Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biborkal

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen volt    Sajtóhír: „November 4-én, szerdán 18 órától tartják a megújult kolozsvári Főtér avatóját. Az erről szóló plakátok a hétvégén jelentek meg, többek között Grigorescu negyedbeli lépcsőházak ajtajain. »Piaţa Unirii. Trecut, prezent,…..
biborkal 2009.11.04 16:20:19
kukker.ro/showvideo/1810
A végén látszik, hogy nagyjából miről is lenne szó.
Subba Heavy metál templom 2009.10.06 11:30:00
A huszonnégy éves alapító dobos arról vakerál, hogy mindenféle embert szeretettel várnak, a heavy metál templomukba. Tényleg létezik! Édesen hörgő és headbangelő Isten bárányai!   ..
Subba Süket pornós 2009.10.01 11:00:00
Bár süket, rendkívül lelkes a csaj, és ezúttal jópont a Facial Abuse-nak, hogy teljes mellszélességgel kiállnak a csökkent munkaképességűek foglalkoztatásáért!..
  2002. április 8-án Markó Béla „a magyarországi parlamenti választások első fordulójának eredménye tudatában, igen melegen gratulált a győztes szocialistáknak és eszdéeszeseknek, s ama reményének adott hangot, hogy az itt is szocialista, ott is várhatóan szocialista…..
Subba Apa, mit csinálnak! 2009.07.29 15:26:00
Sajnos a kamerázó turista keze beleremeg a látványba, ezért elég nehéz kibogarászni hogy ki kivel van. Mégis miben reménykedhet ott a negyedik?   ..
A videó nézése közben keletkező kellemetlen érzést az a tény állítja meg nagyjából azonnal, hogy ezt a videót a rajongó saját maga készítette Internetes felhasználásra. Ő rakta fel az Internetre! Ez nem ér! Akarta, hogy lássátok! De mi a jó életért nem ül le? Miért…..
A héten véget ért a BalatonSound! Egy drága olvasónk ott járt, és ezt a videót rögzítette a számunkra. Akár bennünket is ábrázolhatott volna, de szerencsére ennél valamivel éberebbre szoktuk hagyni magunkat. Tavaly is érkezett erről a helyszínről egy felvétel, de sajnos azt…..
Az Atya, a fiú, és a Szentlélek. Nem tehetünk róla! Xavér bájos, és állandóan sokat sejtető mosolya egyszerűen ilyesmikre enged következtetni. A kis társaságnak osztozkodnia kell a Szuperpuma rangon, de amilyen borzasztó összhang sugárzik a képről úgy érezzük…..
Subba MSN! 2009.04.30 18:11:00
Nem kérdéses, hogy hogyan került az internetre az alábbi videó. Természetesen azért, mert senki sem állt mellette szívlapáttal, hogy rögtön a felvétel után fejbetossza. A fene azt a gourmand fajtádat! Egzotikum, mi? Tolnád a feka bulát agyvérzésig, MI!?  ..
"Ezek az édi csöppségek a leendő apósoméknál ugrabugrálnak. 15 napos, óriásbelga nyulacskák, akiknek a mostoha anyukája színmagyar aranyosszéki jószág. Az igazi nem táplálta őket, ezért kellett örökbe adni. Kedvencem a vakaródzós az elejéről, ő a legbátrabb…..
A Naplóból Viasat3-hoz átpimaszkodó Papp Gergő lett ezen a héten a SzuperPumánk. A műsoráról tényleg csak azért nem írunk, mert már el vett tőlünk öt percet, amit sosem kapunk vissza. Mindenesetre hormonzavaros tinédzserre sminkelve borzasztóan kellemetlen látvány volt.…..
A hazai rep kifogyhatatlan humorforrás, többszörösen bizonyítottak már a srácok, és lányok is, UGYE MC MARISSA? A Subba Records következő csillaga a szegedi Bofman MC. A szám, ez a trek Szegedet mutatja be nekünk, egy általános iskolás fogalmazás gazdagságával. Az énekes…..
Subba Itt a tavasz! 2009.03.20 09:59:00
A tomboló nemi vágy az önsegítő csacsi testét elhagyva ezúttal a kis teknősét szállta meg, így aztán szerencsétlen pára a hormonoktól megzavarodva egy bakancsba vizionálja a hívogató kloákát, amit aztán annyira elszántan tol, hogy attól furcsamód valami sajnálattal keveredő…..
Subba Tizenkettő plusz: Vonatozás 2009.03.19 09:42:00
Már megint a világ végén jártunk, ahonnan ezzel a videóval küldtek vissza bennünket. Belzebub küldi nektek, de csak akkor nézzétek meg, ha ma olyan jolly napotok van, amit semmi az ég világon nem ronthat el. Nem emelünk ki semmit, mert a szó a mocskos vonatülésnél…..
Subba Szállj szállj magasra 2009.03.18 12:02:00
Oroszország nagy ország. Mennyire lehet idegtépő, mondjuk a Vlagyivosztok és Kalinyingrád közötti több órás repülőút? Utasként még hagyján, de légi utas kísérőként?! Ne vicceljünk már… mert az egy dolog, hogy a pilóták csont részegen élvezik ki a robotvezérlés…..
Subba Metált bírod? 2009.03.16 13:17:00
Nem szívesen húzunk ujjat azzal akinek a karján Misfits tetoválás van, levágott újjú farmerkabátját pedig Bruce Lee felvarró ékesíti. Tudjuk már megint a metálosok meg a rockerek, és nyilván születik is pár komment diszkós tüctüc vs. igénytelen metálosok témában, így nem…..
 A magyar vállalkozói leleményesség nem mítosz. Tonnaszámra botlunk olyan politikus-üzletemberekbe, akik összeroppanó gazdaságra és megroggyanó árfolyamokra fittyet hányva milliárdos gyarapodásról számolhatnak be. Akár egyetlen alkalmazott felvétele nélkül is.  A…..
Mit kíván a magyar nemzet? Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar borsot, derül ki Attila csalódott leveléből. Lelkes honfitársunk magyar terméket akart a Legnagyobb Fejkörméretű Magyar Álszakács legmagyarabb termékkollekciójából, de csalódnia kellett, mint Töhötömnek a peep…..
Subba Két fekete lyuk beszélget 2009.03.13 09:32:00
Azt mondja az egyik, mire azt mondja a másik, hogy ennek semmi értelme a büdös világon nincsen. De videó!    ..
Mandiner blog Telik 2009.03.11 12:01:00
 Punnany Massif - Telik (2009) Megkérnélek Istenem, hogy ne a szegény embert bántsd De mit tehetne, ha előbb-utóbb úgyis eléri a credit crunch Elküldik a cégtől, mondván, hogy nem költséghatékony Kritikus tömeggé duzzad az utcánkon a sok hajlékony Étel helyett kapunk…..
Subba Játszótér 2009.03.11 09:24:00
Még el sem jött a fesztiválszezon, mi máris hallucinálunk. Gyermekek borzasztó Queen feldolgozással a hátterben egy óriási felfújhatós péniszből bújnak elő. Ilyet csak az élet produkálhat. Nem.   ..
Subba Tápiószecső Reprezent!!!! 2009.03.10 08:09:00
Szterintetek aki ilyen zenét csinál, észreveszi egy párkapcsolatban ha kokainozol? Ugye hogy nem! MC MARISSA LÉGY AZ ENYÉÉÉÉÉÉÉM!!!!!A zenét hallgatva mellesleg eszünkbe jutott az örök klasszikus a Gálvölgyi féle Szomszédok paródiából, amikor Mágenheim azt…..
Subba Csóla: A tiszarádi hímnő 2009.03.09 08:47:00
Az első igazi Csóla megjelenése a magyar médiában melegséggel tölti el a szívünket. Egyből dedikálnunk kell a posztot kedves kolleginánknak, Subba Cholának aki minden bizonnyal szintén felbontott valamit az ünnepléshez. Aki nem tudja, hogy mi az a Csóla, még az is tudja hogy kit…..