Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stereomono

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Dimitrov tér 2009.05.16 08:01:00
  „Az ország élén egykori diákvezetőnk” - ezzel a főcímmel közöl meghatódott címlapsztorit a Közgazdász, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói magazinja (riporter: Komócsin Sándor, összeállította Kóbor Anna, csak hogy a lelkes hívek neveit is megőrizzük a…..
Hirtelen ötlettől vezérelve, mint pisztolyhősök a vadnyugaton rántjuk elő a sifonérból a régóta dédelgetett tervet. A tippjáték a válogatott meccsek alatt sem pihen – kicsit duplapontért megy a küzdelem. Az egész a kretén indoklások versenye miatt alakult így. A…..
Töketlenkedhetett volna tovább a hannoveri kiesőzóna-mélyközépszer sávban jó pénzért. Biztos kezdőként. Alibi ízű "jókismeccseket" hozva. De nem, inkább fejes az orosz télbe, a bizonytalanba. A Zenittel Huszti Szabolcs riszkeset, de nagyot húzott, és üzent: fasza…..
„Az időjárás és az infrastrukturális helyzet sok mindent determinál, de gondolkodással, intellektuális erőfeszítéssel produktívvá lehet tenni a téli szünetet.” – Jámbor László, az MLSZ fejlesztési igazgatója. „A világon semmi sem tud jobban…..
Huszonnégy éve nem kezdtünk ilyen jól világbajnoki selejtező sorozatot, igaz 1986-ban könnyedén tudtunk továbblépni a csoportból. Hollandiát például idegenben vertük, Ausztriának két meccsen rúgtunk hat gólt, Ciprusnak ugyanennyin négyet, az utolsó mérkőzésünk előtt…..
stereomono 2008.10.17 14:21:22
Az lett, amit vártunk. Gyomorremegés, minimumelőny-féltés, másodperc visszaszámlálás. A máltai lovagok Monty Python-i groteszkséggel rontottak ránk. Rozsdás bökőjükkel végig nyaki ütőerünk környékén hadonásztak. Égi csoda, hogy egy könnyed huszárvágással rést találtunk…..
Most megint Ti jöttök, kedves olvasók és kommentelők, hogy letegyétek elénk azt a három darab (szak)értelmet, ami már a hétvégén felötlött Bennetek az Albánia elleni diadalt követően, de csak a mai mérkőzés alkalmával nyerte el végső formáját, melyben a köz elé kerülhet.…..
A magyar válogatott és a magyar közönség együttesen elért egy olyan pontra, ami jó kiindulási alap a fejlődéshez. A csapat játékosai elhagyták a bohócligát. A saját bőrükön tapasztalták meg, milyen is a világ futballja. Az egész hozadéka, hogy ők már nem hiszik el, hogy…..
Hát nyertünk. Vártuk, hogy így lesz, reménykedtünk benne (25 ezer néző tett ugyanígy a helyszínen), majd elveszítettük kicsit a hitünket az első félidő után, de a végére főnixként támadt fel bennünk újra, és őszintén meg tudtuk tapsolni a csapatot a lefújás után. Egy…..