Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam Landkvist

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves barátaim,   ameddig a szakma szerencsétlenkedett az epub körül (szabványossága ellenére  sincs két platform, ami ugyanazt a publikációt ugyanúgy adná vissza, nincs teljes generáló eszközkészlet stb.) addig az Amazonnál sem pihentek. A mai bejelentéssel már régóta…..
Vastagbőr Pontot az i-re 2011.12.15 09:01:00
Kedden adott Varga Mihály egy hosszabb interjút az Origo-nak: "A magyar kormánynak tehát a következő hetekben-hónapokban három szereplővel kell valamilyen kiegyezést kötnie. Az egyik az IMF, hogy egy biztonsági háló legyen körülöttünk. Meg kell állapodni a…..
Adam Landkvist 2011.12.15 15:44:49
@Jurganov: Na pont emiatt a tudatlanság miatt tartunk itt: az MNB nem magyar??? MIvaaaaan? Minden állam nemzeti bankja állami tulajdon!!!!!
Adam Landkvist 2011.12.15 15:52:14
  Ma reggel a Moody's a bóvli kategóriába minősítette le Magyarországot. Az általunk megkérdezett emberek nagyon nem örülnek a hírnek, de szerintük is összefogtak ellenünk, ahogy ezt a kormány is állítja. Van, aki disznóságnak tartja, ami itt folyik. Az elszálló…..
Adam Landkvist 2011.11.26 19:47:13
@bájgúnár: "ahoz" két h! Leülhetsz, egyes! Ha a helyesírás nem megy, mit is várhatnánk egy kicsit nehezebb kérdésekben tőled. Bocs, de ilyen "tudással" nem vagy vitapartner. További szép napot!
Adam Landkvist 2011.11.27 12:30:14
@bájgúnár: Na figyelj kisapám, még utoljára kioktatlak, aztán részemről befejeztem.
Nem illik lehülyézni és leseggfejezni embereket ismeretlenül pusztán azért, mert más a véleménye.
Nem illik vitában úgy részt venni, hogy a témához nem értesz.
Mindezeken túl még helyesen írni sem tudsz.
És ezek után még erősködsz is.
Minden hozzászólásoddal azt bizonyítottad, hogy bunkó vagy, nem értesz a gazdasághoz, és még írni sem tudsz.
Nincs idő, hogy mindazt a tudást, amit a gazdaságról több év alatt tanultam és munkám során tapasztaltam leírjam neked, de ha lenne sem venném a fáradságot, mert egyszerűen nem érdemled meg. Az ilyenek, mint te bután hal meg abban a hitben, hogy milyen fasza gyerek. Én nem foglak felvilágosítani, mert számomra egy senki vagy. Részemről befejeztem, ha érdekel, hogy miért volt igazam, és neked miért nem, olvass egy kicsit utána. Nagyon sok szakkönyv foglalkozik a témával, esetleg még iskolába is beiratkozhatsz, az sohasem árt. Akik egy kicsit is konyítanak a gazdasághoz tudják, hogy amit írtál az butaság. Ha te mindezek után még kitartasz az igazad mellett, ám legyen, szíved joga. De engem kérlek hagyj ki az életedből.
Köszönöm!
1400 pályázat közül a legjobbak közé választották be a magyar imázsfilmet egy nemzetközi turisztikai fesztiválon. A Kreatív Online-on közzétettük a nyertes hazai és a Grand Prix-vel díjazott mexikói filmet, de a Szívlapáton bővítjük a sort, és mind a kilenc díjazott szpotot…..
Az USA-ban 3 millió Twilight fogyott el az első nap. A Wal-Mart hálózatában a vásárlói előrendeléseknél minden idők legsikeresebb DVD filmje. Amerika szerte 5800 bolt és áruház volt nyitva a megjelenés napján éjszaka, hogy elsőként kínálhassák a filmet a vásárlóknak. Mindez…..
  Tintaszív, Elrabolva, Kétely. Lássuk, mit hoz a tavasz a mozikba a 12. héten:   TINTASZÍV (INKHEART) trailer Meggie világ életében könyvek között élt: apja, Mortimer (Brendan Fraser) könyvkötő, nénikéje, a titokzatos Elino (Helen Mirren) hatalmas könyvtárban…..