Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bezil

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agatha Ruiz de la Prada ismert spanyol formatervező. A robogózás közel áll szívéhez, de a divatban érdekelt nőként zavarta, hogy a megvásárolható bukósisakok nem szolgálják azt a fajta önmegvalósítást, amit a ruházat többi darabja megenged. A Luma cégcsoport…..
Jack Harris a parkban sétálgatott, maga sem tudta, hogyan került oda, elfárasztotta a város zaja, egy kis nyugalmat keresett. Elege lett a digitális hamburgerbárokból, a háztömbnyi légkondicionáló szerverek állandó búgásából. Fájt a feje az elektronikus rock&roll állandó…..
bezil 2009.06.16 01:06:09
@bezil: nép akart lenni a 'név' :)
Már a blog indulásakor azon keseregtem, hogy miért nincs nekünk füves pályánk, nem is olyan rég pedig a hg.hu készített egy átfogó írást a kérdésről. Pedig mint gramercy leveléből kiderül van nekünk ilyen. A BKV immáron évek óta kézzel-lábbal tiltakozik a…..
Miklós szerint igen. Többfajta játékszoftvert árulnak a kisebb és nagyobb boltok, "Games for Windows Live" címkével, úgy, hogy a terméken sehol sem szerepel magyarul az a figyelmeztetés, hogy a Live szolgáltatás Magyarországról nem érhető el. Miklós szerint ez így nincs…..
bezil 2009.06.01 12:41:56
@SzerelmesDolgok: itt a lényeg, én is ezt akartam írni.nekem az xboxosok által jól ismert 80as telefonszámon mondta el a ügyfélszolgálatos hölgy hogy így kell csinálni habár elvileg nem szabadna de azért szemet hunynak.
MP5 - olyan csúnya volt, hogy le sem gyártottákA robogózást a szükség teremtette: a háború utáni ínség kellett hozzá. Ha Enrico Piaggio nem szívta volna mérnöke, Renzo Spolti vérét, akkor nem készül el az ős, az 1943-as MP5. Ez annyira csúnya volt, hogy a munkások utálkozva a…..
Kerékagy Bicikli hajtotta a Tilost 2009.05.19 11:41:00
Előre bejelentett áramszünet miatt kényszerszünetre lett volna ítélve a Tilos Rádió szombat reggel 8 és délután 2 között, azonban a rádiósok a Green Bikes for Peace bringaerőművével pótolták a szükséges energiát. Beszámolójukban azt írják, hogy az átállás 7 percet…..
Belsőség Taxis kontra buzik 2009.05.13 02:25:00
  A lavinát a hosszú fehér limuzin tetõablakából kilógó táncoló, mosolyogva integetõ fiatalember indította el.  Vélemények az azonos című írásunkról...
bezil 2009.05.14 11:48:24
@Érdekes: Ezt amiről írsz a lehúzásról, viszonylag egyszerű kivédeni.
De most nem erről van szó,hanem hogy semmi köze nincs az autós témához.Egy fröcsögő,primitív taxis meg egy részeg utas közti történetét olvassuk.Mindennapos dolog.Kit érdekel??? Mert engem rohadtul nem.
Belsőség Megvan az olaj 2008.10.21 17:42:00
Akár hiszi az olvasó, akár nem, számos reklámszerződést utasítottam már el, mert a reklámozandó termék szargyanús volt. Tehát pusztán mert az ilyesmi talált pénz, még nem cuppanok rá, hiszen mindenféle bóvlik hirdetésével az ember elég hamar lelakja a saját imidzsét. Amikor…..