Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citromba harapott lány

141 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hm, nincs is jobb, mint egy ismeretlen testtel találkozni, felfedezni minden porcikáját, és hagyni neki ugyanezt, hm.....
citromba harapott lány sok(k) 2010.04.06 16:11:12
Jajj, jajj. Még mindig nem hevertem ki a múlt heti túlórázást. Kicsit most sok volt az új munkahelyből, de azért még szeretem, csak nagy volt a feszkó múlt héten. Egy embert valószínű kirugnak, és ez kétségekkel töltött el, mert szerintem nem rossz munkaerő a srác. Rá kellett…..
citromba harapott lány nyuszika 2010.03.20 18:43:43
Nos, legalább a szexhiányomat megoldottam. Szeretői viszonyba kezdtem valakivel. És kivételesen tényleg csak szex, legalább is részemről. És most, hogy újra csinálom, jöttem, rá igazán, hogy mennyire hiányzott is...mármint a szex.Elégedett vagyok. Minden jól megy. Kivéve a…..
Melyik az a betű, amivel az alábbi szavak kezdődnek? a, ű, ék, asz...nos, ez az a betű, amit most nem tudok leírni, mert ezen a gépen nincs ilyen billentyű. Valaha volt, de eltűnt.Remek hétvégét töltöttem a csajommal. Alig várom, hogy itt legyen pesten, és…..
citromba harapott lány hát így 2010.03.08 21:52:15
Az elmúlt pár nap 'érzelmi mérlege'...ha a szerelem utál engem, és nem hajlandó megközelíteni, akkor én mi a faszért várjak rá?!..
Az elmúlt két hét blog-csendjét az a gondolat tudja a legjobban megokolni, hogy a munka megöli a blogolást, szó szerint.Az első hetem az új melóhelyen: kb. hat napnyi kemény 12 órázás (igen a szombat is...), rengeteg pizza, idegzsába drága Emírünk miatt, és kurva nagy…..
citromba harapott lány izgalom 2010.02.16 10:35:02
Nos, a jó hír az, hogy holnap jön a csajom, és megbeszéljük kis életünk nagy dolgait, és még mulatunk is egyet az itt élő haverjaival, akiket persze én is ismerek. Remek lesz, csak az alkoholszintemre kell ügyelnem, két dolog miatt is. Egyrészt, hogy azért be tudjak jönni melózni,…..
Jó volna, ha már szerda volna, mert most csupa olyan dolog körül forognak a gondolataim, amikről még nem beszélhetek. Vagy inkább azt mondom, hogy nem tudom, hogy beszélhetek-e, így inkább maradok a biztonságos hallgatásnál. Egy jó van ebben, hogy szerdára valószínűleg már sokkal…..
Végre visszahívtak. Nem 100-os a boldogság, de 99, úgyhogy azért bátran mondhatom, hogy nekem sikerült az élet!:) Fogalmazzunk úgy, hogy elég nagy motivációt kaptam, hogy hamar kitanuljak egy új szakmát, és ha sikerül, akkor talán feljebb léphetek az életszínvonal…..
Ma délután újra telefonálok...meg kell tudnom, hogy mi van.Amúgy délután találkozom a menyasszony-barátnőmmel, akinek most új melója van egy ügyvédi irodában. Jogi asszisztens. Annyit tudok, hogy nagyon szeretett volna valami ilyen asszisztensi melót, és hogy ennek nagyon örült,…..
Rettentő ideges vagyok. Lehet, hogy a ma esedékes menzesz-kezdet miatt is van, de az sem tesz igazán jót, hogy valami, amit biztosnak hittem, most egyszerre kezd homályos és kétséges lenni...Úgyhogy a terv: ma elmegyek ismételten edzeni, kihajtom magam, utána talán még szaunázok is…..
citromba harapott lány a neheze... 2010.02.10 11:13:48
Hát, nem hívnak. Kezdenek lemondani az egészről, már inkább azt tervezgetem, hogy miért lesz jó nekem az, ha nem hívnak fel. Az a legnagyobb baj, hogy nem értem, mit ronthattam el. Részemről azt hiszem, megtettem mindent, ami szükséges volt ahhoz, hogy a héten felhívjanak, és…..
Jaj-jaj, izgulok, miért nem hívnak vissza? pedig ha ma se derül ki semmi, akkor felrobbanok...:(..
Annyi mindent tudnék most írni az elmúlt napjaimról, de nincs erőm. Pont elég, ha a fejemben kavarognak, nincs kedvem ki is mondani őket. Mint tanult barátom figyelmeztetett rá, a szavaknak súlya van.....
citromba harapott lány levontam... 2010.01.29 10:23:48
Nem volt valami felemelő a délutánom. Olvasgattam, aztán néha spontán mód' elbőgtem magam. Azon gondolkoztam, hogy miért van az, hogy így vagy úgy, de mindig "kiszeretek" a pasijaimból. Volt azért már több olyan is, aki tényleg megérdemelte volna, hogy sokáig,…..
Nos, megtörtént, túl vagyok rajta. Legjobban az a gondolat mutatja, hogy hogyan érzem magam, ami a reggeli készülődés közben talált meg. Ez a szakítás olyan volt, mintha nem is én hoztam volna meg a döntést róla, hanem egy pisztolyt szorítva a fejemhez kényszerítettek volna, hogy…..
Rengeteg fontos dologra jöttem még rá tegnap óta, de nincs erőm leírni. Ma megteszem, amit meg kell, aztán megpróbálom magamban is lerendezni. Bár ez nem is jó szó, mert már lerendeztem, csak nem olyan könnyű elnyomni a bennem feltóduló szomorúságot amiatt, hogy így kell ennek…..
Imádom azt a sulit, amit találtam! Valójában arról nem vagyok meggyőződve, hogy nekem való lenne ez a munka, főleg a rajzolás rémiszt meg. Még van egy fél évem, hogy átgondoljam, és végülis, ha nem jön be, akkor egyszerűen nem csinálom tovább. Valami akkor is ragad…..
Na, ma megyek délután a lakberendező suli nyilt napjára. Rettentően kíváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani, mit látok (habár oktatás épp nem lesz), és tetszeni fog-e. Egyébként a honlapon fent van a leggyakoribb kérdésre - ami ugye engem is foglalkoztat - adott válasz: Mennyire…..
Rájöttem, hogy engem rengeteg dolog érdekel (amiket szívesen tanulnék is), csakhogy mindhez kell valami olyan készség, aminek híján vagyok. Pl. a szobám berendezésén való gondolkodás közben kitaláltam, hogy utánanézek a lakberendező sulinak, mert ez is érdekelne...de oda kéne a…..
citromba harapott lány nyekk 2010.01.19 13:00:33
Basszus, nehéz dolog a bicaj vásárlás. Rájöttem, hogy nagyon szeretnék holland biciklit, mert olyan szépek, elegánsak, és kényelmesek, csakhogy van egy nagy hátrányuk, mégpedig, hogy nehezek, mint a sózsák. Nekem meg aluvázas kellene, mert valószínű minden nap fel kell majd…..
citromba harapott lány nemá' 2010.01.18 10:14:26
Már megint itt vagyok, és unalmamban írok.Sikeresen vettem az akadályt, leszigorlatoztam. Közben egy csomó dolog történt, át kellett néhány dolgot gondolnom. Nem jutottam velük semmire, de már majdnem. Lassan meglesz az is.Bazz, még ehhez sincs kedvem ma. Majd talán holnap...
GYŰLÖLÖM a szigorlatot!!!!! Bővebben majd talán jövő héten, ha túl leszek rajta.....
citromba harapott lány Nyugalom 2009.12.23 13:40:16
Nem hittem el, de megtörtént. Tegnap estefelé egyre rosszabbul lettem. A takony ráült az agyamra és nyomta, és rázott a hideg. Egy porcikám se kívánta a sportolást, de megvettem azt a hülye bérletet, és le kell járni. Így hát, fogtam magam, és elmentem. Elég szarul bírtam a…..
citromba harapott lány süket 2009.12.22 15:43:03
A takony nemcsak agyamra húzódott rá, hanem a fülemre is, mint ahogy ezt már számos alkalommal tette, úgyhogy nem hallok a fél fülemre. És már a kiegyenlítés se használ. Szegény fülem csak pattog, de nem dugul ki. Szóval lassan mehetek a fül-orr-gégére. Szuper lesz ez a…..