Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nolet

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bama.hu cikkének felolvasása nyomán a hüledezés hulláma futott végig itt a munkelyemen. Tessék, most Ti jöttök:  "A Citrom utcai rövidárukereskedésben egyik nap megjelent egy hölgy. Az eladó, Mármarosi József elmondása szerint egy gyerekkabátot tartott a kezében, s…..
Pilu Dugódíj? Kekeke... 2009.01.27 20:54:00
 Nemrégiben látott napvilágot a hír, miszerint 2012-től dugódíjat készül bevezetni a főváros. 400-600-800 forintos alternatívákkal számolnak, illetve azok forgalomcsökkentő hatásával. Valamelyik este erről beszélgettünk a Wekerlén, mikor jött az ötlet, hogy menjünk be a…..
  Kiszivárgott egy prospektus a Mercedes új E-osztályáról, pedig csak Genfben lesz a hivatalos bemutató. Ön mit gondol erről a formáról? Vélemények az azonos című hírünkről...
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent…..
Elmúlt a karácsony, Péter sem a szeretet szellemében küldte el az alábbi, nyílt levélnek szánt írását. Nem csoda, hogy a történtek után mérges és ingerült, de vajon mennyire jogosítja ez fel arra, hogy bosszút álljon?Szóljon ez a levél annak a ribancnak és idióta pasijának,…..
Autófília WD40 a mindennapokban 2008.12.19 16:45:00
Következzen hát a mai utolsó, WD40-nel foglalkozó postunk. A WD40-et autókhoz nagyon sok mindenre használhatjuk, na de lássuk, mire lehet opciókat láthatunk máshol még: Lowtyo: Én még gulyásba is teszek kicsit. Komolyan mondom, megoldódna minden gebasz a földön, ha lenne…..
Levélírónk története, mintegy hét évvel ezelőtti esetet ír le, de úgy tűnik nagyon is élénken él az emlékezetében, mert nagyon érzékletesen meséli el a hátborzongató balesetet, így az erre érzékenyek inkább ne olvassák. Remélhetőleg a száguldozók is visszavesznek majd,…..
Moonbay előrelátó volt és gondolt rá, hogy majd ha jön a rossz idő, beáll a bérelt garázsába, hogy ne kelljen reggelente havat söprögetni a tetőről meg jeget kapargatni az ablakokról. Persze hogy megszívta, különben nem írt volna nekünk. Az én sztorim nem olyan észveszejtően…..
autózz! Fölösleges a téli gumi? 2008.11.26 08:19:00
Őszintén bevallom Ede levelének olvasása közben többször furán összeráncoltam a szemöldökömet, mert nem nagyon értek egyet azzal, hogy a téli gumi csak fölösleges marketingfogás. Azzal sem értek egyet, hogy miért is kéne hússzal mennünk nyári gumival télen, ha ötvennel…..
"A vizsgálat célja annak megállapítása, hogy a jelölt alkalmas-e az adott munkakör betöltésére, ezt a személyében rejlő pszichés kockázatok feltárásával érik el. Vizsgálják - egyebek mellett - a tartós figyelem összpontosítást, az intellektuális színvonalat, a…..
Kollégánk egy ismerőse ellen vagyonosodási vizsgálatot indított az APEH. A teljes eljárás nem bizonyított feltételezéseken alapul: nem hiszeik el neki, hogy az öröksége megvolt még és azt költötte, nem pedig fekete, be nem vallott jövedelmeket, továbbá nem hiszik el neki, hogy…..
Nolet 2008.11.13 16:33:39
Nem titkolja Pokember, hogy ő sem szent és követett el hibákat, főleg, amikor eldurrant az agya a nyomulós motoros miatt. Nem titkolja a saját hülyeségét sem, de a nagy kérdés az, hogy ezért a kommentelők nem négyelik-e fel, mert kevesebbért is kaptak már vérszemet. Régi…..
A Szent László Kórház parkolási szabályai szeptembertől megváltoztak. Az eddigi egyszeri 300 Ft helyett óránként kérik el ezt az összeget, a betegek és a látogatók nagy örömére. Küldöm egy apró pici példáját annak, hogyan toljunk ki mégjobban a már így is nyomorulttal.…..