tud veszíteni... Kezdődjék tehát a finom…..
Februárban elindul hát a régóta előkészülő Médiaunió 2009-es kampánya – annak, aki lemaradt: egy rakás egy újság és tévé összedobott egy nagyon nagy rakás hirdetési felületet, amin évente egy darab Nemes Ügyért lehet harcolni szakadatlan. (Azaz: civil kampány, nem…..
Rosszqtya elkezdett matekozni, miután mindenki bizonygatta neki, hogy olcsóbb kocsival járni, mint tömegközlekedve, ő meg a lenti levél alapján úgy néz ki, jól felhúzta magát ezen. Volt már egyébként szó erről, egyszer már egy költségszámító excel táblát is feltöltöttünk…..
global 2009.01.17 15:47:49
@szaGértő: És mi lenne, ha mindenki BKV helyett kocsival közlekedne? Szerinted meddig jutnál mondjuk Budapesten?

Kicsit a filozófiával van itt probléma. Nyugat-Európában sem azért jár tömegközlekedéssel meg biciklivel sok emberek, mert nem futja kocsira. Azzal jár, mert tudja, hogy ezzel hozzájárul egy élhetőbb város megteremtéséhez.
Itt sokan úgy fogják fel, nem tudja megvenni az autót és kényszerből buszozik. Pedig lássuk be, egy komolyabb laptop árából már vehetsz kocsit, amivel telefüstölheted a várost.
Számomra azonos a passzív dohányzással. Ha az ótvaros autók füstjétől asztmás meg tüdőrákos leszel, akkor már nem olyan poén..

Konzervatórium PISA-teszt 2008.10.18 12:40:00
Előzmények. Bayer Zsolt zsidózott egyet - nem újdonság, szokott. Kultúrember mit tesz az utca közepén heverő zsidózással, nagyjából ugyanazt, mint a kutyaszarral: szól a kutya gazdájának, hogy ezt talán nem kellene. Ezt tette Tóta W. Árpád is, egy paródia formájában. Csakhogy.…..