Regisztráció Blogot indítok
Adatok
infidelitas (törölt)

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy kétesélyes mérkőzés következik a vancouveri olimpia negyeddöntőiben, a hazaiaknak egyszerűen muszáj legyőzniük az oroszokat, más kérdés, nem biztos, hogy sikerül nekik. Fogadni egy összecsapás végkimenetelére sem mernénk, az USA–Svájcot is beleértve.…..
Van-e 2.000.001 anti-demokrata szavazó? A Fidesz mostani gyűjtése hasonló szégyenfoltként fog bevonulni a történelembe, mint a kékcédulás választás.Egy antidemokratikus húzással megakadályozzák ugyanis a kisebb demokratikus pártok indulását, hogy bebetonozzák magukat a…..
Subba Krumpliért szavazatot: FAIL 2010.01.13 07:30:00
Mekkora égés már, hogy alig négy nap alatt be is dőltek a XIII. kerületi fideszesek a krumpliosztással?..
infidelitas (törölt) 2010.01.13 13:50:19
@Erdős:

11. 870 mFt társasházaknak hítel - csak hitel van vissza nem térítendő támogatás nincs, ez a baj, például a VII. kerületben van.

12. Parkok:csak a legjelentősebbeket említeném: Gyermek tér, Dráva Park, Csángó Park, Gidófalvy Park, Victor Hugo utcai park, és számos lakótelepi, mint a Kassák utcai, Vizafogói.- Lásd feljebb

13. Rengeteg magán erős építkezés, ha kell majd felsorolom, mert itt biztonságban érzik magukat a befektetők. Felépült számos irodaház, köztük a Spirál I, Hochtieff, V33, Átriumpark II., Árpád Center, BC 91, BC 99, BC 140, Dévai Center, Gateway, GTCmetró, North Point, Kinnarps, River Estate, River Loft. - Más tollával való ékeskedés, áron alul eladott telkek...
infidelitas (törölt) 2010.01.13 14:00:10
@Jameson w/ soda: @silverhand13:

A korrupciónak és a lenyúlásnak pont az a lényege, hogy jogilag minden rendben van, ezért is nehéz megfogni, de tényekről beszéltem, ha vennétek a fáradtságot és elolvasnátok az előterjesztés(eke)t, akkor hirtelen látnátok, hogy egy négyzetméter ablakfelújítására, konkrét esetekben, hogy jön ki 25.000 Ft/négyzetméter ár. És ez jogilag mind teljesen rendeben van, mert meg volt a közbeszerzés, csak, hogy meghívásos, ahová nyilván a haverok cégei kaptak meghívást. Lakások, amelyek építési költsége 300.000 Ft/négyzetméter.

Úgy tudom vannak feljelentések ingatlan ügyekben illetve korrupciós ügyekben is.
Ráadásul tipikus szocialista szöveg jelents fel vagy kussolj.

Csak azért vagyok bértollnok, mert nem tagadtam le, hát LOL. Tudod vannak akik másképp gondolkodnak.
Azt hiszem ez is tipikus másra mondani, ami Te vagy...
infidelitas (törölt) 2010.01.13 14:08:10
@silverhand13:

Most elárultad magad: az önkormányzat nem kizárólag a szocialistáké, rajtuk kívül ott vannak még az MDF-es, SZDSZ-esek és FIDESZ-esek.
Az előterjesztés támogatottsága úgy tudom egyhangú volt.

Szóval, miért is más tollával való ékeskedés, ha egy szűk körre tervezett akcióról, felvilágosítást ad valaki szélesebb körben. Tudom, hogy a szocialisták egyik nagyon érzékeny területe a szociális terület, ugyanis itt tudják megvásárolni a szavazatokat, amely a további felhatalmazást biztosítja a jó "üzletekhez".

Nos nekem most már lassan mennem kell, úgyhogy üdv. mindenkinek.
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..
infidelitas (törölt) 2009.08.28 08:02:14
Látom sok reakció érkezett a kommentemre, így pontokba szedve válaszolok:

1. Tegnap kicsit eldurrant az agyam, ezért elnézést kérek, de nehezen tudom elviselni, hogy ha mások tönkreteszik az életemet. Ugyanis mindenki úgy bassza el az életét ahogy akarja, csak azzal, hogy nyolc évig hatalomban tartották ezt csaló bandát és tönkretették az országot és nem mellékesen az életemet, így az MSZP-re és SZDSZ-re szavazók tudnak bosszantani, pláne azért mert még ilyen aljasságokat írkálnak.
2. Itt megköveznek azért, mert leírtam, hogy azért nem annyit a közösbe, mert ezek a mocskok vannak itt. Nos egyrészt a kommentelők 99%-a illetve akik ezt kérték tőlem lefogadom, hogy ugyanúgy nem fizetnek be az államkasszába annyit amennyit papíron kéne... Csak ők valószínűleg anyagi megfontolásból teszik. Ja és fontos nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem fizetek a közösbe, úgyhogy kéretik rendesen elolvasni, amit a másik ír
3. Az Orbán-kormány idején sikeres cégekkel kapcsolatosan: kicsit félreérthetően írtam, ugyanis a balliberális mocsadékok egy magáncéggel nyomoztattak, akik súlyos pénzeket fizettek volna ki minden terhelő információért, de hát semmit sem találtak, ugyanúgy, ahogy Keller sem... Hoppá, baloldaliak... Másrészt az APEH rányomult politikai alapon (és teszi ezt a mai napig) azok az al-al illetve al-al-alvállalkozókra, akik egyes beruházásokban vettek részt. Most ezek után a száz milliárdokat lenyúló banda is számíthat és nem szólhat semmit egy kis ellenőrzésre. Mert a dolgokat rendbe kell tenni, ez van gyerekek.
4. Valaki írta ha ő köp mind a két oldalra ne is fizessen adót, erre csak azt tudom mondani, hogy ha ilyen hülye vagy és még a szavazójogoddal élsz, akkor úgy kell neked a véleményedet figyelmen kívül kell hagyni, mert olyan ne prüszköljön, aki még arra sem veszi a fáradtságot, hogy elmenjen szavazni. Ha meg szavaztál, akkor meg mekkora egy idióta vagy, hogy nem veszed észre, hogy mennyivel jobb volt annak idején.
5. Fizetnék én sokkal többet is, ha kapnék valamit érte: rendes oktatást, tényleg gyógyító egészségügyet, közbiztonságot. Nehogy már a gyerekek verjék a tanár, nehogy már összezárják a sok idióta kreténnel, akik élősködnek rajtunk és még elveszik a gyerekek elől azt is, hogy rendesen tudjanak haladni a tananyaggal. Nehogy már meghalni menjünk a kórházba, főleg úgy, hogy aki dolgozik rengeteget fizet egészségügyre. Nehogy már az Én pénzemből verjenek a rendőrök ártatlan embereket halálra, miközben nem tudják megállítani gengszterek térnyerését.
Hát kedves kommentelők, aki ezt nem tudja felfogni és még mindig nem tud túllépni azon, hogy
rohadmocskos jobboldal, az tehet egy nagy szívességet....
Magyaridióta Az igazi kérdés 2009.07.20 18:48:00
Ismét kinyilatkoztatott a Nemzetvezető, megint nagyot szólt, mint egy gyufabomba.Persze ez alkalommal is mondott marhaságokat, fél- és teljes igazságokat is, mint szokott.Az olyan arcátlanságok taglalásába most nem megyek bele, mint hogy ki ugrosztotta össze a magyart a magyarral, hogy…..
Pontosan annyira verte meg Kanada Svédországot, mint Svédország Csehországot egy kerek nappal korábban, és hasonló volt a játék képe is. A svédek próbáltak támadni, de nem nagyon ment nekik, a kanadaiak meg belőttek három gólt a meccs feléig. A második szünetben már úgy…..
infidelitas (törölt) 2009.05.08 23:31:13
w Száz lépés magány 2009.02.06 05:40:00
Már csak tízet kell aludni a Gyurcsány-kormány új programjáig. Izgi. Szürkének tűnnek a hónapok, amik új kormányprogram nélkül telnek, épp ideje már. Annyi biztos, hogy a szocialisták képesek a tanulásra. Úgy, ahogy a legszerényebb képességű gyerekek: ha évekig…..
infidelitas (törölt) 2009.02.06 16:07:45
Tiszteletem!

Az írás egyik részéhez és nem is a legfajsúlyosabb részéhez kívánok hozzá szólni.
Tóta W. az egekig magasztalja a vizitdíjat az írása elején, ami teljesen hamis és igaztalan. A vizitdíjat csak a kormányzati propaganda próbálta meg beállítani úgy, hogy az fejlesztési pénz, amelyet az intézmények használhatta volna fel. Tény tényleg az intézményeknél maradt volna, de ebből semmilyen fejlesztést nem tudtak volna tenni az biztos. Hogy miért nem? Először is a rendszer alapjaival kell tisztában lenni. A rendszer lényege, hogy minden beavatkozáshoz rendelve van egy pontszám és meg van határozva, hogy egy pont hány forint. Minden egészségügyi intézménynek meg van szabva, hogy mennyi pontot használhat fel, ez a teljesítmény volumen korlát (TVK). A szoci-szabad demokrarta kormány 2006-ban megváltoztatta a rendszert. 2006 előtt amennyiben egy intézmény átlépte a korlátot degresszíven került finanszírozásra a határ feletti érték. 2006 után a kormány ezt a részt nullára azaz 0-ra csökkentette, azaz ha egy intézmény túllépi a korlátot, akkor a saját zsebéből kell állnia a költségeket. Azoknak az intézményeknek, amelyek így is finanszírozási nehézségekkel küzdenek, lássuk be ez egy rossz vicc. A vizitdíj ezt pótolta volna körülbelül fele részben. Egy konkrét példa: budapesti kerület Egészségügyi Szolgálatánál kb. 140-160 milliós kiesést jelent a "reform" és 80 milliós bevételt jelentett volna a vizitdíj. Természetesen az arrogáns kormányunk ígéretéhez híven nem kompenzálta az eltörölt vizitdíjból származó bevételt. További csúsztatások a vizitdíjjal kapcsolatban: a vizitdíj NEM váltotta volna fel a hálapénzt, nehogy már azt gondoljuk, hogy háromszáz forint, ami a kieső bevételek fele részét pótolta volna, megszünteti az orvosok alulfizetettségét. (A hálapénz nagysága a beavatkozás nagyságától függően akár 100-200-szorosa a vizitdíjnak.) Aki ilyeneket mond az egy idióta (bocs tóta w.). Ráadásul a házi orvos az a hely ahol nem vagy minimális a hálapénz "csúsztatása", ez főleg a kórházakra, szakrendelésekre igaz. Már csak azért is mert a háziorvosnak van egy körzete + a körzeten kívüli emberek után járó biztos bevétele (ezt hívják kártyapénznek, mert az OEP a hozzá "leadott" TB kártyák után fizet). Persze ebből a szempontból is egyenlőtlen Magyarország.
Továbbá a a munkavállaló a bérének a 29%-át befizeti TB járulékként plusz a munkáltató is fizet utána TB járulékot. Akkor én miért fizessek harmadszorra ugyanazért a "szolgáltatásért". Vagy csökkentsék a TB járulékot és akkor fizetek vizitdíja, sőt magánbiztosítást is, de amíg a fizetésem felét elviszi az állam talán ne kelljen még piaci szolgáltatóktól vásárolnom biztosítást, meg vizitdíjat fizetni.
Végül a legviccesebb, hogy a magukat liberálisnak mondó emberek úton-útfélen szeretik hangoztatni a közvetlen demokrácia előnyeit, de amikor nem az ő érdeküknek megfelelő döntés születik akkor szocializmusról, diktatúráról beszélnek. Ebből kristálytisztán látszik, milyen köpönyegforgatóak az ilyen emberek.(megint bocs tóta w.). Zárom soraim.

Üdv.: infidelitas
Fura, hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe, pedig elég a Sebhelyesarcúra gondolni, ez megy olyan 40 éve, de most az ENSZ Drogügyi Hivatala az osztrák Profil magazinnak elmondta, hogy tavaly azért nem omlott össze a bankrendszer, mert az illegális drogkereskedelemből érkező pénzek…..
Ugyan az eset már márciusban lefutott, de érdemes vele foglalkozni, mert egy nagyon érdekes témát feszeget, nevezetesen: jogom van-e megszabni ki igyon a kocsmámban? Kíváncsi vagyok a Ti álláspontotokra is, úgyhogy összeollóztam ezt-azt lentre...„Azt engedünk be, akit…..