Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dime

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lekerül minden sérült alkatrész a monsterről, a tank már a hegesztőnél van, ma elkészül és megy tovább a fényezőhöz. A hegesztés 4.000,- Ft-ba kerül, a fényezőtől még nem kaptam árat; az már biztos, hogy a felirat ugrik, kezdhetek keresni ducati matricákat. A…..
dime 2016.08.17 09:10:05
Emlékeznek még a magyar stuntriderre, aki a jégen csinálta mutatványait? Arra a srácra, aki felszívta magát az egykerekezést hiányoló olvasói kommentek miatt, ezért újabb filmet forgatott, melyben a tükörjégen tartotta levegőben a Honda CBR600F elejét? Most itt a…..
Ezzel a képpel már többször találkoztam, de magyarázatot sosem találtam hozzá. Nem írják, ki a fotós, ismeretlen a helyszín, csak annyit látni, hogy a teve nézi a semmit, a két férfi a szép berber lányt, aki viszont a kamerába nevet. Csodálatos, és itt nem csak a hegyes mellére…..
dime 2011.04.27 23:39:47
@'saztán?: Alexandra Kabi
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..