Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rrr

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egyszer egy üzlet beindul... Bár későn lépett be a korszerű okostelefonok világába, az elmúlt igencsak szűk egy év alatt a nemzetközi porondon hét WP8-as készülékkel is megjelent a Nokia, mindegyik más felhasználói igényt és zsebméretet megcélozva.  A…..
Néhány meggondolatlan szörfös egy életre megtanulta, hogy nem érdemes bálnákkal játszadozni: egy 50 tonnás bálna farokuszonyával repített a levegőbe néhány hullámlovast, egyiküket kórházba kellett szállítani. Az eset Sydney legnépszerűbb strandján, Bondi Beachen történt,…..
rrr 2013.07.09 09:54:29
@SamSem: Kötekedni fogok: nem az, mert túlélte :)
Viszont lehet, hogy én is bementem volna, mert egy ekkora lényt nem mindennapi lehet látni.
Ha sorozatunk előző darabjában a múltkor azt írtuk, hogy a felhasználók kezdetektől fennálló követelése volt a Kezdőképernyő tetszőlegesen kiválasztható háttere, akkor az a kívánságuk egyenesen az ősködök idejéből származik, hogy egy másodpercig sem akarják nézegetni a…..
rrr 2013.07.08 15:06:07
@VadMacs: Ha nem tetszik, nem veszed (letöltöd torrentről) meg. Ez ennyire egyszerű. De képzeld el, hogy van, aki érintőkijelzős gépet vett (nem véletlenül), és bizony neki bőven van értelme Win8-at használni. Persze olyan is van, akinek bejött a WP, mert az alma nem egy munkaeszköz, a játéktelefonos oprendszer pedig inkább csak mosolyogtatni tud. De a világ addig szép, amíg lehet választani, és nem kell kötelezően egyforma eszközöket használni.
A bunkó stílus pedig inkább az, hogy valamit eleve utálni kell. Akkor is, ha az igazából jó.
A pofátlan cég egyébként nem kötelező adók formájában értékesíti a termékeit, így akár át is lehet sétálni egy másik boltba.
rrr 2013.07.08 17:19:53
@torrentisz: 98SE?
Amerika, mint kontinens? Vagy hogy érted a harmadik gépet?

Valamint a tisztán látásom kedvéért: az általad felsorolt hat oprendszerből hányat vettél meg?
Már három éve a Budapest Pride az a 3 óra, amikor a legjobb végigmenni Budapest azon utcáin, ahol a felvonulás halad. Az embert feltölti, hogy míg az utcákon a szürke hétköznapok során csak szomorú, agresszív, magábazárkozó, idegenkedő, lesújtott arcokat lát. Ezen a…..
rrr 2013.07.07 18:12:59
@Prognozuoti Blasio: Jogos! Az a durva, hogy ha valaki nemtetszését fejezi ki egy fenti jellegű eseménnyel kapcsolatban, akkor az náci. Mi lenne viszont az a csapat, aki a Dunába lövi a felvonulókat? A szupernáci?

(az, hogy a nemtetszés esetleg törvényes kereteken túl van, az más kérdés. mondjuk az elkövetőket elvileg nem lehet vallási, politikai, vagy faji hovatartozás alapján általánosítani. bár lehet, hogy ez csak bizonyos vallású, vagy származású elkövetők esetén van így... az a fránya kettős mérce...)
Jamaica a jamaicaiakék, Oroszország az oroszoké - nem is érthetjük meg egyiket sem. Ezt a kis videót olvasónk, Misi küldte be, köszönjük szépen, tartós jókedvet okozott a két túlnyomásos ruszki, ahogy egy öreg katonai sisakot tesztelnek. Lehet, hogy be kéne vezetni ezt az…..
rrr 2013.07.07 17:52:22
Az okostelefonok közismerten zord körülmények között készülnek, ezért aztán különösen furcsa, hogy forgalmazóik és szervizeik miért tesznek mindig úgy hónapokig, mintha meg lehetne/meg akarnák javítani őket. Kizárt, hogy ezeket ne konténerre számolnák, nem darabszámra,…..
  Eddig a nagyszerű Barikád magazin nyomtatott kiadásában találkoztunk csak az Egy LMP-s képzeletbeli naplója rovat egymást követő, sziporkázó írásaival. Szerencsére a Barikád is rájött, hogy nem foszthatja meg kitűnő szellemi termékétől a szélesebb tömegeket sem,…..
rrr 2010.07.12 15:33:20
@subabubba: hogyan hatódik meg egy himnusz?
Trianont siratni pedig azért érdekes, mert ami a zsidóknak 1948-ban járt, az a magyaroknak soha sem fog.
UPDATE: A választás estéjén még nem tudhattuk, hogy az OVB elnöke fals adatokat mondott be a tévében. Úgyhogy örüljünk, hogy kis híján 100 000 gyűlt össze! Részletek itt.Mivel a kritikus órákban behalt a terheléstől blog, ezért alternatív megoldásként a picasára kerültek…..
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
Az Exit fesztivál 2000-ben még a Milosevicsi diktatúra valamiféle ellensúlyozására jött létre, hogy legyen valami más is. Aztán hét év alatt, azaz 2007-re, kis helyi megmozdulásból az „Európa legjobb fesztiválja" címig jutott, de ez nem volt egyszerű menet. Nemcsak…..
rrr 2009.06.22 16:56:21
@Tymon: vagy a Decibel Outdoor :) bár a hollandok nem gyengén tolják ezeket, mert saját himnuszt is gyártanak az összes nagyobb rendezvényhez.
Mára virradóra 1024 px szélesre optimalizálták az oldalt. A sarki fűszeres szerint éppen azért, hogy a pletykált komolyabb változásokat előkészítsék. (A gépház hivatalos közleménye szerint is több lépésben fogják végrehajtani a megújulást.) Ezen felül csak az ikonszett…..
Az alábbi videókat nézve sok minden eszünkbe jut szánalmas helyzetünkről, de mindegy. Milyen leleményesek ezek a belevaló ötletes fiatalok. Fain, tudnak élni. ..