Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kataalma

162 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kismama napló 2012.06.27 20:15:00
..
Kismama napló Képek, programok 2012.06.27 20:14:00
..
Kismama napló 2012.06.27 20:13:00
..
Danikának vannak mostanában igen édes beszólásai: Pszt. Mert az öreg senki be fog jönni! Dani nyelven: CSssssss Me az oeg senki buffog jonni! Ha valami sikerült neki akkor felkiállt: Éjjen! Sikult nekem! Ha kutyapiszkot lát: Nézd anya. a fuba van a kutya kaka A kis piszkos…..
 Hogy egy kis rosszat is írjak :-DTomika nagyon nagyon érzékeny fiúcska! Mindent a szívére vesz és nagyon szépen kiül az arcára hogy pontosan mit is érez. Rettentő nagy figyelmet igényel, amit sajnos nem mindig tudok neki megadni, mert egyedül nagyon nehéz. Ja lehet nem írtam de…..
 ..
 ..
 Majdnem egy év kihagyás után úgy döntöttem írok egy picit! A fiúk már nagyok. Tomi október óta óvodás, Dani jövő februárban kezdi. Tomi sokat változott. Nem rossz egyáltalán. eleven mint minden normális kisfiú, de szót fogadó, érdeklődő és értelmes! Imád…..
Hol is kezdjem nem tudom! A Kicsi fiacskám, Danika 2 hete úgy döntött, hogy nem kell neki a pelenka. Először csak úgy volt, hogy elmentünk pár hete a strandra és levettem róla a pelust! Amikor a pokrócon pisilni kezdett, szóltam neki, hogy oda ne, csak a füre pisiljen! Viccnek…..
Elég régen nem írtam de mindennek megvan a maga oka. Elég zűrösen indult az idei év és a közepe fele még zűrösebb lett. Egy embert elveszítettünk aki számunkra igen nagy jelentőséggel bírt, egy embert pedig más szempontból kell nélkülöznünk. ezáltal nekem sem volt túl sok…..
Az esti menet úgy szokott zajlani, hogy játék után vacsi, fürdés, meseolvasás, közben tejcsi, aztán szundi. A múltkor lent voltunk a kertben, és mivel Benedek tetőtől talpig homokos volt, mondtam neki, hogy most először fürdünk, aztán vacsi, mire a Nagyfiú hiszti közepette…..
Régen írtam, de sajnos nem jut túl sok időm mostanában a gép elé ülni. A gyerkőcök növögetnek szépen fejlődnek. Tomival 1 hete nem hordunk pelenkát. Nagyon büszke vagyok rá és magamra is, hogy belevágtunk. Már volt kaka is a Wc-be, és a pisinél is mindig szól ha jön. Az első…..
A versenyből már hetekkel ezelőtt kiesett játékos visszatér. Ez nem csak egy facebookos bejegyzésből derült ki, de a műsort vezető Balázs is célozgatott rá, ráadásul a nézők többsége őt hiányolja leginkább a már búcsúzottak közül. Minden jel arra mutat, hogy Olivér…..
Danibaba 12 kg és 80 cm, Tomibaba 15 kg és 95 cm :-) Nőnek, nőnek. Danika egyre többet beszélget, Tomi is. Dani mondja, hííííta (hinta) Te (telefon) Annnaaaaaaaa (anya) És természetesen a hiszti is remekül megy :-) Ja és a mama szó tisztán és érthetően.Tomika meg mióta beszél,…..
Mielőtt még elfelejtem gyorsan leírok néhányat ami nagyon megragadt :-)Én állok a fürdőben és éppen fésülöm a hajam amikor Tomi belép és megszólal:Kati, te mit csinálsz a fésűvel? Apa nyakon legyinti Tomit de szó szerint a szobában, mire Tomi reagál:Krisztián, ne…..
Kicsit ritkán jutok ide, de igyekszem nem elhanyagolni az írást! Ha jobban belegondolok, Dani 1 hónap múlva annyi idős lesz, mint amennyi Tomi volt Dani születésekor. Hát nem semmi. Repül az idő és napról napra jobban elcsodálkozom, hogy a gyerekek nőnek, okosodnak. Én akkor is a…..
Emlékeztek, hogy kb 1 másfél hete írtam nektek egy szörnyű rémálmom? Már előtte mondtam nektek, hogy nekem az álmaim jeleznek, ha valaki meg fog halni, vagy tragédia történik. Emlékezzetek vissza azt az álmom nem tudtam hova besorolni és tőletek kérdeztem mit jelenthet.…..
Lehet levelezni és kérdezni itt az oldalon is a megjegyzések formájában. ami publikus arra válaszolok és egy új bejegyzésként mindenki előtt láthatóvá teszem.Ha fontosabb kérdésekben vársz választ esetleg sorselemzést szeretnél, keress fel privátban a szamokesalmok@freemail.hu…..
27. éves nő vagyok. Kapcsolatot tartok szellemekkel. Mindenem a számok. 7 évvel ezelőtt fedeztem fel különleges képességem miszerint, képes vagyok látni emberek jövőjét, jelen életét és álmaikat megfejteni. Ezt egy családi tragédia utáni 10 éves szenvedés hozta ki belőlem.…..
Hihetetlen, hogy hogy repül az idő! A kicsi fiam is elmúlt 1 éves. Most már sokkal könnyebb dolgom van és ők is szépen tudnak játszani együtt. Bár mindig vita van, mert mindenkinek mindig a másik játéka kell. De nem bánom ez így van rendjén. Danibaba 79 cm és 11 kg. Tomi 92 cm és…..
Eltelt egy újabb év január van. Hideg, esett a hó és fúj a szél. A gyerekek nagyon jól érezték magukat az ünnepek alatt. Sok változás nem történt, de rájöttem Dani már mindent megért amit neki mondok. Ha azt kérem üljön le, leül. Ha azt kérem feküdjön le, lefekszik. Ha…..
Danibaba egyre ügyesebb. Napról napra csak tátom a számat, pedig ezeket már egyszer átéltem Tominál, de valahogy most nem fogtam még fel, hogy Dani is nagyfiú már. Nekem azt hiszem mindig is picibaba marad :-) Már ügyesen jön velem ha fogom az egyik kezét, próbálkozik lépésekkel…..
Lassan egyre többet beszél és a beszólásain néha fogom a hasam!Ha kér valamit akkor azt mondja kééééérsz! Na valamelyik reggel meglátta a hűtőben, hogy van BOCI CSOKI! Erre elkiáltotta magát!Ajja, búúúúúúúú csoki jeeeeeeeee kéérsz! Azt hittem rosszúl hallok. Szerinte…..