Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imma9

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nyertünk. Vártuk, hogy így lesz, reménykedtünk benne (25 ezer néző tett ugyanígy a helyszínen), majd elveszítettük kicsit a hitünket az első félidő után, de a végére főnixként támadt fel bennünk újra, és őszintén meg tudtuk tapsolni a csapatot a lefújás után. Egy…..
Imma9 2008.10.13 12:48:15
Az első félidőről:
Páran nagyon komolyan nyomták, de a csapat meglehetősen gyenge játékkal rukkolt elő. az albán kapu mellett ültünk, így jól láthattuk Torghelle alibifociját. nem csípett-rúgott-harapott, és nem érkezett jó üzemben. Sokan Ferenczit szerették volna a pályán látni, a féidőben volt pár beszólás, hogy nem cserélte le Koeman. Volt pár ordító helyzet, ami sajnálatos módon kimaradt (pl. Halmosi "nem vállalom el, inkább benyomom középre" - senki nem érkezett...) Dzsudzsák kifejezetten jól játsott, veszettnek tűnő labdákra is rárajtolt, kapta is a tapsot, profi hozzáállás, akárcsak Husztié, Hajnalé, Juhászé.

A második félidő pedig sokkal jobb volt, mint azt az összefoglalóból lehetett látni. az albánokat a magyarok beszögelték, egyszer sem éreztem, hogy "jujj, csak ebből ne kapjunk gólt". Torghelle remekül érkezett, és ha kicsit nagyobb szerencséje van, akkor simán több is akadhatott volna... Fergetegesen nyomta Bodnár Laci, fel tudott nőni Juhász mellé, ez sajnos szerintem Halmosiról nem mondható el... Érdemes volt kimenni a meccsre, a következőn remélem még többen leszünk. Remélem a srácok a szerdai meccsen a második félidőt hozzák, akkor biztosan nem lehet gondunk.

"De ésszerűbb lenne talán jelenből kiindulni és abból amit már ezren leírtunk, hogy a magyar és az albán válogatott kerete nagyjából hasonló erősségű."

Popp véleményéhez: erről csak annyit, hogy a keret valóban hasonlóan erős, de nálunk ott van Huszti, Dzsudzsák, és Bodnár a bal oldalon, a 2 gólból mindkettőben benne voltak... Ha pedig nincsen Juhász, akkor... Na ő félelmetes volt, nem csodálkoznék, ha 1-2 éven belül egy hatalmas csapatban nyomná... Egyénileg sokkal jobbak voltak szombaton, mint az albánok bármelyik játékosa.