Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gwendy (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
Sok férfi panaszkodik arra, hogy 180 cm alatt igazából nincs esélyük a lányoknál, s a 170 cm alattiak pedig a reménytelen kategóriába tartoznak. A jelenség nem korlátozódik le kizárólag a netes társkeresőkre - a való életben sem jön össze nekik annyi kaland, mint magasabb…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
 Hétfő van, rögtön essünk neki a Férfinak.  Innen loptuk. Sziasztok. Az én történetem is bizonyítja a férfiak által ostobaságnak tartott igazságot, miszerint egy férfi örök gyerek, a rosszabb fajtából - érzelmileg nulla, tiszteletlen, és jellemtelen. Persze biztosan…..
  Na itt az idő számot adni a filmzenékről. Hisz aki állandó olvasója az FFK-nak az tudja, miért ne tudná, hogy a zenéknek, - melyek szerves részét képezik a filmeknek -, nálam nagyon nagy jelentőségük van egy-egy kritika során, akár. Azaz néha bizony nem elég a…..
Feleslegesen lökte fel a szomszéd nénit a kapualjban, nem volt értelme kettesével szedni a lépcsőket a légszomjjal küzdve, mert a Hal a tortán úgyis tizenöt perccel később kezdődött, mint ahogy a műsorújságban szerepel? Szerette volna megnézni, hogy akkor most Falusi Mariann vagy…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..