Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b_t

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
A múlt héten az Android and Me értesülései alapján beindult a sajtóban a pletyka-úthenger, mi is közöltünk egy terjedelmes cikket a közelgő Nexus-áradatról, különösen a hírek szerint készülő Nexus-programról, és a rendszerbe épülő Személyreszabási központról…..
Egészen bizarr történetet küldött MR, akinek állítólag a Generali visszamondta a biztosítását és visszafizette az utolsó negyedévet, amikor bejelentették, hogy pinceüzletüket elpusztította az esőzések után beömlött víz. Most megtörtént eset: érvényes szerződéssel…..
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..
b_t 2011.06.29 08:02:00
@miértfoglaltazösszesnick?: Miért is a kedves vásárló a rugalmatlan? Szeretett volna ketté osztani egy kis kukoricát és ezt a bonyolult kérését nem tudták megoldani. Ez a rugalmatlanság.
b_t 2011.06.29 08:36:59
@salapapa: én is ezt írtam,
EZASZABÁLY! PONT! = rugalmatlanság
Gondolta a Homár, hogy lesz még móka a becsődölt MÁV Biztosítóval, de ilyen szörnyűségre nem számított: Párommal 2006 év elején karamboloztunk az egyik madaras áruház parkolójában. Érvényes felelősségbiztosításunk volt (vesztünkre a Mávnál.) Kedvesem elismerte a…..
b_t 2011.06.10 13:55:19
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
b_t 2010.10.27 15:48:19
Bizarr utóélete lett egy átlagosnak tűnő posztunknak. A Van, aki még foglalkozik a kamu potencianövelőkkel című bejegyzésben leközöltünk egy potencianövelőt reklámozó spamot, illetve azt a feljelentő levelet, amiben olvasónk az ügyről értesítette a hatóságokat is. A…..
Elkezdtek szivárogni az információk egy új Android operációs rendszerről. A jelenlegi legfrissebb verzió a 2.2 (Froyo) mostanában kerül majd fel a fontosabb telefonokra, de a HTC Desire és a Nexus One tulajok már használják. A következő update a 3.0 (Gingerbread) lesz, amit…..
b_t 2010.08.22 19:07:20
@szabszi: pedig van, frissül az magától
Bizony nem tehetjük, hogy ne emlékezzünk meg a bomlásnak indult Investech kft PPO-s kereskedelmi szolgáltatásának kifingásáról. Aki már nem emlékszik rá, az ingyenesen indult, aztán értesítés nélkül váratlanul éves előfizetői díjasba fordult mobil fizetési rendszer…..
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
b_t 2010.06.28 14:24:52
b_t 2010.06.28 15:08:04
@horex: hát, a bébiételhez el kell érni egy bizonyos kort, azalatt pedig marad a tej vagy a tápszer, olyat meg nem adnak az biztos
Komolyan mondom, ha van játék, ahol szabályosan látod a sarokban ketyegni a számlálót a soha vissza nem kapott életidőből, akkor az ez. Az utolsó 3-4 perc különösen kegyetlen  Küldte: Angel38..
Gerzson a tegnapi CIB-es posztjaink után küldte el nekünk válogatott panaszait. Hibás PIN kódok, pénz nélküli pénzfelvétel és lefagyó netbank. Sőt, szerinte a kérés nélkül lecserélt bankkártyájával sem stimmel valami, mert mindenhol olyan furcsán méregetik. Első olvasásra…..
Pigor kiszúrta, hogy az Analízis I. a Bookline-on még a 10%-os kedvezménye után is többe kerül, mint ami a bolti ára:Törzsvevője vagyok (voltam?) a Bookline internetes könyváruháznak, de sajnálattal tapasztaltam, hogy ők is csatlakoztak az átverős, vevőt hülyének néző…..