Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom!ka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
Tom!ka 2010.03.31 21:48:55
Halljam, kartársak, kinek mi ugrik be Ausztráliáról? Kenguru, koala, operaház? Sokkal inkább Kylie Minogue farának sziluettje és Nicole Kidman meztelen jelenetei. Esetleg egy hasonlóan formás Kewell-Viduka kombináció egy tízéves PL-videóból, de az A-League semmiképp. Ha jól…..
Nagyon fontos forduló következik, ezt akár az összes elkövetkező előzetesnél el fogjuk sütni. Tényleg fontos kör jön, mert az erősebb csapatoknak mind olyan meccse jön, amin ők az esélyesek, legtöbbjük pedig papírforma elviekben. A nemzetközi porondon is „villogtak”…..
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
Átlagon felüli passzkészségű, tökéletes rúgótechnikájú hátravont irányító, vagy dömper sebességű, a feje felett folyó játékot kétségbeesett tekintettel szemlélő ballaszt? Igen, NST-ülés volt péntek este, és egyre duzzadó Scouser-különítményünk ismét nem bírt…..
Tom!ka 2009.07.13 09:58:54
Kedves NST és Kedves kommentezök! Ha már kialakult egy vita szavazzuk meg hogy ki nyeri az NST best midfielder kupát! Erre van egy ritkán használt blog-om! Irok oda egy posztot. Leirom a szabályokat is. www.lf.blog.hu

Döntsük el mi ki kapja az NST Best Midfielder kupát.

Mielött kérdés lenne, hogy miért NST? - Nos mert nagy tisztelőjük vagyok és rendszeresen olvasom a blogot.
Tom!ka 2009.07.13 10:02:11
www.lovefootball.blog.hu természetesen ... Elnézést. Megirtam a posztot illetve befejeztem. Lehet jönni. Természetesen elnézést kérek az NST szerkesztőktöl. Nem oldalt akarok reklámozni csak egy ötlet merült fel bennem. Remélem a győztesröl majd egy jó nagy posztot közöl az NST.
Hosszas dilemma után úgy döntöttünk, hogy a soros bajnoki összefoglalóval megvárjuk a hétközi meccspótlást. Az esti Wigan - MU-val végre újra teljes lesz a tabella, így már a szőkenőktől - a jogászokon át - a bölcsészhallgatókig mindenki egyszerűen ki tudja számolni,…..
Ezen a héten kicsit lassítottak az angol csapatok az európai porondon. A BL-ben például, három alkalommal is gól után kellett középről folytatniuk a játékot, ami azért óriási blama a két héttel ezelőtti produkcióhoz képest. Az öt sikeres kupacsapatból kettőt-kettőt össze is…..
Tom!ka 2009.03.14 11:59:22
Hamarosan kezdődik a meccs. Remélem izgalmas lesz. Sok gólos meccs úgyse se lesz de én szeretném mondjuk

Manchester United 5-3 Liverpool

gól: Carrick, Ronaldo, Rooney3, Torres2, Gerrard

egyébként aki szereti a forma-1et annak
www.szubjektivf1.blog.hu
nem hireket fogunk irni hanem érdekességeket és a nézők illetve a mi szemszögünkböl irjuk le az eseményeket. Néha szubjektiven néha objektiven kicsit trágár módon néha és néha isteniteni fogjuk azt aki megérdemli....
Egy hét alatt hét pontot hozott a MU a Poolon. A Chelsea úgy maradt bajnokesélyes, hogy a rendes játékidő leteltekor Scolarit már repülőn láttuk. Az Arsenalt van Persie repíti. A Villa három pontra a listavezetőtől. A nyolcadik West Ham csak nyolc pontra van az utolsó West Bromtól.…..