Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vito Spatafore (törölt)

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Betyárseregnek nem lehet bárki tagja. Kizárólag életerős, lehetőleg valamilyen küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású férfiemberek, igazi harcosok jelentkezzenek. Aki nem ilyen, az először sportoljon, képezze magát, és csak utána jelentkezzen. A büntetett…..
Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén. Mindenhol ugyanazt, az állítólag Morvai Krisztinának írt  levelet idézték:…..
A nagykátai rendőrs "megtámadásához" egy remek ellenpélda, a bátor és túlbuzgó rendőrök az abonyi temetőben és annak a bejáratánál "óvták és őrizték a rendet", tönkre vágva egy temetést. (Abony és Nagykáta is Pest megyében van, 34 km-re egymástól)…..
Vito Spatafore (törölt) 2009.11.06 12:43:47
@Megélhetési rasszista: Ezt így könnyen mondod. De ha kilép, ott a munkanélküliség. És akinek hitele van, hónapról hónapra él kell a havi zsold.
Vito Spatafore (törölt) 2009.11.06 12:51:53
@mind2: Úgy ez a dolguk, hogyha kiküldi őket a parancsnok, nincs más választásuk. Vagy leszerelsz, vagy mész. Persze undorító meló ez, azért írtam, én otthon a tükör előtt azért még szembeköpném magam a helyükben.
 Már a múlt sem a régi. November eleje óta ismét utcán a politika (brrrr…). Aztán jószerivel senki rá se bagózik. Pedig az MSZP óriásplakát-kampányba kezdett. Persze mindezt a lehető legnagyobb csendben, nehogy véletlenül meglássák az emberek. Újra beindultak, de kb.…..
Vito Spatafore (törölt) 2009.11.06 12:08:59
@medve2: Esetleg meg kell tanulnia nem elkúrni a kampányt!
A választások után megfogadtam, hogy még egyszer ezekre a balfacokra nem szavazok. Mikolát többet ne lássam, de az ellenoldalnak sikerül annyira alulmúlnia önmagát ( mondjuk ide úgyse szuavaznék ), illetve a Jobbiknál annyi a degenerált, hogy még egy esélyt kapnak, úgy Mikolástul.
Mandiner blog Propaganda 2009.11.03 14:01:00
    Tudatos pártstratégia a jobbikos kommentelők internetes propagandája, derül ki egy írásos dokumentumból, ami az Index birtokába került. Nem lepődtünk meg: nekünk is csiripelték már verebek, hogy írásba foglalt útmutató alapján szállták meg a magyar online…..
Vito Spatafore (törölt) 2009.11.03 18:03:30
@Loxon: Minek a csendőrség, ha semmilyen intézkedési jogköre nincs?? Ha meg adnánk nekik jogokat, akkor adjuk inkább a rendőrségnek.
Vito Spatafore (törölt) 2009.11.03 18:06:02
@Google: A cigánybűnözés felvetése és a Gárda alakulása, akciói óta állnak jobban. Főleg falun és ahol sok cigány él. Persze a hagyományos MIÉP-es szavazók is nagyrészt igazodtak.
Vito Spatafore (törölt) 2009.11.03 18:15:06
@Loxon: Az olaszok hasonlóan nálunk is működik polgárőrség. Nem kell 20 féle szervezet. Amik vannak azokat kell erősíteni.
A gárda-csendőrséget két perc alatt szétkapja egy gyenge formában lévő fradi keménymag.
Bohócliga, Fradi-Diósgyőr, 65. perc, 1-3: És akkor: "A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya arról tájékoztatta az MTI-t, hogy két rendőr a feléjük dobott üvegektől könnyebben megsérült, és egy rendőrségi kisbusz megrongálódott. A…..
Na srácok, úgy tűnik a Fidesz belehúzott, pontosabban a stábvezetés. Szerintünk ezzel megkezdődött a kormányzati felkészülés. Erre mit lépsz Török Zsolti? Szíjjártó Péter a Fidesz elnöki stábjának vezetője, múlt hét végén satuba dugta a fejét (megnősült), de előtte…..
Úgy gondolom Pécset senkinek nem kell bemutatni, körülbelül annyi témát adott már nekünk, mint maga Kolompár, ez pedig -be kell látni- nagy szó. A tendencia folytatódik, megint van egy "apró" problem az EKF körül: a Koncertterem építése várhatóan több százmillióval…..
Jó estét, jó szurkolást! Péntek este kiderült, hogy Rio nyerte el a 2016-os Nyári Olimpia Játékok rendezési jogát, a budapesti olimpia bűvöletében élők a "Csak ne Madrid nyerjen" jeligével szurkoltak. Egy madridi győzelem esetén csak 2028-ban jöhetett volna újra…..
A múlt héten kitett kérdőívünket rengetegen, egészen pontosan 2008-an töltöttétek ki, köszönjük szépen! Ugyan nem reprezentatív, de a 2008 válaszadó olvasó tekintélyes adatmennyiség :-) Íme, az eredmény: Lányok, lányok, asszonyok, hol vagytok? Értelmiségi…..
Kész, beálltunk mi is a sorba:Az Esztergom polgármestere ellen folyó liberálbolsevik lejáratókampány újabb állomása ..... Vicc volt srácok, a tények makacs dolgok. Ingerküszöbünk edzettsége és a hírtúltengés miatt az már csak aprócska szenzáció életkép, hogy Tomika…..
Vito Spatafore (törölt) 2009.09.29 21:47:14
@cserepj: Csak 1-szer választották újra.
Egyéb érv: 2009 EU vál..
Ennek mi lehet az oka?
Vito Spatafore (törölt) 2009.09.30 06:42:25
@cserepj: Ahhoz képest, hogy "fideszes" vagy az esztergomi linkeden ezerrel fikázzák őket, nemcsak Meggyest, hanem a megtámadott fideszes képviselőt is. De amúgy nagyon hiteles amit írsz.
Engem Fótra emlékeztet a szitu. Az önkormányzat kirúgatta a fideszes polgmestert, majd a nép 75%-al egy másik fideszest újraválasztott, akit újra el akarnak lehetetleníteni.
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Egyre több horror történet érkezik Koszovóból. Tudod, a kis fiatal állam, amelynek ártatlan népe szegény annyit szenvedett a szerbek miatt, akik viszont megérdemelték. A sztorikból, amelyek eddig napvilágra kerültek kijönne egy egész új Fűrész sorozat. Mégis sokan kételekednek…..
Most, hogy úgy tűnik mindenki Ference távozik a bársony székből, joggal merül fel a kérdés, hogy "Nademosteztígyakkorhogy?". Szerintünk két hét múlva MSZP-Fidesz koalíció születik, a Parlamentben tárolt koronát Bokros teszi Viktorka fejére, miközben ő ugrál és alig…..
Vito Spatafore (törölt) 2009.03.22 18:44:29
Az utóbbi hetekben egyre nagyobb figyelmet kap a sajtóban Afrika egyik kevéssé ismert kvázi-országa, Puntland (magyarul néhány helyen Puntföld néven fut, én a nemzetközi verziót preferálom). Ennek oka a kalóztámadások egyre nagyobb mennyiség és mérete. A szituáció…..
Vito Spatafore (törölt) 2009.01.09 12:24:48
Kísértetiesen emlékeztet a most (is) kialakult gázszállítási botrány a hazánkban dúló MÁV munkabeszüntetésekre. A képlet egyszerű. Mindkét esetben követeléseket támasztanak, amelyek jogosságát most nem kívánom firtatni. Mindkét esetre igaz az is, hogy a társadalom…..
Mandiner blog Hát élet ez?! 2009.01.06 07:01:00
 Történjen bármi a nagyvilágban, úgy tűnik, a Közel-Keleten sohasem zárják el a vércsapokat. Most éppen torz mosolyú kislányok, féllábbal üvöltő katonák, szénné égett öregemberek pumpálják vérüket a nagyvilág tévécsatornáinak képernyőire. Miért is? Elemzünk,…..
Vito Spatafore (törölt) 2009.01.06 08:59:11
Vito Spatafore (törölt) 2009.01.06 10:40:30
@ekkerjoz: Vannak elfogult hozzászólások, de valszeg a személyes érintettség okán. Őket is megértem, ha nem is értek velük egyet.
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
Vito Spatafore (törölt) 2009.01.06 09:12:38
Kettős Mérce FC Gárda 2009.01.03 12:50:00
 Amikor megláttam ezt a videót nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevesek. Azon is elgondolkodtam, hogy vajon a subbára küldjem, vagy hozzánk posztoljam-e meg.Tehát a videó:   Egy közlemény is tartozik hozzá, ami felhívja a figyelmet a „honvédelmi…..
Ezen gondolkozom. Persze van két könnyű válasz. Az első az, hogy nem is a Fidesz támogatja Gaskóékat, hanem Gaskó támogatja a Fideszt. Bár ezt a verziót könnyű alátámasztani azzal, hogy az arrogáns (vd)SS-vezér először azt mondta, hogy Karácsonykor nem lesz sztrájk, aztán…..
 Letöltendő börtönt kapott a brutális rebiszes, aki 2006 őszén egy földön fekvő, megbilincselt őrizetesen vett véres elégtételt a székházostromért.>>> Egyenlítettünk, itt vannak a gecik, a kutyákBonus track: "Bármikor beépülhetnék a Magyar…..
Mint a témába vágó tegnapi írásunkhoz fűzött kommentekből kiderült, a parlament a két jégkorongos módosító indítvány egyikét megszavazta, a másikat meg nem. Ezek szerint tehát az utánpótlás kap 170 millió forintot, a felnőttválogatott A csoportos szerepeltetésére ellenben…..