Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geeeeza

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com 45 éves a Delta 2009.01.28 14:30:00
Kezdjünk egomán módon egyből egy apró helyesbítéssel. Tavaly írtunk a Delta főcímzenéjéről, amelyben azt állítottuk, hogy az a bizonyos fickó a főcímben, aki a hómezőn hátrafordul, az nem más, mint Hillary. "Scott és három társa is látható egy snitten a…..
A Zugügyvéd egy elég részletes leírást kapott egy tipikusnak is mondható büntetőügyről.  A beküldő szerint a . ma a bíróságokon az alperes és felperes, vagy az ügyész és vádlott között olyan valószínűséggel történik igazságos ítélet, mintha ezt egy feldobottérme…..
Egy jó hírrel kezdünk: nincs több Frei Dosszié! Frei A Riporter Tamás úgy érzi, 13 év után itt az ideje, hogy megmutassa a világnak egy másik arcát is. A riporter szívesen írna könyvet vagy készítene dokumentumfilmeket is. Frei - miközben folyamatosan fejleszti…..
geeeeza 2009.01.12 16:06:28
A Zugügyvéd nem egy közösen felvett lakáshitellel bonyolított válásos üggyel találkozott már. Az alábbi is egy ilyen, jogilag nehezen kezelhető történet.Kedves Zugügyvéd,végső elkeseredésemben fordulok Önhöz, és az oldalt látogató kollégáihoz, és nagyon szépen kérem…..