Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SupiCucu

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hét terméke: Jézus fogas 2010.03.25 14:00:00
SupiCucu 2010.03.26 22:58:22
Este fél 6-kor érkeztünk meg Egerbe és rögtön a plázában kezdtünk, vettünk néhány üveg üdítőt 8-) aztán indultunk hozzánk az albérletbe.Közben volt egy közelharcunk a felettünk lakó mamával, akit már csak az éltet, hogy velünk "szórakozzon", de most végre…..
SupiCucu 2009.07.20 15:15:11
- Sziasztok. - Régen írtam már ide. Elég pörgős kis hetem volt. Szerda este már otthon voltam. Csütörtökön, pihentem, gépeztem, délután meg Zolival meg Csibével, meg Csubival kocsikáztunk, meg sétáltunk a városban. Jah és benyomtunk egy hambit! :D Aztán másnap, már én…..
- Hali HÓÓÓ! - Először is üdvözlöm messzi barátaimat, a Klapka György út 5/b alatt lakó magányos és nem magányos csajszikat! :D - Végre van időm írni. Ma reggel voltam melózni, igaz alig bírtam felkelni de azért élveztem. Aztán irány suli, majd haza. Közben…..
- Szép Jó reggelt!- Rem mindenkinek jó. Nekem nem annyira de mindegy. Unatkozom, télleg kár volt haza jönnöm. Bár legalább nézek egy kis TV-t. Ma remélem megyünk bulizni, a többiekkel. Most nincs kedvem írni, így megyek is, csak beköszöntem.- Pá..
- Hát Heló!- Szalad az idő, gyerekek. Már csütörtök van, és szinte most volt Vasárnap, hogy feljöttem Pestre. Úgy látszik ha tanul az ember, akkor biztosan nem unatkozik. Túl vagyok sikeresen, az info zh-n is. 4 kérdés volt. Az első az, volt, hogy jellemeze a CD-ROM-ot és hiba…..
- Hali Hó! - Sajnos mostanában alig tudok írni, mert sok a dolgom, meg főleg a tanulni valóm. Sok dolgot rendbe kellet raknom a fejemben. Remélem most már azért egyenesbe jövök, és minden úgy fog haladni ahogy terveztem, vagy is legalább ahogy szeretném. Már túl vagyok 3-om ZH-n. Egy…..
- Sziasztok! - Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Talán Hétfőnél. Voltam reggel dolgozni. Hála hétfőn nem volt iskola, így pihentem egész nap. Aztán Kedden is voltam melózni, majd délután suliban. Majd este ismét a koliban. - Gyerekek ez a VIII.ker haláli. Kinéztem az ablakon, és 2…..
-          Hali hó! -          Bocsánat, hogy tegnap nem írtam, de nem voltam, Pesten, hanem haza mentem Karcagra, mert muszáj volt elintéznem néhány dolgot. És hála az égnek nem bántam meg, hogy…..
- Végre Péntek. Csak sajna holnap is van suli. Szóval csak később tudok haza menni, de azért csak haza szaladok.- Nagyon fáradt vagyok. Tegnap jól sikerült a buli. Meg ittunk 2 Zombiet, meg 2 sört. Elég is volt. 1200 Ft-ot vittem és 500-al jöttem haza, szal egész jó vok. Am a…..
- Hali hó! - Hát ez a nap is gyorsan eltelt. Jó volt ma a meló. Jöttek ma a VÁM-ZOLL, és 3 doboz papucsot ki kellet fúróval lyukasztanunk. Király volt, nagyon. Ma én scnalletem a kódokat. Nem volt egy nagy meló. - Ma elvileg megyünk bulizni, vagy is Jocó és Márk ünnepli meg azt,…..
- Hali hó! - Remélem minden napom mindig ilyen jó lesz mint a mai napom. Elfogadták a rajzaimat, 15 pontból 14-et kaptam, szóval az nagyon jó. Aztán, voltunk vásárolni a TESCO-ba, és vettem egy ilyen fasza inget 5000 Ft-ért, de a pénztáros asszony elfelejtette lehúzni a vonal…..
- Halihó! - Hol is kezdjem? Talán ott, hogy nagyon jó kedvem van, remélem meg is marad, hogy miért? Azt most még nem árulom el, majd később.... - Ismét volt reggel meló, de élveztem megint. Megkötöttük a szerződést. Szóval most már hivatalosan is ott dolgozom. Kaptam cipőt, meg…..
- Nah végre vége ennek a napnak is. Fáradt vagyon nagyon, és még tanulnom is kell. - A sulit most kivételesen élveztem. Az anyagtudományt különösen. Gondoltátok volna, hogy egy korsó sör felemeléséhez 1 [J] munka kell? Hihi. Akkor most már tudjátok. - Holnap csak 5:10-kor kelek,…..
- Reggelt mindenkinek. - Igaz nekem a reggel 4:10-kor kezdődött. Nagyon nehéz volt felkelnem de csak sikerült. Az utcák még kihaltak voltak teljesen. - Első nap a melóban. Nem is volt olyan rossz mint hittem. Sok cécó után, beengedtek a reptérre. Ott süvítettek a gépek a fejem…..
- Ez a nap azért nyugodtabb volt, mint a tegnapi. Bencit felraktam a vonatra, aztán mentem keresztanyumhoz, Edicihez, ebédelni. Nagyon jót ebédeltünk. Délután haza mentem, tanulgattam. - Majd leruccantam Kőbánya-Kispestre, mert megnéztem, hogy holnap mennyi idő míg beérek a…..
- Ahogy igértem már itt is vok. - Tegnap, azaz Szombat, reggeltől kezdeném. Jocóval, feltakarítottuk, a szobánkat, wc-t, fürdőt, konyhát, mindössze "csak" 3 óra hossza volt. Szeretem a tisztaságot, persze nem csak ezért volt a nagy hajcihő, hanem Hétfőn szoba ellenőrzés…..
Üdvözlet mindenkinek!- Hol is kezdjem? Talán ott, hogy bemutatkozom. Balázs vagyok, elsőéves hallgató a Budapest Műszaki Főiskola - Bánki Donát Gépészmérnöki karán, mint gépészmérnök. A kolim, a VIII.-ker szívében van, ami nem is annyira veszélyes :D . 12 éve focizok, sajna…..