Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon Gábor

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
agci Best ever 2009.07.16 23:47:32
Az én gyerekeim. Néha mintha a sajátjaim lennének. Néha pedig a legjobb barátok:) Már keresik az új aupairt, ma Heike mutatta, és most megnéztem az adatlapjukat meg leszedtem a képet. Nagyon-nagyon fognak hiányozni. De bármikor visszajöhetek, azt mondták akár két hétre is, lakhatom…..
Simon Gábor 2009.07.20 14:57:50
@agci: leginkább a sztárvilágban, hogy nem vették őket tivóra. Neten utána keresve, annyit találtunk, hogy a tivó valamiféle felvevő szerkezet, de tuti nem azt jelenti, hogy felvesz, hanem valami mást. Ha megtudod a jelentését, akkor írd meg, mert érdekel minket.

Köszi.
Simon Gábor 2009.07.24 14:59:33
@agci: Hello!
Gratulálok a sikeres felvételidhez!
Ez ugye a turizmus szak, ahova felvettek?
agci Sminkstudio 2009.04.07 18:32:43
Igen, sminkeset játszottunk megint, mert lányok vagyunk, és legbelül minde lány királylány!!! És mégha lassan 20 is vagyok, néha jó a kölykökkel hülyülni, fogócskázni vagy épp kifesteni egymás arcát...Nagyon nincs miről írnom, eddig élvezem a szünetüket(2 nap telt el:D) jó…..
agci nach Hause:D:D 2009.04.03 18:41:00
Szóval most beszéltem meg Heikével a hazautat, és mivel egy nap 100szor megkérdezte mindenki, hogy mikor megyek már végleg, gondoltam megírom: április utolsó hete, otthon leszek a ballagáson, 24-én pénteken este már mehetek a busszal(lévén h jobb megoldás nincs:S) és 5-én…..
Hehehehe. Ez azért rátok is elég rossz fényt vet, bár leginkább Zsófira:D:D:D Megcsináltam egy újabb gagyi facebookos tesztet "melyik south park mellékszereplő lennél?" címmel, és hát az eredmény Clyde béka lett, a fent megírt kommenttel társítva:D Bár én ennek csak…..
hehehehe még jó, hogy nekem ilyet nem mondtak itt:D:D:D Tegnap Ricsivel voltam és filmeztünk ketten(mert a másik két meghívott nem ért oda különböző okokból) és az egyik filmben volt az, az apuka kicsit rányomult a náluk élő takarítócsajra...:PMegkezdődött a nagy szabadságom,…..
agci csakúgy 2009.02.16 20:58:00
hát nagyon nincs mit mesélnem, igazából SEMMIT NINCS MESÉLNEM, mert semmi sem történt velem, de gondoltam megírom, hogy minden ok. hátha valaki izgulna értem:D(ne Ági, ennyire ne legyél ego).A helyzet az, hogy jövő héten(elméletileg jövő héten) elhúz mindenki innen, és egyedül…..
agci Kupferrot 2009.01.19 20:39:00
Hát Jujukám eléggé kíváncsi vagyok arra a pandafijúra, jó lenne meghallgatni a sztorit arról az estéről, mikoron is rám gondoltál, természetesen a jobban érdekel hogy kerültél az ágyába...;)A "kiskölyökkel" eddig nagyjából minden ok, vannak negatívumok de amíg jó…..
Simon Gábor 2009.01.21 10:44:18
Ami nem teljesen így van, de sebaj:D Már kitaláltam vmi frappáns továbbfűzést ezzel a címmel, de az régen volt, nem egy nagy buli után....Szóval a téma az, hogy a múlt héten (sokadszor) újra megfogadtuk, hogy mi márpedig elmegyünk a Max und Moritzba. Amit szépen el is terveztünk,…..
Hát szóval na:D Enyhén durva buli volt a tegnapi, a szó minden értelmében. Az Aupair talin mi már külön is ültünk a többiektől, Jonatan Lena és én, és kicsit jobban éreztem magam, mint az első alkalommal. Imádom ezeket az embereket, komolyan, igazi barátok nagy szerencsém van…..
agci Passau 2008.11.26 21:48:00
Hallo mindenkinek! Remélem jól vagytok mind, mármint akikről rég hallottam, mert hálisten sokatokkal rendszeresen beszélek:)Dóri, így már tudom persze. De ezt a történetet vagy nem hallottam még vagy elfelejtettem-sorry. De megérte volna fényképezni és jól eladni a sonlinenak:P…..
agci Első nap az isiben 2008.11.18 22:29:59
Hát nagyon cool volt, de csak mikor kiléptem az ajtón jöttem rá, mennyire kiszívta minden erőmet. 9-en vagyunk asszem, a csoport nagy része spanyol, van 2 lengyel(az egyiket, a srácot Duda Ádámnak hívják-mondom elég magyaros neved van:P de azt mondta még senki sem mondta eddig neki),…..
agci Hétköznapok 2008.10.21 00:37:00
Üdv mindenkinek, gondoltam írok már valamit, bár igazából amennyi kis extraság történt, azt már mindannyian tudjátok. Jól érzem magam még mindig, túl vagyunk az első héten:) és örömmel jelentem be, hogy remélhetőleg elmélyül a főzési tudományom:D:D:D(igen tudom, nem…..
Üdv mindenkinek, remélem jól vagytok! Anyukámnak jobbulást kívánok, és a sántosi mamát is hallottam, hogy kórházba megy, őt is üdvözlöm!Kaptam a családtól telefont is, de elég régi meg byonolult szar(és nem a néemt miatt:P), úgyhogy inkább azt használom amit vettem direkt…..