Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rékci

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*bocs anyuuuuuu:) de Zsozskó imádja ezt a szót tőlem:D Mert Ágnest már megint minden hülyeségre rá lehet venni.... azóta sem jött le a csillám a fejemről.Ave!..
agci Visszaút 2009.05.04 15:01:00
Hát szép jó napot mindenkinek, gondoltam megírom a visszautam történetét, nem mintha annyira izgi lenne...Tegnap reggel fél 7 fele meg is érkezett Sántosra a buszos cég feje, mert hogy ő vitt el Hőgyészig(námbör ván falunév) ahol átszálltam a rendes buszra, akik elhoztak egészen…..
Rékci 2009.05.15 13:26:39
Naaaa!
Annyira örültem ,h olvashattam írásod,király volt tényleg, mosolyogtam véggig,ági beszédhang fílingem volt,hiányzol!!!!!Meséld el,mi ez a lebaszós dolgo?azért basztak le,mert a kutya beszart??!vagy bíztattad hogy ,,Meg sájsze-sájsze!".hahahaha.remélem azért jól bánnak veled,mert ha nem akkor kimegy érted a csárli angyalai (dodesz edesz rékesz)a dóri kénytelen lesz befesteni a ahaját vörösre mert én leszek cameron,edi meg a távolkeleti :D hahaa.elememben vagyok,de csak azért mert ma VÉGRE NEM ÍROK EGY ZHT SEM,ellenben itthon írhatom az elmaradt beadandó háziimat je kurvajó..Képzeljétek kiderült,hogy a tömérdek zh ellenére mégis lesz 3 vizsgám és lehet hogy egy "elbeszélgetős" 4. is..kurvaanyjukat. ha mégegyszer azt mondja valaki h a komm és média büfé szak,azt élve belehúzatom a halászbástya (fisherman's bastion-kössz Gerbó)egyik tornyába(jelzem,budapesti példa úú)Andrássy dóra te pedig felejtsd el, hogy nem jössz ugyanis a balatoni után ez lesz életünklegjobb nyaralása, pár napot leszünk az olaszokkal, utána pedig ami kifér bulizunk,utazunk,iszunk.szívunk strandolunk napozunk játszunk várostnézünk atommód lebarnulunk,főtereken pénzért énekelünk kétszólamú daloka, (a zsuzsi nem..,az edi meg táncol), TE MINDEN ESTE PASIZNI FOGSZ,szóval remélem kicsit átérzed a felvázolt fílinget, hogy ez kihagyhatatlan iszonyat jó lesz én neked is jönnöd kell! Zsó: bocs h téged szekálnak,engem is próbálnak de én sosem írok vissza,mert mindig olyankor írnak amikor valami nagyonfontos iskolai cuccot csinálo és én is úgy tudom,h ezt a zsuzskó szervezi.én csak megyek.ha megkér h segítsek valamit persze intézkedem.
huuu elfáradtam,csók a családnak, MINDANNYIAN HIÁNYOZTOK, és örülök h SB (simablog) megint beindult :D
Rékci álá Fokszy-Makszy
Csak előre Rosseb! Szurdok-völgy 2009.05.17 22:34:00
A vasárnap reggel az a napszaka a hétnek, amikor – és csakis ekkor – kikapcsolom az ébresztőt a telefonomon, és előfordulhat velem az a kényelmes dolog, hogy „hasamra süt a nap”. Így jó esetben csak a készülő ebéd illatára, vagy a ház neszezésére törlöm…..
Rékci 2009.05.18 18:41:49
agci Ágnesch hazatér 2009.04.23 19:25:00
Igen, mind tudjuk, hogy ideje volt már írnom, de eddig valahogy nem vitt rá a lélek, msn-en sokakkal beszéltem. Illetve egyszer nekiálltam egy "ez nem lesz ám hosszú bejegyzés"-nek, de nem publikáltam, Isten tudja miért...A legfontosabb viszont, hogy holnap megyek haza!!!!!…..
agci nach Hause:D:D 2009.04.03 18:41:00
Szóval most beszéltem meg Heikével a hazautat, és mivel egy nap 100szor megkérdezte mindenki, hogy mikor megyek már végleg, gondoltam megírom: április utolsó hete, otthon leszek a ballagáson, 24-én pénteken este már mehetek a busszal(lévén h jobb megoldás nincs:S) és 5-én…..
Rékci 2009.04.04 12:35:47
Mint elmenni egy pornós-doktorbácsis buliba Münchenben!;) Regisztrálva vagyok egy oldalon, ahonnan mindig küldenek a bulikról infot plusz innen lehet leszedni  a képeket, alapból megéri, mert ingyen belépőt is az emberhez vágnak néha, plusz esetenként oltári nagyokat röhögök,…..
agci Wochenende 2009.03.29 20:59:00
Hey mindenki mi újság? Milyen időtök van otthon? Mert erre pocsék:S Tegnap reggel felkeltem(délben) lementem, a család a teraszon kaált kint, halál jó idő volt, a gyerekek rövid gatya-top, én is kb sima pulcsiba ültem csodás volt. Aztán délután elindultam Chhez, és nekiállt…..
Rékci 2009.03.31 22:18:27
Mi az az ID játék?
www.youtube.com/watch?v=c5IIXeR5OUI&feature=related
ajánlom az összes ittlévő kedves barátomnak ezt a linket, nagyon szép,csukjuk be a szemünkt és szálljunk el egy kicsit.és örülünk hogy vagyunk egymásnak :)
agci lllegal 2009.03.19 12:01:00
Réka-Béka! (ki is találta ki ezt a nevet?:D) küldesz nekem a zenétekből? Mert azt hallgatom myspace-en, de ott be kell érnem a 3 számotokkal. És tetszik. És akarom nyomatni mp3-on. Vagy myspaceről le lehet menteni? Bocs ha hülye vagyok, de nem vagyok tag:P SZóval valahogy ádsz nekem a…..
agci ÉHES VAGYOK!!! 2009.03.11 11:05:00
Nincs időm részletezni, de mindjárt meghalok valami normális kajáért...3 nap alatt egyszer laktam jól, akkor is iglo halrudacskákkal meg spenóttal, természetesen gyermekadag, tehát 3 órával később már megint tudtam volna enni. És elnézést, hogy ezt mondom,de most lett tele a…..
agci Nőnap 2009.03.09 13:52:00
Ami itt ugyan nem ünnep, de mi megünnepeltük. Csajok, sokan. Megimsertem pár új lányt, több magyart is. Szombaton este aupair talin kezdtem, 2 új magyar csaj, plusz atom sok ukrán(akiket sosem fogok megkedvelni, nem érdekel, az oroszokkal nincs bajom, de az ukrán szerintem cigány…..
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak ez rongybábú vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem mondanék ki mindent, amit gondolok, de meggondolnám azt, amit kimondok. Értéket tulajdonítanék a dolgoknak, nem azért, amit…..
agci Boldogságos Dóráim 2009.02.06 00:51:00
Lehet, hogy a sör teszi(bár kiröhögöm magam, kettő radlert ittam nem tom hány óra alatt, -5% alkohol) vagy a fáradság, vagy az egész úgy, de eléggé könnyes hangulatomban vagyok. A lényeg csak, hogy nagyon szeretlek titeket, és akármi van, akkor is mindig rátok gondolok és veletek…..
agci ízirájderrr 2009.02.01 21:12:00
Igen, mi eléggé szenvedünk már ettől a szótól, főleg amikor a legosotobább hadd ne mondjam milyen bőrű emberek az utcán/buszon bömböltetik a telefonról, vagy egyébiránt is akárhol feltűnik, szerintem már minden bőrt lehúztak róla...De azért amikor az ember lánya a müncheni…..
agci ? 2009.01.27 10:23:00
Na kisbarátaim, akkor most a segítségeteket kérem, mégpedig szeretnék mindenkit a gyorsaságra buzdítani. Gyakorlatilag másfél hetem van, illetve annyi sem, nem akarom az utolsó pillanatra hagyni, ill hogy anyukám az utolsó nap rohangálhasson vele, ezért szeretném végelegesen…..
Rékci 2009.01.30 14:24:10
Sziasztok Kicsi Szíveim!!!!!!!!A Gabinál ott van a mamája??Hát ez durv a,gecó le vagyok maradva!!Interaktívnagyi je.Megjöttem Prágából,isteni volt,gyönyörű hely,főleg ha az embernek ott a barátja is :)hmm.CSoporttársakkal is jól elvoltam,bár volt egy kis gikszer Szaszó és egyik srác között aki szemet vetett rám.haha :)A dóri tudja ki az :Bubu,Béla,Franciagyerek.Léényegtelen.Elköltöttük az összes pénzünket,teljesen le vagyunk égve :D.Na aztán meg megjöttem síelésbőpl,szokásso jól,semmi különös,nem törtem össze magam,jacuzziztunk is kint a ateraszon,és esett közben a ahó hmm ::)
Na ennyit rólam ,egyetemtéma.
1.Zsófikám:Megőrülnék annyira haláljólenne ha BME re jönnél,legjnobb suli,tökjófejek a tanárok!!:)a gtk a legjobb,mindenki jófej és szép,teljesen kirívunk a műszaki kockáktól:)hahaha
viszont nemtudom a agazd mennel kapcsban..vannak gólyatársaim,akik oda járnak és elég kemény a matek.nem hiszem h szeretnéd.inkább a gazdálkodáson van a hangsúly,hülye mikromakro ökonómia,közgaz iylenek és nem hiszem h élveznéd,nem ugy emlékszem h olyan jó lettél volna matekból mint a nagyévi mega a timur...:)viccen kívül,a menedzsment,az izgisebb része sztem csak 3ad év körül jön,és addig ugye el kell jutni.azt viszont nem mondom h teljeseíthetetlen,mert nem az egyeltalán.és csak ehhez tudok hozzászólni,mert ebben van viszonylagos tapasztalatom.A BME-n irtó jóka a büfék,MINDEN van,szépek az épületek és tiszták a awck:)Igaz a CH épület most épp süllyed a 4es metró építése miatt,mert ott halad a suli alatt:)Zsó szerintem jog hozzá nem nagyon passzol,elég seggelős meló és látom a Dórin is h mennyire szív most a hatttttalmas anyagokkal és szószerinti törvény meg latin faszságok magolásával.Egyeltalán nem leszólni akarom,mert se jogom se tapasztalatom nincs hozzá,biztos izgi és kurvajól fognak kerseni ed meg dór főleg ha megnyitják az EDÓ office-t,de valahogy hozzád szerintem nem illik.Ugyh én az elsőre szavatok,jelöld be azt még sok helyen.Amugy Anna is tur és vendéglátáson van és ott is sok a agazd matek,de rajta is látom,soha nem votl jó matekos és mégis teljesítette az összes ilyen jellegű tárgyat,átment minden vizsgán és nem tanulta halálra magát.Huh nagyon sokat írtam már be is fejezem.Ágihoz is lassan fűzök valami okosságokat,csak elgondolkodom rajta :)
Ezerszer puszilok mindenkit és hiányoztok,senkivel nem találkoztam már ezer éve.Rosszul vagyok a hiányotoktól.Gyertek haza.Sziasztok.
Schön Dóri! A kupferrot valóban a hajszínemre vonatkozott, rézvöröset jelent:)Ezer kösz mindenkinek a köszöntésekért! Már-már azt hittem elfeledkeztetek rólam, mert tegnap sorra jöttek a köszöntések tök távoli ismerősöktől(amiknek természetesen ugyanúgy örültem), de a…..
agci Kupferrot 2009.01.19 20:39:00
Hát Jujukám eléggé kíváncsi vagyok arra a pandafijúra, jó lenne meghallgatni a sztorit arról az estéről, mikoron is rám gondoltál, természetesen a jobban érdekel hogy kerültél az ágyába...;)A "kiskölyökkel" eddig nagyjából minden ok, vannak negatívumok de amíg jó…..
Ami nem teljesen így van, de sebaj:D Már kitaláltam vmi frappáns továbbfűzést ezzel a címmel, de az régen volt, nem egy nagy buli után....Szóval a téma az, hogy a múlt héten (sokadszor) újra megfogadtuk, hogy mi márpedig elmegyünk a Max und Moritzba. Amit szépen el is terveztünk,…..
agci Szülinapi bejegyzés apucinak 2009.01.07 17:33:00
ISTEN ÉLTESSE A DRÁGA APUKÁMAT!!!Csak hogy mindenki értesüljön róla, pontosan a mai napon töltötte be az 50-et! Kár, hogy nem ünnepelhetek veled, de millió szerető ölelő csókot küldök Neked! Szeretlek!:)Amúgy mindannyiótokat...
Na hät isten eltessen midnenkit:D Legfökeppen engem! Ez csak egy szöveg, a forever 18-ben ilyen polot nyomatnak, ha münchenes lenne mä 5 szinben ällna a szekrenyemben....Na midnegy a lenyeg most nincs idöm meselni, de talän szerencsesebb is, hogy igazibol nincsen internetem, es nem kell…..