Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balaazs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tavaly Cannes-ban jött az ötlet, hogy csináljunk itthon is egy „Hole in the Wall”, vagyis emberi Tetris típusú formátumot – ahol emberek bujkálnak át lyukakon, és jól megszívatják őket, mert vízbe esnek, beszorulnak, satöbbi, ahogy azt kell. Persze mi itthon…..
balaazs 2009.05.18 12:23:46
@tvblog: fordítva? melyik napon verte meg célcsoportban a TV2 az rtl-t?
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
balaazs 2009.03.24 21:27:16
@Coldplay: adják ki a videókat. vagy csak két percet belőlük. ennyi. és mindenki megnyugszik. hm? :)
A világ legveszélyesebb városa Caracas, ahol 100.000 emberre évente 130 gyilkosság jut, olvasható az amerikai Foreign Policy szeptemberi cikkében, ami annak tükrében rémesen nagy szám, hogy a második helyezett New Orleans-ban illetve Cape Town-ban (Fokváros) is 100.000 lakosra…..
A legendás farmergyártó a mobilpiacon is szerencsét próbál. Októberben dobja piacra a Levi's mobiltelefonját. A cég a fiatalokat célozza meg, elmondásuk szerint a telefont úgy tervezték, hogy "könnyen ki lehessen kapni a farmerzsebből". A telefon metálszürke, fekete és…..